2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Klasik olan gözlü modellerden düşünüyorum cnm. Dediğine bir bakayım hemen

Ya bu arada alakası yok ama ben hiç çantadan çıkan alt değiştirme örtüsünü kullanamadım ya :) yenidoğduğunda unibaby, molfix, dalin gibi markaların alt değiştirme örtülerinden alıyordum, büyüyünce daha büyük diye e-bebekten baby&me markasınınkini almaya başladım. Kirlenince atıyorum, dışarıda kullandığımı ayrı tutuyorum. Banyodan havuzdan denizden sonra da havlusu yerine ona yatırıp kirlenince atıyorum. Hatta su ile oynarken oynadığı kabın altına bu örtüyü seriyorum, ıslandığında kurutup tekrar kullandığım da oldu :) Daha pratik ve kullanışlı geldi bana aklınızda olsun sizin de :)

Canım ben sırt çantası aldım waikikide indirime girmişte otantik desenli ben şöyle düşünüyorum hem çocuğu hem kolunda çantayı taşımak zor hiç olmazsa çantayı sırtına takarsın rahat edersin diye düşündüm tabi bu benim fikrim :) Biraz erken aldım ama eşim beğendiysen al ne olacak dedi :)

tatlım çok kolay çarşafın 4 keranırını azıcık kıvırıp dikeceğim yastık kılıfını ve yorgan kılıfınıda 3 tarafını dikip tek tarafının ağzını açık bırakacağım açık bıraktığım yerin tek tarafına düğme için ilik açacağım diğer tarafına da düğme dikeceğim mantık bizim kullandıklarımızla aynı yani. birde beşik alırsan onun kenarlarına koruma oluyor ya onlardan dikerim diye düşünüyorum bakalım işlerden fırsat bulursamdikmeye başlayınca burda da paylaşırım

Valla doğru düşünmüşsün bence, özellikle seyahatlerde çok rahat oluyor ama şu da var çok gözlü bir çanta kullanmak da pratik oluyor. İkisini de kullanıyorum. Klasik bebek bakım çantası olan modelde çorapları ayrı, pişik kremi ayrı, bezleri ayrı, kıyafetleri ayrı, battaniyesi, kirli poşetleri vs hep ayrı gözlerde duruyor. Hemen çantanın üst kapağını dahi açmadan elimi atıp alıyorum. Ama dediğim gibi şehir içinde çantasını arabasına asıyorum, indir bindir çok yapmıyorum o yüzden rahat geliyor. Seyahatte ordan oraya gidiyorsun, elinde zaten harita gibi bişeyler oluyor. Bebek arabası desen pratik ve hafif olsun ki rahat hareket edesin istiyorsun. Klasik sırt çantası çok çok kolay oluyor bu sefer. Hem bebeğin hem kendi eşyamı koyuyorum ben. Ama onda da çok gözlü olmazsa alacağın şey için durup çantayı açıp araman gerekiyor işte. Mesela çorap, çatal kaşığı, pişik kremi gibi ufak şeyleri kolay bulmak için ön göze koyuyorum ama işte biraz karışık oluyor. Bunları da düşün derim :) aldığın sırt çantası çok işini görecektir ama çok gözlü birşey de arayabilirsin ek olarak :)

Kızlar markafonide mamas&papas indirime girmiş özellikle kız anaları baksın inanılmaz elbiseler var eridim valla pc karşısında bence kesin bakın acayip butikler var sadece o değil başka butiklerde açılmış :)

Canım ben içine kendim evde kesecikler dikiyorum üzerini de işliyorum etaminle bez torbası, giysi torbası, kirli torbası vs. malum bu sene işsiz olduğumdan yapacak bir şey yok hazır dikiş makinasıda aldım öyle düşündüm ama senin dediğinde çok mantıklı olmadı birde o tarz bir çanta bakabilirim aslında çünkü ek gıdaya geçince muzuymuş yoğurduymuş bir sürü şey girecek o çantaya :)

bendede lcwnin cantası var önceden almıştım ama şimdi saklıyorum bebişim için kullanırım diye birde ben sling ve kanguru alacağım sırt çantası benim için daha iyi olacak

Höm bende göz atayım sırt çantalarına. Aklım çelindi şuan

Slingi ne tip düşünüyorsun? Rahatmı acaba ya hiç bakmadım
valla kullanan arkadaşlarıma sorcağım canım tuniko sitesinde güzel modeller var bak istersen almak istiyorsan.ilk aylarda zaten yapışık gezeceğiz diyorum en azından bağlarımda ev işimi yaparım birde benim yaşadığım yerde çok yokuş var o nedenle de bebek arabası yerine kanguru alacağım korkarım arabayı kullanmaya elimden kaçırırsam bebek giderde yakalayamam

