- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.961
visnelikurabiye , ben trendyoldan aldım hem de görümceyim, uzak akraba da değil ama bi karnımda bi kucağımda mağaza mağaza gezemezdim. Olmadı değiştiririm dedim ama şansıma oldu valla.
bizimde düğün sezonu açılıyo kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye inşallah göbek çıksa da evdeki kıyafetlerim olur yoksa pantalon tunik giyer giderim valla geniş geniş almaya hiç gerek yok sonra bir daha nerde giyeceğim ben onugünaydın hepiciğinize:)
11+4'üm, genel olarak akşam üstünden sonra çöken uyku hâlim var. normalde yemekten sonra yürüyüş yapmam lazım ama uyuyup kalıyorum. karnım 2 hafta önce filan gaz yüzünden aşırı şişiyodu göğsüme kadar. sanırsın 5 aylık. sonra o hafifledi ama bugünlerde gaz problemim yeniden başladı. kıyafet konusuna gelince, ben lastikli pantolonlardan giyiyorum 2 haftadır çünkü kotumun düğmesi filan sıkmaya başlamıştı, bebiş rahatsız olmasın dedim. onun dışında görüntümde aaa bu kesin hamile dedirtecek bişi yok, zaten genelde de dar giyinmediğim için bir süre daha belli olmayabilir.
yakında bi akrabamızın düğünü var, ne giyicem onu düşünüyorum. göğsün altından bollaşan bi abiye almam lazım. dükkanlarda abiye bu sezon çok pahalı, webten almak istesem denemeden nasıl olacak onu da bilemiyorum. istanbul için önerebileceğiniz dükkan varsa tekliflere açığım, artık mağaza gezince çabuk yoruluyorum sanki
Bende aldım trendyoldanvisnelikurabiye , ben trendyoldan aldım hem de görümceyim, uzak akraba da değil ama bi karnımda bi kucağımda mağaza mağaza gezemezdim. Olmadı değiştiririm dedim ama şansıma oldu valla.
ben her yerine baktım yoktuLcw hamile pantolonları ayarlanmıyor demiştim gecen gün ya meğerse ayarlanıyormuş arkadaşlar sağ tarafta lastik var düğmesi var gizli olduğu icin ilk başta görünmüyor pantolonları da oradan bakabilirsiniz
Ben de Yok sanıyordum hatta işyerine giydim geldim göbeğim olmayınca bütün gün sinir olmustum ama meğerse dun kesett :))) sag tarafta küçük düğme var belli bile değil orada lastiği ayarlıyorsun canim çok rahat benim düz siyah benimki de boyfriend tarzı canimben her yerine baktım yoktuben boyfriend tarzı pantalon bakmıştım seninki nasıl boru paça falan mı?
Her butiğin her kıyafeti farklı canım, benim aldığım rahat kalıp çıktı ama elastikliğine kadar incelemiştim, abiye normalde Zorken internetten daha da zor. İmkanın varsa deneyerek al bence. Çok riskli.orayı öneriyorlar bana da ama cesaret edemedim. sence kalıpları nasıl? dar/ rahat diye tanımlayabilir misin?
evet bazen damara geliyor morarıyor. Bir kez acile gitmiştim başka bir sebepten, doktor görünce eşinizden şiddet mi görüyorsunuz demiştiAzkullanilmiskaynanamvar canım bu arada az önce foto çıkmamıştı şimdi gördüm iğne mi vuruyorsun göbeğinden fena olmuş
Ne açıdan sorduğunu anlayamadım canım.Tecrübeli anneler size bir sorum olacak hatta geçen bir sayfada vardı ama ben not alamadan kaldırmışlar ama hazır burada da tecrübeleri anneler varken size sormak istiyorum "önceki hamileliklerinizde keşke şunuda yapsaydım dediğiniz neler oldu ?" bize de tecrübe olsun...
etrafımda doğum yapan arkadaşlarımdan duyduğum keşke daha fazla aşerseydim de eşimi uğraştırsaydım naz yapsaydım falan olmuştu geneldeTecrübeli anneler size bir sorum olacak hatta geçen bir sayfada vardı ama ben not alamadan kaldırmışlar ama hazır burada da tecrübeleri anneler varken size sormak istiyorum "önceki hamileliklerinizde keşke şunuda yapsaydım dediğiniz neler oldu ?" bize de tecrübe olsun...
Ne açıdan sorduğunu anlayamadım canım.
Ama iyi ki yapmışım dediklerim;
Kakao yağı sürdüm, sıfır çatlağım oldu.
Güneş koruyucu sürdüm lekem hiç olmadı.
Bulgur, kaşar, muz çok yedim kızım 4 kiloya yakın doğdu.
Keşke dediğim 30 kilo almıştım, insan gibi yiyip spor yapsaydım derdim ama gene ayı gibi şiştim şimdiden. Sanırım benim bünye hamilelikte zıbıtıyor. Ama 6 ayda 35 kilo kendiliğinden gitmişti ondan kafaya takmıyorum.
Ben onu bolbol yapıyorum zaten adam 4.-8. haftalar arası mutfaktan çıkamadı :) Ama şöylede bir şey var bence sonuçta onlar eline alana kadar bebişleri hiçbirşey anlamıyorlar bu bakımdan birazda uğraştırmak iyi sanırımetrafımda doğum yapan arkadaşlarımdan duyduğum keşke daha fazla aşerseydim de eşimi uğraştırsaydım naz yapsaydım falan olmuştu genelde
ya naz sayılmaz ki bu mutfağa giremememiz keyfi değil mecburi. dün inanır mısın kardeşim en sevdiğim şeyi yapmış nasıl koktu anlatamamBen onu bolbol yapıyorum zaten adam 4.-8. haftalar arası mutfaktan çıkamadı :) Ama şöylede bir şey var bence sonuçta onlar eline alana kadar bebişleri hiçbirşey anlamıyorlar bu bakımdan birazda uğraştırmak iyi sanırım
Ayy çok morarmis çok üzüldüm ya bnmde morarmalar oluyor ama çok nadir bukadar koyu değil dikkat et kuzum bnm. Üzüldüm inanki bnde ilk aylarda böle oldu alıştım sonradan yapmaya moratmadan yapıyorum yapacağım yeri önce iki parmağınla tut iğneyi yaparken elini yavaşça çek ve baş üstünden o atıyor birde Birgün sağ bir gün sola yap aynı yere yapmamaya çalış ki morarmalar çok olmasın. Allah'ım yavrularımizi bize bağışlasın sagsalimCleaxan ve göbeğimEki Görüntüle 1987941
Bende şimdilik yok.
İlkinde çıkmıştı epey de koyuydu geçti sonra ama uzun zaman aldı belki 6 ay hatırlamıyorum. Şimdi sıfır çizgi. Bir de göğüs uçları siyaha yakın kararıyor onlar da açılıyor daha sonra. Epey bir yamuluyoruz ama geçiyor
bir garip oblomov yaaa ben de dün kaç gündür istediğim üzümlü keki yaptım. içine her zamanki miktarda yumurta kırmıştım ama yerken sanki başka hiçbir malzeme koymamışım da yumurta koymuşum gibi rahatsız oldum oysa o keke dalmayı nasıl hayal ediyodum
Azkullanilmiskaynanamvar kakao yağını her gün mü sürdün? karın bölgesine yağları ne zamandan itibaren kullanmak lazım ve ne sıklıkla merak ettim.
bir garip oblomov kakao yağını her gün mü sürdün? karın bölgesine yağları ne zamandan itibaren kullanmak lazım ve ne sıklıkla merak ettim.[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?