- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.121
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar çok şükür bizde bugün 13 haftalık olduk
bende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçsekış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor
bende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçsekış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor
Ne güzel yaa el emeği şeyler bende battaniye ördüm şimdi etamine bez torbası eşya torbası gibi şeyler işliyorum sonra onları kumaş keselere dikicem ki bir yere giderken çantamda toplu dursun herşey :) çık tatlı bebişlere bir şeyler yapmak dimi ?Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)
Günaydın evet el kol hareketlerini görebiliyorsun hareketsizse Dr öksürtüyor ki hareket etsin :)
Inşaallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün kavuşalım onlaraHayırlı cumalar cnm masallah buyumus bebis
Yaa inşaallah salıya randevu aldım başka doktora kendi doktorum mayısın 15 de verdi bende bekliyemedim inşaallah iyidir herşey rüya gibi gerçek olduğunu görmek te nasip olur inşaallahHayırlı Cumalarkuzum büyüttük bebişleri
Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)
Kızlar vebir garip oblomov ben de dun gıttım ıkılı test ıcın olcumlerı normaldı kan testı de ıkı hafta sonra cıkcakmıs.bebıs cok hareketlıydı kıpır kıpır hatta gerneştı doktor tekrar olcum yaptı cok tatlııı rabbım olmayan herkese nasıp etsn ıns
Inşaallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün kavuşalım onlara
Yaa inşaallah salıya randevu aldım başka doktora kendi doktorum mayısın 15 de verdi bende bekliyemedim inşaallah iyidir herşey rüya gibi gerçek olduğunu görmek te nasip olur inşaallah
Dikeceğin zaman nasıl yaptığını burada da anlatırsan belki ben de girişirim :) dün ağız bezlerine başladım. Yapabilir miyim bilmiyorum ama denerim o gri yıldızlı kumaşları ben de çok beğeniyorum :)kızlar bende nevresim takımı dikeceğim bebişimecinsiyeti belli olaydı eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden erkek olursa denizci temalı olsun istiyor her şeyini şimdilik gri yıldızlı kumaşlar oluyor ya onlardan yapacağım piyasada istediğim takımlar çok pahalı kendi emeğim olsun istiyorum
Bu çok güzelmiş gerçekten :) ben yapamam herhalde ama anneme bir göstereyim. O çıkarabilir :)Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)
Kızlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog var mı? 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason için lazım olacak. Benim bir de ikiz olduğu için zaten riskli gebelik sayılıyor. Bebişleri bir uzmana inceletmek istiyorum. Randevu bulmak sonradan zor olur diye şimdiden araştırıyorum.
Six nerde oturuyosunuz Benim İkizleri olan bir arkadaşım vardı İstanbul da RIza MAdazli ya gidiyorlardi bi araştır istersen ben kendim kızımda Prof Hayri ermiş e gitmiştim fakat internetten baktım vefat etmiş galibaKızlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog var mı? 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason için lazım olacak. Benim bir de ikiz olduğu için zaten riskli gebelik sayılıyor. Bebişleri bir uzmana inceletmek istiyorum. Randevu bulmak sonradan zor olur diye şimdiden araştırıyorum.
Bebişlere hazırlıklar başladı demek. Çok zevkli yaaa. Ben de yakında başlarım, cinsiyeti bekliyorum netleşsin diye. Unisex bişeyler bAkıcam.Eki Görüntüle 1988395 bende bunun aynisini yaptim ama icinin rengi herhalde pembe olur :)
Hayırlı cumalar kızlar...
Bebişlere hazırlıklar başladı demek. Çok zevkli yaaa. Ben de yakında başlarım, cinsiyeti bekliyorum netleşsin diye. Unisex bişeyler bAkıcam.
Bir de kullanışlı bebek bakım çantası arıyorum. Bakan varmı modellere??
Klasik olan gözlü modellerden düşünüyorum cnm. Dediğine bir bakayım hemenBen lassig marka messenger modeli almıştım oğlumda, halen kullanıyorum. Termos biberon çantası, atıştırmalık koymaya ufak bi çantası, alt değiştirme örtüsü, içinde çıkarılabilir biberon vs koymaya gözlü bi bölümü falan var. Bölmeleri ayrı ayrı, işimi kolaylaştırıyor. Ben çok memnunum, geniş de içi. Arabaya takmak için cırt bantlı askıları var. Baston pusetine o askılarla asıyorum, büyük arabaya omuz askısıyla asıyorum. Ama ben bir de şu klasik sırt çantalarından aldım. Bebek bakım çantası olan değil de hani okulda kullandığımız eastpak tarzı çantalardan. Seyahatte daha rahat oluyor sırt çantası.
Arkadaşımda skip hop marka bi sırt çantası gördüm. O da çok gözlü, lassig gibi ek parçaları olan birşeydi, hem de sırt çantasıydı. O da güzeldi.
Sırt çantası mı yoksa klasik olan modellerden mi rahat kullanırsın önce ona bir bak istersen.
Kızlar bildiğiniz duyduğunuz iyi bir perinatolog var mı? 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason için lazım olacak. Benim bir de ikiz olduğu için zaten riskli gebelik sayılıyor. Bebişleri bir uzmana inceletmek istiyorum. Randevu bulmak sonradan zor olur diye şimdiden araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?