2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tereddut etmistim zaten. Haftaya cumartesi ikisi de gorunur bence. Dogru soyluyorsun. Ben de haftaya cuma gidip ikisini bir goreyim diyordum ama bak esim duramadi. Keseyi onceden gorduk. Ha iyi de oldu. Sen de boyle yapabilirsin. Moral olur bence.
canım eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz ve büyük patronlar yok malesef öyle her hafta izin alamama sıkıntımız var ve daha kimse hamile olduğumu bilmiyor zor olcak ama haftaya cumartesiye kadar dayanayım diyorum

Hanimlaar karniniza yuzuk testi yapin bakalim ne cikicak...
Endiselerden uzaklasalim biraz da oyle degil mi...
Biz sac telimizle yapariz. Sac teline alyansinizi gecirip karninizin ustunde sarkac gibi tutuyorsunuz. Vee hareket etmeye basliyor. Evet evet ediyor.
Dairesel hareket eder yani bildigin donerse kiz annesi ileri geri ya da saga sola hareket ederse de erkek annesi oluyorsunuz.
Hadi bakalim...

aaa erken olmaz mı kiben kalp atışını duyduktan sonra yapayım bakalım nasıl olacak

Vallahi ben yaptim.:))

Bir de gaz sorunu demissin ya ben tup bebek icin hazirlanirken bata 3 gun kala gunde bir tane kuru incir yemege baslamistim. Yani amacbaskaydi ama simdi kabizlik ve gaz sorununu daha olusmadan hallettim saniyorum. Sen de bir dene bakalim. Faydasi olur belki.

canım ben incir yemeğe korkuyorum ya normalde çok severim her sabah 2-3 tane yemeğe çalışırdım ama ocak ayında prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı şimdi de bir zararı olur diye yiyemiyorum ne çıktı kız mı erkek mi

Ilk hareketi kiz cikti. Sonra durdu ve ileri geri hareket etti. Yani bir kiz bir erkek. Derlerki bu sekilde olursa 2.cocugu bildirir. Bilemiyorum. 40 yasindayim ilkini bir halledeyim de ikincisi Allaha kalmis.
Ama ya ikizse diyorum donup... Hehe oyun iste. Maksat kafamiz mesgul olsun...
Ha bir de daha onceki dusugumde tek hareket yapmisti yuzuk....

Ayy ben de yemesem mi ki inciri...

canım benim ki tahmin sadece sana ye ya da yeme diyemem ama incir süt hormonunu yükselttiği için o zaman çok korkmuştum galiba o korku kaldı içimde aynen oyun sadece bende hemen çin takvimine baktım erkek diyordu

Sen su anda ne kadarliksin canim? Kalp atisini falan duydun mu? Keseyi gordugunde kac mm cikti?
Bu gun 6+0 olduk ewt keseyi gordu drumuz bebek de olusmaya baslamis dedi kese duzgn bebek pirinc seklindeydi bu gordugn bebk dedi kalp atislarini bi cok dr 8. Haftadan once onermiyo 2 hafta sonra kontrolum war insallah o zmn duyacagz kalp atislarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…