2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bende de var A101 inki singer marka çokta kullanışlı ben çok memnunum hem kolay hem dikiş bilmeyen bile rahat rahat diker...
Singerse iyidir canım sağol bir bakayım :)

Kızlar bu çantanın markasını bilen var mı?? Bu tip bişey istiyorum cicili bicili
Markasını bilmiyorum canım. Ben de hep böyle cicili bicili olsun istiyordum ama sonradan düşününce kullanışlı olmasının daha önemli olduğuna karar verdim. O yüzden çok gözlü büyük bir sırt çantası alıcam. Gittigidiyorda gördüm geçen. Gözleri gayet yeterli biberon koymaya gözleri de var. Normal günlük çantalarımı taşımak bile bazen zor gelirken çocuklarla hiç taşıyamam elimde :)

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar
Canım chicconun da öyle ergonomik olduğunu söyledikleri klasik kangurulardan farklı bu momforta, stokkeye benzer bi modeli var. Takılıp çıkarması zordu, denemiştim ama oğlum da içinde rahat etmemişti. You&me sanırım adı, tam hatırlamıyorum modelin adını ama mağazada önermişlerdi.

bir garip oblomov bir garip oblomov
Ergobaby kanguruydu diğeri, hatırladım. Boba 4g kuzenim kullanıyordu. Sling tarzı gibi tarzı, anneye daha yakın temas sağlıyordu boba. Oğlu onun içinde uyuyordu hatta kolik bi bebekti ama kanguruda rahat ediyordu. Şimdi farklı markaların da modelleri çıkmıştır bence. Artık eski tip kanguruların sağlıklı olmadığı söyleniyor sonuçta, yeni modeller çıkarmışlardır diye düşünüyorum. Araştırılabilir :)
Baktım şimdi, momforta göre gene üçgen kalmış bence, senin kuzucuk iyi ki beğenmemiş:KK45:
Doğduktan sonra deneyerek almak en mantıklısı tabii yeni alacaklar için.

Kızlarrr bi oğlum daha oluyor :halay::halay::KK71::KK71::KK73::KK73:
Çok sevindim ya allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin
Ense kalınlığı 1.9 çıktı pek haraketli değildi uyuyordu bitanem kan vermesem olurmu diye sordum doktoruma verelim deyince bişey diyemedim
Kasıklarım sürekli ağırıyor dedim magnezyum toz verdi
D vitamini kullanmana gerek yok güneşten almaya çalış dedi
Folik asiti bıraktık multivitamine başlıyorum

topiğimizin 2. oğluşu hayırlı olsun inşallah:KK36::nazar: ilki oğlan mıydı? arkadaş geliyor desene:KK48: ay bizede öğrenmek nasip olsun inşallah:KK37:

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar
Ay kalemin, yazım dilin ne hoş :KK200: blog adresini gördüm demin mesajını okurken :) allahım ne içten ne güzel bir yazım şekli :) tek nefeste hepsini okudum yazılarının :KK9:
Teşekkür ederim, kızım ayaklanmadan önce bir iki karalamışım şimdi peşinde kakılmış gibi gezmekten elim gitmiyor ama ileride kızıma hatıra kalır diye bir iki şey yazıyorum öylesine:KK60:

Hayırlı cumalar günaydınlar güzel annisler kaç gündür giremiyordum ne kadar çok şeyler yazmışsınız. Bebisler görülmüş cinsiyet tahminleri yapılmış :) bizim de biraz dan Dr randevumuz var hem stres hem heyecan bir arada insaAllah Dr teyzemiz civciv için çok güzel şeyler söyler kanama alanımız geçmiştir insaAllah
Canım çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun :) ben de ekim annelerindeyim :)

Kızlar bir alışveriş listesi hazirlasak elbirliğiyle? Çok mu erken olur? Cinsiyeti belli olmadan birşey alınmıyor ama pembe rengi hiç sevmem açıkçası, kızım olursa kendi secimini kendi yapana kadar ben pembe giydirmem :) ara renklerden ufak ufak alışveriş yapmak istiyorum

