- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.661
Günaydın kızlar :) doktordan geliyorum. 12+4 olmuşuz. Ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri hepsi normal. İkili test yaptırmadım. Herhangi olasılıklı bir sonuç hamileliğimin kötü geçmesine sebep olabilirdi. Ne de olsa kesin bir sonuç veren bişey değil. Kesin olsa bile çok zor kararlar olduğu için yavrumu Allah'a emanet ettim.
Acayip hareketliydi bir dakika bile yerinde durmadı. Taklalar taklalar :)) erkeğe benziyor ama kesin cinsiyeti bir ay sonra söyleyeyim dediler. zaten sağlıklı olsunlar da, gerisi mühim değil. Artık yavaş yavaş bir iki bişey almaya başlarım diye listelere bakmaya başladım. Bir arkadaş yazmıştı son iki aya sıkıştırınca hamileliğin yorucu günleri olduğundan insan zorlanabiliyormuş.
Artık yavaş yavaş zaten paylaşımlara başlarız hayırlısı ile :) hadi herkesten güzel haberler gelsin
merhabalar. beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba? Ankara, Yaş 29, İlk bebek ilk gebelik, Hamilelik başlangıcındaki kilom 62, SAT 19/02/2017, tahmini doğum 26/11/2017ay maşallah subhanallah ya içimizde mucizelerimizle ben hala inanamıyorum içimizde resmen insan büyütüyoruzbenimde yarın randevum var eşime dedim videoya çek bebişimi hareket ediyorsa hatıra kalsın bende ense ve burun ölçümlerini öğreneceğim sadece kan falan vermeyeceğim inşallah doktorum aksilik çıkarmaz bir çoğumuzun cinsiyeti belli olsun bebişlerimize aldıklarımız ya da alınacaklar listelerinin olduğu yeni bir topik açacağım deneyimli annelerden yardımlar alalım. aldığımız mobilyalar kıyafetler eşyalardan fikirler edinelim diye
sabah bulantım başladı canım ama ilk zamankiler gibi yoğun değil. birde üstüne öğürmem çıktı midem kasılıyor resmen sanırım mide rahatsızlığımdan da kaynaklı sorun yaşayacağımGünaydın sevdili anneler...valla hepiniz çok tatlısınız mesajlarınızı okudukça mutlu oluyorum ayrıca cinsiyet öğrenenleride tebrik ediyorum :)bir garip oblomov canım bende bulantı olayı şükür hala yok seninle birlikte bitmişti ama senin başladı sanırım tekrar ?
tabi canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar. Meğer bütün kasım anneleri buradaymış. ben de 3-5 kişiyiz kasımda doğurcak sanıyordum :dd beni de alır mısınız aranıza?
hoşgeldin hayırlısı olsun inşallahmerhabalar. beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba? Ankara, Yaş 29, İlk bebek ilk gebelik, Hamilelik başlangıcındaki kilom 62, SAT 19/02/2017, tahmini doğum 26/11/2017
Hoş bulduk : ) 30 yaşındayım adanada yaşıyorum. Sat 9 şubat. Tahmini doğum tarihi 16 kasım ilk gebeliğim 55 kiloyumtabi canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim
sabah bulantım başladı canım ama ilk zamankiler gibi yoğun değil. birde üstüne öğürmem çıktı midem kasılıyor resmen sanırım mide rahatsızlığımdan da kaynaklı sorun yaşayacağımreflü var bende
Çok teşekkür ederim. Şu liste işi çok heyecanlandırdı beni.hoşgeldin hayırlısı olsun inşallahhemen ekliyorum listeye
Canım olduğun odaya kuru soğanı kes ortadan ikiye koy ben çok faydasını gördüm insaAllah sana da fayda eder
Geçmiş olsun yaaa reflü çok kötü bir olay ki o zaman bulantılarda normal...umarım herkesin bulantıları çabucak geçer çünkü insanın bütün morali isteği herşeyi bitiyor vallaha, yaşam kalitesi düşüyor resmen...çok geçmiş olsun tekrar canım...
Reflü bende de var bulantılarım azaldı bi sabahları öğürmem geçmedi içim dışıma çıkıyor o safrayı çıkarana kadar çok kötü bi şey
O bendede var canım. Minnakımın videosuna bakıp bakıp duruyorum:)Günaydın kızlar herkeste bi cinsiyet merakı allah hayırlısını versin bende merak ediyorum ama daha 1 haftadan fazla var randevuma bakalım bebişimi çok özledim en son ultrason fotosunu elimden düşürmüyorum görmeniz lazım sonra duruyorum kendi kendime gülüyorum kafayı yedim galiba. Amanapimm sürekli böle görme isteği var
Canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir, seni korkutmak istemem ama bacağın şişip morarması bana normal gelmedi, imkanın varsa doktora gitmende fayda var ne olur ne olmaz.. Kasık ağrısı yorulunca normal canım, birçoğumuzda var..Iyi akşamlar. 2-3 gundur hic dinlenemiyorum. Ve kasıklarıma agrı girip duruyor. Ayaktayken hic bir sey yok ama oturunca basliyor. Bugunde biraz sıklaştı gibi. Birde sağ bacagm durduk yere şişti ve morardı yürüyemiyorum bile . Hayrlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?