2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de denedim
Daireler çizerek döndü :) bakalım hakikaten kız annesi mi olacağım

Yaş 27 şehir diyarbakır sat 6 şubat beklenen doğum tarihi 14 kasım kilo 65 ilk hamileliğim

Canım gözün aydın darısı başıma bende yarın gidiyorum kontrole 12-13 gibi muayene olurum çok heyecanlıyım senin bat kaçtı canım
InşaAllah canım yarın güzel haberler le çıkarsın hastaneden 27 ocak son adet tarihim bende hastane dr çok bekledim çok gerildim heyecanıma engel olamadım birşey olcak diye çok korktum ama sonuç çok şükür Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize

Amin canım inşallah Benimde sat 2 şubat güzel haberler alırım inşallah bende dua edin

ay evet istesek böyle denk gelmez hayırlısı olsun inşallah bende önümüzdeki cumartesi gideceğim bakalım kese görünecek mi

ay evet istesek böyle denk gelmez hayırlısı olsun inşallah bende önümüzdeki cumartesi gideceğim bakalım kese görünecek mi

Aynen şekerimseninki kesin görünür bence hatta inşallah kalp atışını bile duyarsın , benim sali günü değerim tahmini 4000lerde olur ben ancak keseyi görürüm.. Hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin hamileligimiz de bunlar da tatlı bekleyiş olsun

Kizlar aranıza yeni katılıyorum subatta tup bebek yaptırdım 21 inde iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi.3.denememde çok sukur bhcg değerim 10.gün 111 12.gün 231 çıktı iki hafta bir hafta sonra keseyi görmeye gidecem inşallah bende allah nasip ederse Kasım annelerine olacam hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin

hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide listeye ekliyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…