2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde kızımda neredeyse 4. ayda göbeğim çıkmaya başlamıştı ama bunda daha şimdiden 5 aylık gibiyim. Herkesin de o kadar çok dikkatini çekiyor ki, gelen giden niye bu kadar büyük diyor:KK64: Hatta geçenlerde biri çok aşağıda duruyor düşük mü yapacaksın yoksa bile dedi yaaaa. :KK62:Hamile kadına böyle şeyler denir mi bu kadar densiz insanlar var işte. Sonrada niye sinirlisin, niye hep kavga etmeye yer arıyon diyorlar:sinirli:
benimde ayni sekilde gobegimm bilniyorum neden ki boyleyizzz herkese soruyorum bi cevap yok benimde ikinci gebeligim kilom ayni ama deli gibi sis bir gobegim var resmen 5 aylik

3.gebeligim sabahları tartiliyorum 1 kilo bile almamışım ama akşama doğru bu 3 kilo fazlalığı kadar çıkıyo çok sişim sanki öyle hissediyorum ve göbek çok var önceleri gazdır filan diyodum ama 3.aya giricez sanki hiç gitmicek gibi:deli: diğer gebeliklerimde karnım 6.ayda bile cikmazdi şimdi bayağ bayag fortladi:duduk:

Çok geçmiş olsun sizede.Valla benim doktorumunda izin vermeyeceğini düşündüm ama 1 ay olacak nerdeyse,oda bıktı sürekli yazmamdan.Hatta şaşırdım bitkileri önermeyip ilaca nasıl izin verdi diye...

Burun spreyi çok iyi geliyo sanırım...
3 hafta da bana oluyor.Burun spreyi olarak hangisini verdi doktorun canım,ben de alayım.gece uykusuna hasret kaldım.yuzum gözüm sis geziyorum artık o haldeyim..

Gunaydin canim ben ikiz topigini okuyordum en son
Bir de bdvye bir kez sarinca cikamiyorsun ordan takildim kaldim :KK70:
Herkes iyidir insallah:KK24:

kızlar günaydın:KK200:
mesajları alıntılayamadım sorun var heralde herkese çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi tek tek:KK15:
benimde baya karnım çıktı hatta 3.ay pozu bile çektim:KK70:akşamları daha da şişiyor sanki. ayrıca tuvalet sorunu bende de var tuvalette yatılı kalmayı düşündüğüm bile oluyor:KK70:

eflatunseker eflatunseker canım bende de halsizlik uyku hali berbat durumda dün yemekten sonra uyuyup kalmışım saat 12ye geliyordu uyandığımda ki normalde sabaha kadar yatarım eşimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor oturdum biraz film izledim eşimle. uyku yüzünden dışarıda çıkamaz olduk. geçenlerde arkadaşlarla çıktık saat daha 10a gelmiyordu benim içim uyumaya başladı ne sohbet ne muhabbet katılamadım hiçbirine:KK43:

deneyimli anneler size sorum olacak göbeğinizde ince uzun kahverengi çizgi oldu mu diğer hamilelikleriniz de benim çıkmaya başladı doğuma kadar koyulaşıyormuş sanırım sonrasında rengi açılıyor mu ya da tamamen geçiyor mu?

Allah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükür
Cleaxan ve göbeğim :KK34: IMG_9106.JPG

deneyimli anneler size sorum olacak göbeğinizde ince uzun kahverengi çizgi oldu mu diğer hamilelikleriniz de benim çıkmaya başladı doğuma kadar koyulaşıyormuş sanırım sonrasında rengi açılıyor mu ya da tamamen geçiyor mu?
Bende şimdilik yok.
İlkinde çıkmıştı epey de koyuydu geçti sonra ama uzun zaman aldı belki 6 ay hatırlamıyorum. Şimdi sıfır çizgi. Bir de göğüs uçları siyaha yakın kararıyor onlar da açılıyor daha sonra. Epey bir yamuluyoruz ama geçiyor :KK70:

