• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar tabloya yeni bir sütun ekledim:KK48:"1. trimesteri tamamladığım kilo" diye bir çoğumuzun 1. trimesterini bitirmesine çok az kaldı son kontrollerinizde tartılırsanız bana söyleyin yazayım oraya şimdiki kilolarınızı.2. ve 3. içinde aynı şeyi yazacağım ki gidişatı görelim.:bicak:ben dün 55 kilo çıktım:işsiz:

Benim persembe günu randevum var cnm ögrendigimde söylerim bende merak ediyorum kac kilo oldum acaba o_O

Ben iyiyim canım . İlk trimester bitti , bu yüzden kan ilacına ve balık yağı hapına başladım. Kan ilacı ve hamilelik beraber çok uyku yapıyor. Geçrn cumada bebişimi gördüm, uyuyodu karnıma hafifçe dokundum yüzmeye başladı :halay::halay:. Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Tam konuyu takipteyken bildirimi gördüm :) Hatırlamana sevindim.Takip ediyorum burayı.Öksürük yakamı bırakmadı bi türlü,hiç halim yok,yorgunum.Mide bulantısı yerine öksürük mahvetti beni...

Cuma günü kontrolümüz vardı.Bugün 10+1 olduk.
IMG-20170421-WA0013.jpeg

Tam konuyu takipteyken bildirimi gördüm :) Hatırlamana sevindim.Takip ediyorum burayı.Öksürük yakamı bırakmadı bi türlü,hiç halim yok,yorgunum.Mide bulantısı yerine öksürük mahvetti beni...

Cuma günü kontrolümüz vardı.Bugün 10+1 olduk.Eki Görüntüle 1986587

maşallah canım çok tatlı :nazar::nazar::nazar:

Masallah herseyin yolunda olmasina sevindim,bir sey sorcaktim ultrason kagidinda sag üstteki degerler neyi anlatiyor,biliyorsundur muhakkak yazabilirsen sevinirim, 9.08/1.6/78 hz bu degerleri soruyorum...

Ben iyiyim canım . İlk trimester bitti , bu yüzden kan ilacına ve balık yağı hapına başladım. Kan ilacı ve hamilelik beraber çok uyku yapıyor. Geçrn cumada bebişimi gördüm, uyuyodu karnıma hafifçe dokundum yüzmeye başladı :halay::halay:. Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

ay maşallah bizlerde sizlere yetişiriz inşallah senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim:nazar::KK200:

canım geçmedi mi ölsürüğün daha:KK51:oy bebişinin maşallahı var:nazar::KK36:3 boyutlu ultrason mu bu? benimki 9. haftasında çengelli iğne gibiydi siyah beyazdan bişi anlamıyorum ben

Arkadaşım hala devam ediyor mu öksürük benim senden sonra başladı ama bitti acaba bahar alerjisi falan olabilir mi ? hiç baktırdın mı ?

maşallah canım çok tatlı :nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederiz :KK68:

Masallah herseyin yolunda olmasina sevindim,bir sey sorcaktim ultrason kagidinda sag üstteki degerler neyi anlatiyor,biliyorsundur muhakkak yazabilirsen sevinirim, 9.08/1.6/78 hz bu degerleri soruyorum...

Vallahi hiç anlamıyorum bende canım.Sol tarafta 8 hafta 5 günlük yazıyormuş,onu da bi arkadaş söylemişti yazıyor diye.Onuda yanlış bilgi verdi asistan galiba,çünkü 9 hafta 5 gün yazdırd8 doktor muayene sonrasında.Ama diğer tarafta yazanı bende bilmiyorum :(
canım geçmedi mi ölsürüğün daha:KK51:oy bebişinin maşallahı var:nazar::KK36:3 boyutlu ultrason mu bu? benimki 9. haftasında çengelli iğne gibiydi siyah beyazdan bişi anlamıyorum ben

Evet 3 boyutlu sanıyorum,Herkes şaşırdı zaten nasıl bu haftada yapılmış diye :) Siyah beyaz da var ama bunda baya baya belli.
Yolk kesesinide yastık niyetine kullanmış deyip gülüştüler birde,rahatına da pek düşkünmüş,kesin erkek diyoruz :KK70:

kızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyor:işsiz:midemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani:KK43:
Öğürmeler kusmalar ahh benim hiç azalmıyor istisnasız hergun çıkarıyorum bazen hiç çıkaramadan öğürüyorum ne halim kalıyor ne moralim inşallah kısa zamanda geçer canım bende cüz alabilirim

Öğürmeler kusmalar ahh benim hiç azalmıyor istisnasız hergun çıkarıyorum bazen hiç çıkaramadan öğürüyorum ne halim kalıyor ne moralim inşallah kısa zamanda geçer canım bende cüz alabilirim
Allah yardımcımız olsun ben bulantılarım kusmalarım geçti diye sevinirken birde bu çıktı:KK43: 15. cüzü de sana veriyorum o zaman canım

Back