- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.561
Yaş:29 yaşadığım şehir karabük memleketim samsun sat:01.20.2017 d.t:05.11.2017 2. Çocuğum başlangıç kilom:53. 1.trim.tam.kilo:55
Ben muayene ücreti 80 , ikili teste 90 ödedim.aa ayrı ayrı mısürpriz derken bunu kastetmitim kesin banada çıkartırlar bende 65 doktora veriyorum 50 de 2li demişlerdi kana da para isterler kesin
Testler için gittiğim doktora sormuştum ne yapmam lazım diye,yapacak bişey yok dedi,asistanı dut pekmezi ye dedi.Son 3 ayımı onunla atlattım dedi.Hemen aldım ve mucizevi bi şekilde geçmişti.1 hafta geçti,önceki gün üşümeyle birlikte burnum bi yandan tıkanıp bi yandan akmaya başladı.O gece yeniden başladı öksürük.Kusacağım nerdeyse öksürürken...
Benim normalde toz ve küfe karşı alerjim var.Çamaşır makinem sorunlu,tozlu tüylü hep çamaşırlar.Astığım odaya girdiğım gibi hapşırarak çıkıyorum.Bilmiyorum ondan da mı kaynaklanıyor...
Artık ne yapacağımı şaşırdım.Senin nasıl geçti?
saol canım karanfil de denedim gecici bir süre daha sonra tekrar agrıyor 16.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben bu agrıyaGeçmiş olsun canım karanfil çiğne iyi geliyor diş ağrısına
Ben de bu kadar ödedim. 45 tl baya iyiymiş.Ben muayene ücreti 80 , ikili teste 90 ödedim.
saol canım karanfil de denedim gecici bir süre daha sonra tekrar agrıyor 16.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben bu agrıya
Benim de en büyük korkum diş ve migrenim di cok şükür migrenim le ilgili bir sıkıntım yok aman olmasında.Ama diş malesef basıma geldi cok kötü mahvoldum kac gündür 16.haftada bende komple bakım yaptırayım .Rakı yı denesem mi ki acaba en fazla bebişim içerde halay cekerÇok geçmiş olsun.En korktuğum şey bu diş ağrısı.Zaman zaman beni rqhatsız eden dişim var,hamilelikten önce gitmiştim,kaplama yapılacak iki dişe de dedi.Ama gittiği yere kadar gitsin demişti.Sanırım 16. Haftada gidip ne var ne yok yaptırmak.İnsan o zamanda yaptırmaya korkar ama en uygun zamanmış...
Benim kuzenim dişine rakı basarak geçirmişti hamileliğini :)
Benim de en büyük korkum diş ve migrenim di cok şükür migrenim le ilgili bir sıkıntım yok aman olmasında.Ama diş malesef basıma geldi cok kötü mahvoldum kac gündür 16.haftada bende komple bakım yaptırayım .Rakı yı denesem mi ki acaba en fazla bebişim içerde halay ceker
Kesinlikle ben neler denemedim ki buz tuttum .karanfil cignedim sarımsak dediler onu denemedim birde onu deniyeyim umarım işe yararBende diyodum çocuk sarhoş doğacak diye ama insan daraldım mı tüm çareleri deniyor...
Canım benim bugün tekrar kahverengi lekelenmem oldu ama 1 kere Dr a yine sordum kahverengiler önemli değil ama tedirgin olduysan gel dedi ben de takip ediyorum devamı gelmedi o yüzden Çarşamba gidicem kısmetse.Ben cuma gittiğimde Dr derse kanama alanı var vs bırakırım okulu zaten ucretliyim bebeğim den önemli değil hiçbiriysey
Unutmuşum ben burayı yaaaa harbiden de uzun zamandır girmiyorum.teşekkürler bu arada hatırlanmak güzel@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc @Btlysn @gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanist @hasatvakti F Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiii @drburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezine @mtad2611 _eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
Henüz erken canım. 16.haftadan sonra hatta ilk hamileliğini yaşayanlar 20. haftadan itibaren yazıyordu. internetten okumuştum :)Kızlar bebislerin hareketini hisseden var mi ben hiç birşey hissetmiyorum daha erken mi anlamadim
Kızlar bebislerin hareketini hisseden var mi ben hiç birşey hissetmiyorum daha erken mi anlamadim
Testler için gittiğim doktora sormuştum ne yapmam lazım diye,yapacak bişey yok dedi,asistanı dut pekmezi ye dedi.Son 3 ayımı onunla atlattım dedi.Hemen aldım ve mucizevi bi şekilde geçmişti.1 hafta geçti,önceki gün üşümeyle birlikte burnum bi yandan tıkanıp bi yandan akmaya başladı.O gece yeniden başladı öksürük.Kusacağım nerdeyse öksürürken...
Benim normalde toz ve küfe karşı alerjim var.Çamaşır makinem sorunlu,tozlu tüylü hep çamaşırlar.Astığım odaya girdiğım gibi hapşırarak çıkıyorum.Bilmiyorum ondan da mı kaynaklanıyor...
Artık ne yapacağımı şaşırdım.Senin nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?