- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.001
Sarımsı tereyağ tipli, beyaz çikolata kokan sabun gibi sert canım. Aktardan aldım 12 liraya büyük beyaz sabun kadar. Kullanırken nohut kadar kesip ya da komplesini elimde çeviriyorum, el ısısıyla eriyor hemen sürüyorum, yapış yapış olmuyor vücut emiyor. Sadece buram buram çikolata kokuyor, kokuya hassasiyeti olanları çıldırtabilir.Azkullanilmiskaynanamvar canim sana zahmet su kakao yağının resmini atar misin. Sıvı halde de var hangisi diye merak ettim
ay harika görünüyor ben alıp evde çikolata yapmak istiyorum bununla aklınızda olsun çocuğunuza yapmak isterseniz tarif veririm . ama ben böyle kalıp değil parça şeklinde buldum hep.bunu nasıl saklıyorsun poşet içinde buzdolabında mı?Eki Görüntüle 1988057 Eki Görüntüle 1988057
Sarımsı tereyağ tipli, beyaz çikolata kokan sabun gibi sert canım. Aktardan aldım 12 liraya büyük beyaz sabun kadar. Kullanırken nohut kadar kesip ya da komplesini elimde çeviriyorum, el ısısıyla eriyor hemen sürüyorum, yapış yapış olmuyor vücut emiyor. Sadece buram buram çikolata kokuyor, kokuya hassasiyeti olanları çıldırtabilir.
Eki Görüntüle 1988057 Eki Görüntüle 1988057
Sarımsı tereyağ tipli, beyaz çikolata kokan sabun gibi sert canım. Aktardan aldım 12 liraya büyük beyaz sabun kadar. Kullanırken nohut kadar kesip ya da komplesini elimde çeviriyorum, el ısısıyla eriyor hemen sürüyorum, yapış yapış olmuyor vücut emiyor. Sadece buram buram çikolata kokuyor, kokuya hassasiyeti olanları çıldırtabilir.
Aktardan kestirdim canım, onlarda fırıncı küreği kadar var nerdeyseay harika görünüyor ben alıp evde çikolata yapmak istiyorum bununla aklınızda olsun çocuğunuza yapmak isterseniz tarif veririm . ama ben böyle kalıp değil parça şeklinde buldum hep.bunu nasıl saklıyorsun poşet içinde buzdolabında mı?
aa banyoda erimiyor mu canım?Aktardan kestirdim canım, onlarda fırıncı küreği kadar var nerdeysebeyaz sabun kadar bir kalıp istedim. Geçen sefer yarım kalıpla 9 ayım dolmuştu, geri kalanını sonra bronzlaşmak için sürmüştüm. Evet tatlılarda falan kullananlar da var ama denemedim hiç.
Boş bir nemlendirici krem kutuma koydum, ağzını kapatıp banyoda ayna önünde tutuyorum. Elimi yüzümü yıkarken gözüme çarpsın süreyim diye.
Yok canım erimiyor, ben İstanbul'un dağlık bir yerindeyimaa banyoda erimiyor mu canım?
Canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah...Kızlar geldim doktordan. Kan verdim o malum test için. Tekrar ultrasona girdim. Sonuçlar amerikaya gönderildi. 15 gün sonra belli olucak en geç. Doktor içini ferah tut, ultrason ölçümlerin çok normal dedi. İnşallah olumlu haber gelir. Bu arada cinsiyet için erkek büyük ihtimal dedi yine
Geciyor canim merak etmedeneyimli anneler size sorum olacak göbeğinizde ince uzun kahverengi çizgi oldu mu diğer hamilelikleriniz de benim çıkmaya başladı doğuma kadar koyulaşıyormuş sanırım sonrasında rengi açılıyor mu ya da tamamen geçiyor mu?
