2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Off aynen yaa, bir sonraki randevumu iple çekiyorum. Cinsiyet netleşicek bi de o gün. Acayip heyecanlıyım
Bana da aynısını söyledi sordum bi sonraki randevuda belli olur dedi 2 de özeldeki dr M 4 de devletteki doktorum randevu verdi tekrar bakalım çok sabırsızım dr gitmemek için zor tutuyorum kendimi

Dahiliyeye gitmiştim,o zaman kuru öksürüktü,asist verdi,suya karışan tozlardan.Şurupta verdi,ama doktorum şurubu önermemişti...
Dut pekmeziyle geçmiş gibiydi,sonra burnum tıkandı,nefes alamadım,ağızdan alınca da öksürük başladı işte.
Şimdi kulak burun boğaza gideceğim,yoldayım...

Oyy maşallah çok tatlı ben erkeğe benzettim niyeyse :) maşallah sağlıklı olsunlarda

Kız maşallah ne kadar büyümüş oyyy elleri yerim ben

amin kızlar ya burda hep iyi haberlerimizi konuşuruz inşallah

Canım bende sana göğüs hastalıklarına bir görün diyecektim çünkü öksürük geçmeyince bana doktor en iyisi göğüs hastakları dedi. Birde biraz iğrenç ama ben dün bir tatlı kaşığı zeytin yağına br tatlı kaşığı pekmez karıştırıp bir dikişte içtim oda iyi geldi...Ama doktor ne dedi lütfen bize de yaz merak ediyorum ne diyecek doktor olur mu ?

Şu doktorların cinsiyeti görüpte söylememesine gıcık oluyorum gerçekten yaaa

Bir tanıdığıma 10+6 da bile söylemişti doktoru aslında çoktan kemik yapısından anlıyor olmaları lazım ama kimisi emin olamıyor ciddi anlamda konusunda uzman olanlar anlıyor zaten

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun bence alerjik bir durum gibi görünüyor yoksa şimdiye kadar geçmişti. b urnun için okyanus suyu isteyebilirsin doktoran ya da evde hazırlayacağın tuzlu suyla sen boşaltabilirsin burnunu ben burun tıkanıklığımı onunlşa geçirdim.kaynatıp soğuttuğum 1 bardak suya 2 çay kaşığı tuz koydum başımı aşağıya yana eğdim ağzımı açıp sağ burnumdan döktüm suyu soldan aktım sonra tam tersini yaptım soldan döktüm sağdan aktı.işlemi çaydanlıkla yapabilirsin.1 hafta boyunca iltihap gibi sapsarı akıntı geldi sinüslerimden. birde bende sinizütte vardı onuda temizledi

Burnum gayet açık şu an,durduramıyorum hatta,şeffaf :)

Göğüs hastalıklarını bende düşündüm ama hala karar veremedim kbb mi dahiliye mi göğüs hastalıkları mı :)

Canım, 1.60 mm. ense kalınlığıdır. Ultrason kağıdında da yazması gerekiyor. Benim de 1.70 mm. çıktı. Boyuda 6,5 cm. dedi.

Burnum gayet açık şu an,durduramıyorum hatta,şeffaf :)

Göğüs hastalıklarını bende düşündüm ama hala karar veremedim kbb mi dahiliye mi göğüs hastalıkları mı :)

Bence göğüs hastalıklarına git çünkü öksürük ciğer ile ilgili ve broşlar dolduysa burun akıntısı falan yapabilir hatta ben bile düşünüyorum ne olur ne olmaz bir kontrole gitmeyi...Dahiliyeye gitme çünkü onlarda seni yönlendirecek boşuna vakit kaybı olur...

canım çoğu doktor aldırma zamanının geçmesini bekliyorlar çokta erken öğrenmek iyi değil kız ya da erkek olduğunu duyunca zırıl zırıl ağlayanlar oluyor burda biri yazmıştı sanki erkek bebeği olacağını öğrenince ağlamış kadım kız istiyordum diye. gerçi aldırmayı kafasına koyanlar yasal zaman geçsede yaptırıyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…