- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.521
canım 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver ekleyeyim senideListede ben yokum canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver ekleyeyim senideListede ben yokum canım![]()
amin canım inşallahİYİDİR İNŞALLAH CANIM bende sabah gördüm kıpır kıpırdı maşallah kesesi ve suyuda çok iyi dedi akşam gözüme uyku girmedi stres yaptım![]()
kızlar tabloya yeni bir sütun ekledim"1. trimesteri tamamladığım kilo" diye bir çoğumuzun 1. trimesterini bitirmesine çok az kaldı son kontrollerinizde tartılırsanız bana söyleyin yazayım oraya şimdiki kilolarınızı.2. ve 3. içinde aynı şeyi yazacağım ki gidişatı görelim.
ben dün 55 kilo çıktım
![]()
Ben iyiyim canım . İlk trimester bitti , bu yüzden kan ilacına ve balık yağı hapına başladım. Kan ilacı ve hamilelik beraber çok uyku yapıyor. Geçrn cumada bebişimi gördüm, uyuyodu karnıma hafifçe dokundum yüzmeye başladı@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc @Btlysn @gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003 @mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanist @hasatvakti @Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiii @drburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezineMtad
_eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc @Btlysn @gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003 @mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanist @hasatvakti @Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiii @drburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezineMtad
_eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
amin canım inşallahbenimde stres yarın akşam başlar
![]()
Tam konuyu takipteyken bildirimi gördüm :) Hatırlamana sevindim.Takip ediyorum burayı.Öksürük yakamı bırakmadı bi türlü,hiç halim yok,yorgunum.Mide bulantısı yerine öksürük mahvetti beni...
Cuma günü kontrolümüz vardı.Bugün 10+1 olduk.Eki Görüntüle 1986587
Tam konuyu takipteyken bildirimi gördüm :) Hatırlamana sevindim.Takip ediyorum burayı.Öksürük yakamı bırakmadı bi türlü,hiç halim yok,yorgunum.Mide bulantısı yerine öksürük mahvetti beni...
32 - İstanbul - 01.02.2017 - 09.11.2017 - 1. çocuk - 64 kg.canım 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver ekleyeyim senide
İnşallah geçer canım ya.Aynı haftadayiz senlevalla öyle canım doğruymuş 2 gündür beni perişan etti zar zor hafta sonu evi temizledim ama nefes nefese kaldım doktora çok halsizim dedim vermedi bi şey2 haftaya geçecek dedi
Ben iyiyim canım . İlk trimester bitti , bu yüzden kan ilacına ve balık yağı hapına başladım. Kan ilacı ve hamilelik beraber çok uyku yapıyor. Geçrn cumada bebişimi gördüm, uyuyodu karnıma hafifçe dokundum yüzmeye başladı. Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah geçer canım ya.Aynı haftadayiz senle
Kızlar merb. Nasılsınız yarın sabah doktora gidiyorum çok stresliyim dua edin bana bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatmış olsun.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :)Kızlar merb. Nasılsınız yarın sabah doktora gidiyorum çok stresliyim dua edin bana bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatmış olsun.
maşallah canım çok tatlı![]()
Masallah herseyin yolunda olmasina sevindim,bir sey sorcaktim ultrason kagidinda sag üstteki degerler neyi anlatiyor,biliyorsundur muhakkak yazabilirsen sevinirim, 9.08/1.6/78 hz bu degerleri soruyorum...
canım geçmedi mi ölsürüğün dahaoy bebişinin maşallahı var
3 boyutlu ultrason mu bu? benimki 9. haftasında çengelli iğne gibiydi siyah beyazdan bişi anlamıyorum ben
Öğürmeler kusmalar ahh benim hiç azalmıyor istisnasız hergun çıkarıyorum bazen hiç çıkaramadan öğürüyorum ne halim kalıyor ne moralim inşallah kısa zamanda geçer canım bende cüz alabilirimkızlar ben çok öğürmeye başladım ya. midem kasılıp kalıyor resmen dün gece hele mafoldum şimdide aynısı oldu. 15 20 dk sürüyormidemden su çıkıyor resmen kusmuyorum yani
![]()
Allah yardımcımız olsun ben bulantılarım kusmalarım geçti diye sevinirken birde bu çıktıÖğürmeler kusmalar ahh benim hiç azalmıyor istisnasız hergun çıkarıyorum bazen hiç çıkaramadan öğürüyorum ne halim kalıyor ne moralim inşallah kısa zamanda geçer canım bende cüz alabilirim