Ohh maşallah kuzum Allah'ım.saglikla.kuvagimiza aldirsin aynı günlerde yüz Allah'ıma çok.sukur rabbim.hepimizin iyiliğini sağlığını versin sen deneyimli son iğneden ben daha ilk defa kullanıyorum kaybım oldu birkez onda kullanmadım bunda hamile kaldığımi öğrendiğim gün başladım cleaxana. Cinsiyeti hakkında Dr birşey dedimi yavrucuguna
Hepimiz sağlıkla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım inşallah.Ohh maşallah kuzum Allah'ım.saglikla.kuvagimiza aldirsin aynı günlerde yüz Allah'ıma çok.sukur rabbim.hepimizin iyiliğini sağlığını versin sen deneyimli son iğneden ben daha ilk defa kullanıyorum kaybım oldu birkez onda kullanmadım bunda hamile kaldığımi öğrendiğim gün başladım cleaxana. Cinsiyeti hakkında Dr birşey dedimi yavrucuguna
Yok canim kesin degil doktor yüzde 60 öyle dedi 20mayista netlik kazanacak insallah canimtatlım kesinse tabloya ekleyeyim
Mrb cnm profil foton 3 aylık hali herlde ay ne güzel cıkmış benmde hemen çıksın istiyorum ya :) bide benm bulantilarm başladı burda bulantısı olanlar ne zaman geçiyor acabaay harika görünüyor ben alıp evde çikolata yapmak istiyorum bununla aklınızda olsun çocuğunuza yapmak isterseniz tarif veririm . ama ben böyle kalıp değil parça şeklinde buldum hep.bunu nasıl saklıyorsun poşet içinde buzdolabında mı?
Aktarlara bak canim oralarda vardır herhaldekatı halde olanını kullanmış canım tereyağ gibi olanından. bende araştırmalara gireceğim bulursam alcam
Yok canim kesin degil doktor yüzde 60 öyle dedi 20mayista netlik kazanacak insallah canim
evet canım şükür 3. ayın bitmesine çok az kaldı.çaktırma birazı şişkinlik o göbeğinMrb cnm profil foton 3 aylık hali herlde ay ne güzel cıkmış benmde hemen çıksın istiyorum ya :) bide benm bulantilarm başladı burda bulantısı olanlar ne zaman geçiyor acaba
Canım benim progestan ilacını ağızdan alma vajinadan al bnde ilk başta ağızdan aldım.ne olacak diye ama tüm vucudum uyusuyordu ağzımı açıp iki kelime diyemiyordum ama Dr lar vajinadan tavsiye ediyor bn Dr aradım böle oldu dedim yan etkisi çok fazla olduğu için alttan al dedi olede yapıyorum iki haftadır da kullanıyorum sabah aksma çok şükür hiç sıkıntim yok sana da ile tavsiye ederim progestan 200ml.Anneler bir şey soracağim aranızda progestronu hap olarak kullanan varmı ?
Ben kafayı yiyicem çünkü bir baş dönmesi arkasından da bir uyku 1 buçuktu bugün öğlen uyumuşum şimdi kalktım hergün böyle ve evibugün yalayıp yuttum şimdi sanki ev yine kokuyor birde o kadar sirkeli sularla sildim ama şu hap olayı beni mahvediyor....
:) benimde keske 3 ay bitse de biraz rahatlarım düşük tehlikem olduğu için... Evet erken başlamış erken bitmiş inşallah benmde uzun sürmez tavsiye etcegin bisey varmi:)[/QUOTE]Evet canım şükür 3. ayın bitmesine çok az kaldı.çaktırma birazı şişkinlik o göbeğinbenim bulantılarım çok erken başladı ve erken bitti. ben öğrenmeden önce hafif hafif başlamıştı 4. haftamın sonunda baya fazlalaşmıştı ve 8+6 da tamamen bitti. ama tabi şimdilerde ara ara yokluyor olsun o kadar diyorum ilk başlardaki durumun geçtiğine seviniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?