- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.201
Kızlar bu çantanın markasını bilen var mı?? Bu tip bişey istiyorum cicili bicili
Sağol canım aynen yA öyle büyük bi mucizeki rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy maşallah ne kadar belirgin :) ben en son 8+3te gitmiştim, karanlik bi fasulye tanesi gibiydi, kafasi govdesi bile belli değildi.
Maşallah böyle görünce duygulaniyorum, Rabbim içimize insan yerlestirdi, kanimizla canimizla büyütüyoruz ❤ tarifsiz bi duygu. Bezen nasıl sukredecegimi bilemiyorum
fazladan domates salatalık getiriyorum canım doğrayıp yiyorum ağzım dolu oluyor en azından bol meyve getiriyorum bunlar hep ara öğün ama ana öğünlerde çok zorlanıyorum ben özellikle işyerindeKızlar ultrason fotosunu yukleyemedim hata veriyo telefonla alakali heralde ya kızlar hepimiz ayniyiz biliyorum çok çabuk acikiyorum ve artık ne yicegimi bilemiyorum sürekli yemek yenmiyor tosttan bıktım ne yapcaz biz böyle siz neler tuketiyorsunuz
Kızlar ultrason fotosunu yukleyemedim hata veriyo telefonla alakali heralde ya kızlar hepimiz ayniyiz biliyorum çok çabuk acikiyorum ve artık ne yicegimi bilemiyorum sürekli yemek yenmiyor tosttan bıktım ne yapcaz biz böyle siz neler tuketiyorsunuz
Doğrudur canım gözleri fazla olabilir. Bana elde kolda taşımak zor gelir eminim ondan sırt bakıyorum.Ni5AN
Canım arkadaşın fotoğrafını koyduğu room seven marka bebek bakım çantaları da çok gözlü yanılmıyorsam. Yakından görmedim ama internette görmüştüm.
İçiyorum kuzum çok sağol birde Türk kahvesi iyi geliyor diye duydum onuda içtim birazda olsa rahatladım.bel ağrısından iyi geliyorsa inada kullanirimParol içebilirsin, bel ağrısı için kullanıyorum.
Allah kolaylık versin canım bende senin gibiyim domates salatalık iyi gidiyo ama doymuyorum tansiyonum düşüyor bir de azcık acıktigim zaman şimdi de zorla tost yedim gerçekten hiç içimden gelmiyor artık sadece tok tutsun diye yiyorumfazladan domates salatalık getiriyorum canım doğrayıp yiyorum ağzım dolu oluyor en azından bol meyve getiriyorum bunlar hep ara öğün ama ana öğünlerde çok zorlanıyorum ben özellikle işyerinde
Canım inan bulantı hapı yutmasam bende senin gibiyim kolayını hapla buldum yoksa sürekli lavabodaydim hiçbişey yemiyor su kusuyordum artık zaten kilo verdim almayi bırak halen simdilerde hapla iyiyim de yiyebiliyorumHepimizin derdi başka. Ben de tek lokma yiyemiyorum. Her yedigimi de çıkarıyorum zaten. Bebek de ben de beslenemiyoruz diye üzülüyorumzaten hamilelik öncesi de çok kuvvetli bi bunyem yoktur, zayıfım. Yani yiyebiliyorken, hem besleyici hem az kilo yapan şeyler tüketin bence. Ben bazen açlıktan ağlıyorum bisey yiyemiyorum yedigimi 10 dakika icinde çıkarıyorum
Kuruyemis, meyve vs yeyin, hatta karbonhidratlar hariç ne istiyorsaniz yiyin bence :)
Teoride sagda olursa mi kizdi tam hatirlamiyorum ama bana kiz gibi gorundu pek kibar duruyor annesiArkadaşlar merhaba güzel haberlerle geldim size. Doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili test için kan verdim. Ufaklık taklalar atıp duruyordu çok hareketliydi. Cinsiyeti de emin bir şekilde söyledi doktor. Önemli olan tabi ki sağlıklı olması idi ama Allah gönlümdekini nasip etti çok şükür. Fotoğrafı yüklüyorum ve sizden tahminleri bekliyorum. Cinsiyeti tahminlerden sonra söyleyeyim teoriyi test edelim :)
Canım maşallah nub â göre erkek olabilir mı.Arkadaşlar merhaba güzel haberlerle geldim size. Doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili test için kan verdim. Ufaklık taklalar atıp duruyordu çok hareketliydi. Cinsiyeti de emin bir şekilde söyledi doktor. Önemli olan tabi ki sağlıklı olması idi ama Allah gönlümdekini nasip etti çok şükür. Fotoğrafı yüklüyorum ve sizden tahminleri bekliyorum. Cinsiyeti tahminlerden sonra söyleyeyim teoriyi test edelim :)
Nerde bu blog ben göremedim :)Teşekkür ederim, kızım ayaklanmadan önce bir iki karalamışım şimdi peşinde kakılmış gibi gezmekten elim gitmiyor ama ileride kızıma hatıra kalır diye bir iki şey yazıyorum öylesine
Cnm senin cinsiyet belli oldumu nasılsınCanım çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun :) ben de ekim annelerindeyim :)
Masallah subhanallah canim. Bizimkiler ayni duruyor bakalim cinsiyetleri ayni mi cikacakDünyanın en etkili terapisi, şükürler olsun Rabbime
Çevremde hamile kalamayan o kadar çok kişi var ki, hiç hamileliğim hakkında kimseyle konuşamıyorum, şu fotoğrafı herkese göstermek sevincimi paylaşmak istiyorum ama annem ve görümcem dışında 1 kişi bile yok benimle bu sevinci paylaşacak. En yakın dostum herşeyimi paylaştığım arkadaşım 2 senedir bebek özlemi ile yanıyor. Onunla bile bu konuda tek bir şeyimi paylaşamıyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, mutluluğu tattırsın inşallah...
Eki Görüntüle 1988569
Nub gorunmeyince ben tahmin edemiyorum ama bende kiza benzettimArkadaşlar merhaba güzel haberlerle geldim size. Doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili test için kan verdim. Ufaklık taklalar atıp duruyordu çok hareketliydi. Cinsiyeti de emin bir şekilde söyledi doktor. Önemli olan tabi ki sağlıklı olması idi ama Allah gönlümdekini nasip etti çok şükür. Fotoğrafı yüklüyorum ve sizden tahminleri bekliyorum. Cinsiyeti tahminlerden sonra söyleyeyim teoriyi test edelim :)
Erkek mi acaba annesi bişeyler görür gibi oldum ama :)Eki Görüntüle 1988587 bende videodan cektim bakin bakalim benim bebisin cinsiyetine teyzeleridigeri bize donuktu belli degildi.bunda ben bisiler goruyom ama
Tebrik ederim canım teoriyi ben de bilmiyorum ama sen bildin doktor kız dediTeoride sagda olursa mi kizdi tam hatirlamiyorum ama bana kiz gibi gorundu pek kibar duruyor annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?