- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Hoşbulduk teşekkürler canım.birazdan bilgileri veririmhayırlısı olsun inşallah hoşgeldiniz aramıza. 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyeyim
Korkma aksam cisiyle hic cikmayabilirdi bile seninki silik de olsa cikmis. Sabah cisiyle yapilacak.Canım kenarları pembe olan pazar günü sabah ilk idrarla yaptim altta ki bu aksam bebe time markası ama akşam hiç sıkısmadan yaptım ya fotoda daha silik cikti ama korku düştü icime
Ayy canım walla moral oluyorsunuz allah razı olsun evet ya iyice kafayi yedim durduramıyorum kendimi hiç pozitif göremeyince zamanında şimdi görünce de iyice abartıyorum sanırım ya sanırım bu sorun olmaz çünkü 1 hafta var neredeyse arada değerim düşseydi herhalde bu kadar bile çıkmazdı Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın korusunKorkma aksam cisiyle hic cikmayabilirdi bile seninki silik de olsa cikmis. Sabah cisiyle yapilacak.
Bu arada hosbulduk tesekkurlerhoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide listeye ekliyeyim
Hosgeldin... Tarihlerimiz ayni. Gerci devam ederse benim erken dogum olacak.Yas 30 .elazig .sat 5subat .Bebeğin doğacak muhtemel tarih 12 Kasım. İlk bebek 63 kiloya basladim
rusta da bana kız diyor
Rus takvimi kız diyor :)