- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.541
@tubamuho canım 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen seni de ekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım. Rabbim en tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah.Kızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin
İkili yaptırdım sonuçları güzel buldu doktorum başka test istemedi, yaş 35.Doktor bi yurt dışı testinden bahsetti bize sizin doktorlardan da bahseden oldu mu acaba
Uzman kişi ultrason kontrollerimizin biraz uzunu yapıyor. Ensesini yakalayıp ölçüsünü alıyor bir de burun kemiği var mı onu yakalıyor. Genel bir de tarama yapıyor, elleri, bacakları, kalp atışı vs.Arkadaşlar haftaya ikili teste gideceğim ve ilk hamileliğim olduğundan pek bilgim yok test nasıl oluyor ? Kan vermeye aç mı gidiyoruz nasıl oluyor giden anneler biraz bilgi verebilir mi ?
Medikal park iyi mi canım ücreti ne kadar benizmirde yaptırmayı düşünüyorum insaAllah renkliyibir garip oblomov canım sen hangi hastaneye devam ediyorsun? Ben çınarlıya geçmekten vazgeçtim şimdilik medikal parka devam
ben çalışıyorum gün içi akşam eve varınca da uyuyorum hiç halim yok hiç bişe yapamıyorum başka buraya da giremedim merak ettiğin için sağol canım bebişim de iyi çok şükür@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc B Btlysn G gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003 @mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanist @hasatvakti @Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiiidrburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezine @mtad2611
_eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
@Nurnur71 @Miru @meltem1052 @miray1311 @pbsc B Btlysn G gokyuzundekiturna @biftek @Tem-as @zeynepleyya @Tuananazsu @Aykiz1986 @ts2003 @mirage_serap80 @Masal_ayaz @purplebliss @MinikKelebegimm @kemanist @hasatvakti @Fatimasevket @liveyourlife_35 @bdefne @pamukkirpi @yyllzz @Pmetre @Kuzeyinannesiiidrburcu92 @derinazra @FatmaMurat @ezine @mtad2611
_eftelya_
kızlar nerelerdesiniz bayadır girmiyorsunuz buraya bir çoğunuz sanırım farklı konuları takiptesiniz bir çoğunuzda marttan beri girmemiş. nasılsınız? bebişleriniz nasıl?
Kizlar biz de iyiyiz bebisle konuyu takipteyiz.okul ev teog yorucu bu ara.ama her sey yolunda.sadece cok kilo aldim beb kizlar bes alti kilo rahat almisim.kitafetlerim artik olmuyor.moralim bozuldu biraz ama saglik olsun.ikili test sonucuna gidicem cuma günü.inş cinsiyeti de oğrenmeye çalışıcam
ben çalışıyorum gün içi akşam eve varınca da uyuyorum hiç halim yok hiç bişe yapamıyorum başka buraya da giremedim merak ettiğin için sağol canım bebişim de iyi çok şükür![]()
canım merhaba iyiyim çok sağol, işler çok yoğun olduğu için pek giremiyorum
Bulantılarım tam gaz devam ediyor, bu hafta sonu ikili taramam var, inşallah temiz çıkar:)
inşallah herkes iyidir bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız![]()
Maşallah ne güzel :) Benim bebişler hareket etmiyordu nedense. Doktor zorla döndürdü de ölçebildi :)) uyuyorlar mıydı çok mu sakin olacaklar bilmiyorum :)Sağol canım. Benim bebişte aynı. Ense kalınlığını zor ölçtü hareketliliğinden dolayı. Hatta ilk seferde ölçemedi. Biraz otur tekrar bakalım dedi . 2. seferde ancak ölçebildi :)
Arkadaşım hala devam ediyor mu öksürük benim senden sonra başladı ama bitti acaba bahar alerjisi falan olabilir mi ? hiç baktırdın mı ?
İkili yaptırdım sonuçları güzel buldu doktorum başka test istemedi, yaş 35.
Uzman kişi ultrason kontrollerimizin biraz uzunu yapıyor. Ensesini yakalayıp ölçüsünü alıyor bir de burun kemiği var mı onu yakalıyor. Genel bir de tarama yapıyor, elleri, bacakları, kalp atışı vs.
Sonra sizden bir test doldurmanız isteniyor( yaş, kilo, sigara kullanımı vs.) 1 tüp kan alınıyor ( aç tok farketmez, bebeğin hareketli olması ultrason için daha iyi o yüzden tok daha mantıklı bence) 2-3 güne kan sonuçları ile bilgiler karşılaştırılıp derlenip bir analiz çıkartılıyor.
normal canım bana da 50 dediler eğer bir süpriz çıkmazsaÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) şimdi aradım haftaya salı için aldım randevumu :) ücret olarak 45 tl dedi normal sanırım dmi ?
Epey uygunÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) şimdi aradım haftaya salı için aldım randevumu :) ücret olarak 45 tl dedi normal sanırım dmi ?
Geçmiş olsun canım karanfil çiğne iyi geliyor diş ağrısınaslm kızlar dis agrısına ne iyi gelir dişim cok kötü dr gittik kanal tedavisi dedi ama 16.haftadan sonra yapabilirlermiş ben agrıdan duramıyorum malesef
Uyuyor olabilir canım :)Maşallah ne güzel :) Benim bebişler hareket etmiyordu nedense. Doktor zorla döndürdü de ölçebildi :)) uyuyorlar mıydı çok mu sakin olacaklar bilmiyorum :)
aa ayrı ayrı mıEpey uygun
Ben 65 doktora 80 kan testine 120 ultrasona verdim![]()
aa ayrı ayrı mısürpriz derken bunu kastetmitim
kesin banada çıkartırlar
bende 65 doktora veriyorum 50 de 2li demişlerdi kana da para isterler kesin
![]()