Nevresim
Banyo havlusu
Bakim malzemeleri (pudra, sampuan, kremler, tarak vs)
Ağız mendilleri
Muslin kundak
Malum kış bebekleri bol bol hırka yelek
Uyku tulumu
Patik
Battaniyeler
Bebek arabası
Kanguru veya sling
Bebek telsizi
Vs vs

Kendimiz için de

Göğüs pedi
Emzirmeye uygun iç çamaşırları ve günlük pijamalar
Lohusa takımı
Göğüs ucu için kremler
Süt yapıcı çaylar
Sagmak için pompa
Süt poşetleri

Aklıma gelenler şimdilik böyle. Liste olursa almak daha kolay olur. Mesela kuzulu battaniye çoook beğendim, anneme ordurmek istiyorum. Benim de el emegim olsun istediğim seyler var. Zaman alacak şeylere ufak ufak baslasak

Baktım şimdi, momforta göre gene üçgen kalmış bence, senin kuzucuk iyi ki beğenmemiş:KK45:
Doğduktan sonra deneyerek almak en mantıklısı tabii yeni alacaklar için.

Yeni anneydim ben de ne bileyim kadın dedi inandık biz de:KK45: oğlum ses etmese beğendi diye alacaktık :)) sonradan araştırıp işte boba, stokke, ergobaby görünce farkı anladık biz de :)

Kızlarrr bi oğlum daha oluyor :halay::halay::KK71::KK71::KK73::KK73:
Çok sevindim ya allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin
Ense kalınlığı 1.9 çıktı pek haraketli değildi uyuyordu bitanem kan vermesem olurmu diye sordum doktoruma verelim deyince bişey diyemedim
Kasıklarım sürekli ağırıyor dedim magnezyum toz verdi
D vitamini kullanmana gerek yok güneşten almaya çalış dedi
Folik asiti bıraktık multivitamine başlıyorum

Maşallah Allah hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsin. Icinize doguyor muydu? Bana hep erkek gibi geliyor ama bilemiyorum. Ayrıntılı ultrasonda mi göründü

IMG_3723.JPG Kızlar bi maşallahınızı alırız :)

Eki Görüntüle 1988525 Kızlar bi maşallahınızı alırız :)
Ayy maşallah ne kadar belirgin :) ben en son 8+3te gitmiştim, karanlik bi fasulye tanesi gibiydi, kafasi govdesi bile belli değildi.
Maşallah böyle görünce duygulaniyorum, Rabbim içimize insan yerlestirdi, kanimizla canimizla büyütüyoruz ❤ tarifsiz bi duygu. Bezen nasıl sukredecegimi bilemiyorum

Kızlar bir alışveriş listesi hazirlasak elbirliğiyle? Çok mu erken olur? Cinsiyeti belli olmadan birşey alınmıyor ama pembe rengi hiç sevmem açıkçası, kızım olursa kendi secimini kendi yapana kadar ben pembe giydirmem :) ara renklerden ufak ufak alışveriş yapmak istiyorum

Nevresim
Banyo havlusu
Bakim malzemeleri (pudra, sampuan, kremler, tarak vs)
Ağız mendilleri
Muslin kundak
Malum kış bebekleri bol bol hırka yelek
Uyku tulumu
Patik
Battaniyeler
Bebek arabası
Kanguru veya sling
Bebek telsizi
Vs vs

Kendimiz için de

Göğüs pedi
Emzirmeye uygun iç çamaşırları ve günlük pijamalar
Lohusa takımı
Göğüs ucu için kremler
Süt yapıcı çaylar
Sagmak için pompa
Süt poşetleri

Aklıma gelenler şimdilik böyle. Liste olursa almak daha kolay olur. Mesela kuzulu battaniye çoook beğendim, anneme ordurmek istiyorum. Benim de el emegim olsun istediğim seyler var. Zaman alacak şeylere ufak ufak baslasak

grubun çoğunluğu isterse başka bir topik açabiliriz burda hastane mevzuları ağrılar sızılar çok konuşulunca gerilerde kalabilir ilk sayfayı sürekli düzenleyebileceğimiz ihtiyaçlarımız ve aldıklarımız diye bir topik harika olur gibi geliyor bana. tabi çoğunluk isterse:KK37:1 aya kadar cinsiyet yüzde 60ımızda belli olmuş olur haftası arkadan gelen çok kişi yok sanki

Back