eflatunseker eflatunseker canım bende de halsizlik uyku hali berbat durumda dün yemekten sonra uyuyup kalmışım saat 12ye geliyordu uyandığımda ki normalde sabaha kadar yatarım eşimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor oturdum biraz film izledim eşimle. uyku yüzünden dışarıda çıkamaz olduk. geçenlerde arkadaşlarla çıktık saat daha 10a gelmiyordu benim içim uyumaya başladı ne sohbet ne muhabbet katılamadım hiçbirine:KK43:
ay bende öyleyim işte canım dışarı çıkmayı bırak evde uyanık durudğum yok 8de evde oluyorum akşam yatış o yatış nolcak böyle yaa

günaydın hepiciğinize:)
11+4'üm, genel olarak akşam üstünden sonra çöken uyku hâlim var. normalde yemekten sonra yürüyüş yapmam lazım ama uyuyup kalıyorum. karnım 2 hafta önce filan gaz yüzünden aşırı şişiyodu göğsüme kadar. sanırsın 5 aylık. sonra o hafifledi ama bugünlerde gaz problemim yeniden başladı. kıyafet konusuna gelince, ben lastikli pantolonlardan giyiyorum 2 haftadır çünkü kotumun düğmesi filan sıkmaya başlamıştı, bebiş rahatsız olmasın dedim. onun dışında görüntümde aaa bu kesin hamile dedirtecek bişi yok, zaten genelde de dar giyinmediğim için bir süre daha belli olmayabilir.
yakında bi akrabamızın düğünü var, ne giyicem onu düşünüyorum. göğsün altından bollaşan bi abiye almam lazım. dükkanlarda abiye bu sezon çok pahalı, webten almak istesem denemeden nasıl olacak onu da bilemiyorum. istanbul için önerebileceğiniz dükkan varsa tekliflere açığım, artık mağaza gezince çabuk yoruluyorum sanki :işsiz:

Cleaxan ve göbeğim :KK34:Eki Görüntüle 1987941

Bende şimdilik yok.
İlkinde çıkmıştı epey de koyuydu geçti sonra ama uzun zaman aldı belki 6 ay hatırlamıyorum. Şimdi sıfır çizgi. Bir de göğüs uçları siyaha yakın kararıyor onlar da açılıyor daha sonra. Epey bir yamuluyoruz ama geçiyor :KK70:

aynen kaportayı baya çizdireceğiz inşallah düzelir:KK70:

bir garip oblomov bir garip oblomov canım kahverengi cizgi göbeğin tam neresinde

canım göbek deliğinin altından başlıyor kasıklarına kadar ince bir çizgi kimisinin göbek deliği bile kararıyormuş:skandal:

ay bende öyleyim işte canım dışarı çıkmayı bırak evde uyanık durudğum yok 8de evde oluyorum akşam yatış o yatış nolcak böyle yaa
sosyal hayat sıfır hadi kendimi geçtim eşimle paylaşımımız bile sıfıra indi. sürekli plan yapıyorum ama sonra bin pişman oluyorum. eşimde bende gezmeyi çok seviyoruz ama şimdiden kısıtlandık bile:KK45: artık eşime diyorum arkadaşlarınla plan yap çık gez diye:KK14:

kızlar benim ablam hamileliğinde çok kararmıştı hatta enişten yıkanırken boynunu keselemiyor musun kapkara demiş kavga etmişlerdi:KK11:doğum yaptı eve geldi bir gün sonra duşa soktum onu yalnız girmesin düşler falan diye Allah sizi inandırsın keselendi ve bütün kararması suyla birlikte aktı gitti inanılmaz bir şeydi bembeyaz çıktı duştan:KK57: hamilelikte hormonlar gerçekten mafediyor vücudu değişikliklere alışmak zor olacak ama inşallah geçiyor hepsi.
ben birde bugün karar aldım sabah akşam vücudumu nemlendireceğim benim gibi bu konuda üşengeç biri bakalım ne kadar muvaffak olacak bu konuda:KK70:

Back