- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
ister tatlım ilk kontrole gittiğinde yaparlar. kan sonucun kaç çıkmıştı?Kızlar salı günü ozele gitmstm hem kan testi yaptırdım hemde cildiyeye gitmiştim doktorda kan idrar fln istemişti bu kan testi dediğiniz bu testmi acaba benden başka kan testi isterler mi vücudumda kaşıntı vardı o yüzden gitmistm
Hemmen. 40 yasindayim. Sanirim bir cogunuzun ablasiyim. Istanbulda yasiyorum. Ilk gebeligim. Bir dis gebelik,iki tup bebek birinde 5 haftalik dusuk yaptim. Bir de asilama tedavim oldu. Uzun bir yoldan geliyorum. Bu ay 3.tup bebek denemesi icin adet olmayi beklerken surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendik. 4+3 te yani dun bhgc 2596 cikinca. Bugun de gidip keseyi gorduk. 10.2 mm. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi doktorum. Hizli mi gidiyoruz bilemiyorum ama ben havalardayim...
Bende yarın kontrola gidicem kalp atışlarını dinlicez insallah. arkadaslar bisey sormak istiyorum ben cok ayakta kaldıgim yoruldugum zamanlar sol kasigima ve kalcama cok kotu agri giriyor dinlenince geciyo sizede oluyomu.
Fazla evet endokrine yönlendirirler sanırım, hapla kontrol altına alınıyor.Merhaba kızlar bende kan tahlili vermiştim yarın doktora göstercem tsh benim 3.8 cıkmış fazla değil mi hep 2 nin altındaydı benim
canım uzanmak yok ya eşine söyle ya da sandalye ye çık tabi dikkatli olmak kaydıylacanım ben de de oluyor bişeye uzandığımda çok ayakta kaldığımda hemen yoruluyorum, moralim bozuluyor niye böyle oluyor ki
Dr akintinin normal oldugunu soylemisti. Ben de kendimi surekli islak hissediyorum. Ara ara bel agrisi ve kasik agrisi da eslik edince bi kosu gidiyorum tuvalete addet oldum diye ama camasirim bile islanmamis oluyor. Oysa ki ben kesemi gordum. Kalp atisi bekliyorum. Adet olucam dusuncesinden kurtulmaliyim...kızlar akıntınız ne durumda? ben bazen kupkuruyum bazende sanki altıma kaçırmışım gibi ıslağım hatta belim ağrıdığı zamanlar regl oluyorum diye korkuyorum
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasib etsin insallah.hayırlı olsun cnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah kesenizi görmeden önceki değeriniz kaç tı kaç gün sonra gittiniz kese görmek için? beni haftaya çağırdık doktor ama ben 2 hafta sonra giderim diyordum da dayanamıyacağım galiba dün 341,1 di değerim cumartesiye randevu alsam 10binleri görürüm heralde diyorumDr akintinin normal oldugunu soylemisti. Ben de kendimi surekli islak hissediyorum. Ara ara bel agrisi ve kasik agrisi da eslik edince bi kosu gidiyorum tuvalete addet oldum diye ama camasirim bile islanmamis oluyor. Oysa ki ben kesemi gordum. Kalp atisi bekliyorum. Adet olucam dusuncesinden kurtulmaliyim...
Ben 10 yildir hipotiroid hastasiyim. Normalde de ilac kullaniyorum ama hanimlar gebelikte atlanmamasi gereken ilk tahlillerden. Ozellikle kese ve kalp atisindan sonra seker ve tiroid olcumu yapilmali. Ona gore bir yol cizilmeli. Ben de haftaya pazartesi yaptiricam insallah.Merhaba kızlar bende kan tahlili vermiştim yarın doktora göstercem tsh benim 3.8 cıkmış fazla değil mi hep 2 nin altındaydı benim
Oblomovcugum diyorum cunku cok severim kendisini ve onculuk ettigi akimimaşallah kesenizi görmeden önceki değeriniz kaç tı kaç gün sonra gittiniz kese görmek için? beni haftaya çağırdık doktor ama ben 2 hafta sonra giderim diyordum da dayanamıyacağım galiba dün 341,1 di değerim cumartesiye randevu alsam 10binleri görürüm heralde diyorum
bu cumartesi değil canım haftaya cumartesi. zaten haftaya çağırdı salı gelsen 2000 küsürlerle vajinadan görünür dedi zaten salıdan sonra cumartesiye kadar 2 kere 2 kat artsa 10bin olur dedim amaOblomovcugum diyorum cunku cok severim kendisini ve onculuk ettigi akimi
Ben bat 3 gun gectikten sonra kan tahlili yaptirdim. Beta 2596 cikti. 2bini gectigi icin ertesi gun gidip keseyi gordum. 10 gun sonrasina kalp atisi icin randevu verdi.
Senin dun 341 iseyarin 700 civari desek hemen bu cumartesi 10 bini bulmaz sanirim. Ama kese icin 2bin cogu zaman yeterli oluyor. Hatta karindan gorduk biz. Sen istersen yarin da bir olctur ona gore randevu alirsin. Tabiibeklemek cok zor. Duramazsan da git.
EslemM001 merak ettim canim insallah iyi haberle geleceksin
Kız o nasıl yapılıyorHanimlaar karniniza yuzuk testi yapin bakalim ne cikicak...
Endiselerden uzaklasalim biraz da oyle degil mi...
Tereddut etmistim zaten. Haftaya cumartesi ikisi de gorunur bence. Dogru soyluyorsun. Ben de haftaya cuma gidip ikisini bir goreyim diyordum ama bak esim duramadi. Keseyi onceden gorduk. Ha iyi de oldu. Sen de boyle yapabilirsin. Moral olur bence.bu cumartesi değil canım haftaya cumartesi. zaten haftaya çağırdı salı gelsen 2000 küsürlerle vajinadan görünür dedi zaten salıdan sonra cumartesiye kadar 2 kere 2 kat artsa 10bin olur dedim ama