- 1 Haziran 2012
- 245
- 296
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.941
benimde ayni sekilde gobegimm bilniyorum neden ki boyleyizzz herkese soruyorum bi cevap yok benimde ikinci gebeligim kilom ayni ama deli gibi sis bir gobegim var resmen 5 aylikBenimde kızımda neredeyse 4. ayda göbeğim çıkmaya başlamıştı ama bunda daha şimdiden 5 aylık gibiyim. Herkesin de o kadar çok dikkatini çekiyor ki, gelen giden niye bu kadar büyük diyorHatta geçenlerde biri çok aşağıda duruyor düşük mü yapacaksın yoksa bile dedi yaaaa. Hamile kadına böyle şeyler denir mi bu kadar densiz insanlar var işte. Sonrada niye sinirlisin, niye hep kavga etmeye yer arıyon diyorlar
3 hafta da bana oluyor.Burun spreyi olarak hangisini verdi doktorun canım,ben de alayım.gece uykusuna hasret kaldım.yuzum gözüm sis geziyorum artık o haldeyim..Çok geçmiş olsun sizede.Valla benim doktorumunda izin vermeyeceğini düşündüm ama 1 ay olacak nerdeyse,oda bıktı sürekli yazmamdan.Hatta şaşırdım bitkileri önermeyip ilaca nasıl izin verdi diye...
Burun spreyi çok iyi geliyo sanırım...
3 hafta da bana oluyor.Burun spreyi olarak hangisini verdi doktorun canım,ben de alayım.gece uykusuna hasret kaldım.yuzum gözüm sis geziyorum artık o haldeyim..
Gunaydin canim ben ikiz topigini okuyordum en son@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc @Btlysn @gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003 @mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanistHasatvakti @Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiii @drburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezine @mtad2611 _eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
Ben de aynı durumdayım canım, bugün 11+4um sabah akşam uyuyasım var..Kızlar 11hafta bitmek üzere ama bendeki halsizlik sürekli uyuma isteği bi türlü geçmedi ya sizde durumlar ne
Cleaxan ve göbeğimAllah'ım kolaylık versin bnde clexan 0.6 kullanıyorum günde birtane ama isde yapıyorum yavrum iyi olsun diye ilk başlarda zor yaptım ama alıştı bunyem çok şükür
Bende şimdilik yok.deneyimli anneler size sorum olacak göbeğinizde ince uzun kahverengi çizgi oldu mu diğer hamilelikleriniz de benim çıkmaya başladı doğuma kadar koyulaşıyormuş sanırım sonrasında rengi açılıyor mu ya da tamamen geçiyor mu?
ay bende öyleyim işte canım dışarı çıkmayı bırak evde uyanık durudğum yok 8de evde oluyorum akşam yatış o yatış nolcak böyle yaaeflatunseker canım bende de halsizlik uyku hali berbat durumda dün yemekten sonra uyuyup kalmışım saat 12ye geliyordu uyandığımda ki normalde sabaha kadar yatarım eşimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor oturdum biraz film izledim eşimle. uyku yüzünden dışarıda çıkamaz olduk. geçenlerde arkadaşlarla çıktık saat daha 10a gelmiyordu benim içim uyumaya başladı ne sohbet ne muhabbet katılamadım hiçbirine
Cleaxan ve göbeğimEki Görüntüle 1987941
Bende şimdilik yok.
İlkinde çıkmıştı epey de koyuydu geçti sonra ama uzun zaman aldı belki 6 ay hatırlamıyorum. Şimdi sıfır çizgi. Bir de göğüs uçları siyaha yakın kararıyor onlar da açılıyor daha sonra. Epey bir yamuluyoruz ama geçiyor
bir garip oblomov canım kahverengi cizgi göbeğin tam neresinde
sosyal hayat sıfır hadi kendimi geçtim eşimle paylaşımımız bile sıfıra indi. sürekli plan yapıyorum ama sonra bin pişman oluyorum. eşimde bende gezmeyi çok seviyoruz ama şimdiden kısıtlandık bileay bende öyleyim işte canım dışarı çıkmayı bırak evde uyanık durudğum yok 8de evde oluyorum akşam yatış o yatış nolcak böyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?