Bence sling ya da kanguru almak için bebeğinizin doğmasını bekleyin derim ben :) benim oğlum slingleri hiç sevmedi mesela.. Kaç tane denediysem içine koyduğumda ağladı.. Kanguru aldık biz de. Onu da deneyerek aldık. Mesela chicconun bi kangurusunu denedim, çok ağladı içinde. Bu sefer netten araştırmıştım. Hani omurga gelişimleri için tavsiye etmiyorlar ya, ona göre tasarımlar yapılmış. Bi iki markada bulmuştum. Sonunda stokke kanguru almıştık biz. Taşırken benim omuzlarıma da yük bindirmiyor, tam sırtıma gelen yerde bi metal var. Yükü senin omurgana yayıyor. Oğlumun da kanguruda oturuşu kucaktaymış gibiydi. Jokerde denedik, içine koyduğumuzda hiç sesini çıkarmamış hemen kafasını göğsüme dayamıştı. Bebek büyüdüğünde ayarını değiştiriyorsun bacak arasından. Küçükken içerisinde farklı oturuyordu, bacak arasındaki ayarını değiştirince farklı oturdu. Bir de sonradan sırta çevrilen bi aparatı var. Yazın dağlık bi alanda yürüyüşe çıktığımızda eşim sırtına takmıştı mesela. İki türlü kullanımında da memnun kaldık biz. Alırken pahalı gelmişti ama hakkını verdi, şimdi bu bebeğime kaldırdık inşallah o da huysuzlanmadan rahat eder içinde. Şöyle birşey de var; benim oğlum rahat kullandı diye arkadaşıma vermiştim bu stokkeyi ama onun kızı çok huysuzlandı kullanamadı mesela.. Yani doğumdan önce alacaksanız hangisini alacaksanız artık sling ya da kanguru ya çok para vermeyin, ya da iyi inceleyip alın derim ben. Bazı bebekler sevmeyebiliyor da. Bi babasling denememiştim ben. Doğduklarında o tarz slingde rahat ediyorlar diyorlar ama wrap sling kullanmak daha pratik gibi gelmişti gözüme. Babasling tarzda yazlık kumaşlar var, çok şıktı. Kullanılabilirse çok güzeller aslında slingler :)

canım yazdığın gibi çok hassas bir konu ben boba marka alacağım kangurumu ergonomik kanguru bebek asılı kalmıyor bacakları m şeklinde oluyor chicconunkiler berbat bebek bildiğin asılı duruyor içinde ve satarken ergonomik olduğunu söylüyorlar ben çok araştırdım bebeğimin rahatı ve kemik gelişimini olumsuz etkilemesin diye. bu arada babaslingte sakıncalı bebek yan duruyor onda sanki çanta taşır gibi

Baktım da bendeki neko marka wrap slingti. Doğduğu zaman büyük bir hevesle içine koyduk ve kıyameti koparmıştı.. Eşim de bir yeri ağrıdı herhalde diye tutturdu, kullandırtmadı.. Verdik arkadaşıma.. O çok rahat kullanmıştı ama.

Evet ben içerisinde kontrolsüz duruyor diye babasling denememiştim işte o yüzden wrap sling almıştım. Ama eşim ve annemler bebek sıkışıyor galiba, canı yandı vs vs dedi.. Üstüne de oğlum ağlayınca 1 kullanımlık ömrü oldu slingimin.. Kanguru evet boba, stokke bi marka daha vardı. Dediğin gibi asılı kalmıyorlar içerisinde. Belki şimdi başka markaların da çıkmıştır.

bir garip oblomov
Ama bak babasling tarzda daha büyüyünce kullanabileceğin modeller var. Mesela denizde kullanılabilir ince kumaş vardı. Islanınca çabuk kuruyordu. Tuniko sitesinde görmüş olabilirim. O modelde çok aklım kalmıştı mesela denizde birlikte güvenle girebiliriz diye ama oğlum fazla bağımsız bir bebek olunca almaya cesaret edemedim, muhtemelen kullanamazdım alsam da

slingte hep ağlıyor bebişler biraz açık yakalı giyinmek lazım kokuyu duyunca sakinleşiyorlar bakalım olmadı bende doğduktan sonra alırım

onlar halka siling diye geçiyor sanırım kumaşları farklı oluyor.onlarda yanda taşınan bebekler genelde büyük oluyorlar ama halka silinglerle önde taşıma daha doğru geliyor bana

bir garip oblomov
Evet ismi farklı olabilir, duruşu da daha farklıydı. Ama kullanımı da düşününce yanda olması daha kullanışlı olabilir o tarzda. Düşünsene sallanıyor olacak, tek taraftan sana bağlı. Wraplar gibi seni sarmıyor. Islak kullanımda yandan olması daha güvenli olabilir belki, kolunla sararsın sallanmaz başı boş. Tabii benimki yorum, tahmin yürütme. Yakından görmedim o slingleri, nette görmüştüm sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…