• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İkili test ne zaman yapılıyor? Ben çok korkuyorum birşey çıkacak diye.Yada nifty test mi yaptırsam diyorum,akrabalıktan dolayı.Kafam çok karışık...

Tüp bebek doktorumla son kez 2 mayısta görüşeceğiz.Bir doktor önerisinde bulundu,Beylikdüzündeymiş.Sonra ona devam edeceğim sanırım.Ücretler hakkında da bir bilgim yok...

Devlet hastanelerinde olmuyor mu?

Testler için gittiğim doktora sormuştum ne yapmam lazım diye,yapacak bişey yok dedi,asistanı dut pekmezi ye dedi.Son 3 ayımı onunla atlattım dedi.Hemen aldım ve mucizevi bi şekilde geçmişti.1 hafta geçti,önceki gün üşümeyle birlikte burnum bi yandan tıkanıp bi yandan akmaya başladı.O gece yeniden başladı öksürük.Kusacağım nerdeyse öksürürken...

Benim normalde toz ve küfe karşı alerjim var.Çamaşır makinem sorunlu,tozlu tüylü hep çamaşırlar.Astığım odaya girdiğım gibi hapşırarak çıkıyorum.Bilmiyorum ondan da mı kaynaklanıyor...
Artık ne yapacağımı şaşırdım.Senin nasıl geçti?

Bende keciboynuzu pekmezi onerecektim soguk sıkım iyi gelebilir birde onu dene istersen...

ağzının tadı kötü olan hanımlar dikkat ettiniz mi sabah kalktığınızda da ağzınızın tadı kötü mü? ben son 5-6 gün dikkat ettim ne zaman sabah kahvaltısı yapıyorum o zaman ağzımın tadı acılaşıyor:KK43:

saol canım karanfil de denedim gecici bir süre daha sonra tekrar agrıyor 16.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben bu agrıya :KK43:

Çok geçmiş olsun.En korktuğum şey bu diş ağrısı.Zaman zaman beni rqhatsız eden dişim var,hamilelikten önce gitmiştim,kaplama yapılacak iki dişe de dedi.Ama gittiği yere kadar gitsin demişti.Sanırım 16. Haftada gidip ne var ne yok yaptırmak.İnsan o zamanda yaptırmaya korkar ama en uygun zamanmış...

Benim kuzenim dişine rakı basarak geçirmişti hamileliğini :)

Çok geçmiş olsun.En korktuğum şey bu diş ağrısı.Zaman zaman beni rqhatsız eden dişim var,hamilelikten önce gitmiştim,kaplama yapılacak iki dişe de dedi.Ama gittiği yere kadar gitsin demişti.Sanırım 16. Haftada gidip ne var ne yok yaptırmak.İnsan o zamanda yaptırmaya korkar ama en uygun zamanmış...

Benim kuzenim dişine rakı basarak geçirmişti hamileliğini :)
Benim de en büyük korkum diş ve migrenim di cok şükür migrenim le ilgili bir sıkıntım yok aman olmasında.Ama diş malesef basıma geldi cok kötü mahvoldum kac gündür 16.haftada bende komple bakım yaptırayım .Rakı yı denesem mi ki acaba en fazla bebişim içerde halay ceker :halay:

Benim de en büyük korkum diş ve migrenim di cok şükür migrenim le ilgili bir sıkıntım yok aman olmasında.Ama diş malesef basıma geldi cok kötü mahvoldum kac gündür 16.haftada bende komple bakım yaptırayım .Rakı yı denesem mi ki acaba en fazla bebişim içerde halay ceker :halay:

Bende diyodum çocuk sarhoş doğacak diye ama insan daraldım mı tüm çareleri deniyor...

Ben cuma gittiğimde Dr derse kanama alanı var vs bırakırım okulu zaten ucretliyim bebeğim den önemli değil hiçbiriysey
Canım benim bugün tekrar kahverengi lekelenmem oldu ama 1 kere Dr a yine sordum kahverengiler önemli değil ama tedirgin olduysan gel dedi ben de takip ediyorum devamı gelmedi o yüzden Çarşamba gidicem kısmetse.
Ben de işi bırakmam gereken bir durum varsa söyleyin bırakırım dedim şu an gerek yok dedi bakalım. Dua edelim birbirimize

Unutmuşum ben burayı yaaaa harbiden de uzun zamandır girmiyorum.teşekkürler bu arada hatırlanmak güzel

Son düzenleme:
Merhaba herkese.. oncelikle gecmis kandiliniz mubarek olsun. Hafta sonum biras karisik gectigi icin takip edip yazamadim. Bugun de beklenmedik birsey oldu. Buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra temizlenirken pecetede hafif kanli akinti gordum. Rengi bariz kirmizi olunca sok oldum cok korktum. Hemen doktorumu aradim. Iliskiye en son ne zaman girdin dedi, girmedim dedim. Bakmak icin cagirdi. O muayene masasina yatip bebegimi ekranda gorup kalbini duyana kadar bir omur gecti diyebilirim. Hayatimda hic bu kadar farkli bir korku hissetmemistim. Bebegin iyi oldugunu soyledi cok sukur. Plesentanin bir ucu su an rahim agzina yakinmis ve hamileligin bu donemlerde tuvalet sonrasi gibi zamanlarda hafif kanama yapabilirmis bu nedenle. Endisenelenecek birsey yok dedi. Zamanla buyuyup kendini yukari cekince duzelir dedi. Progestan verdi 7 gun icmem lazimmis. Internette baktim da yeni birsey ogrendim plesentanin asagida olmasi diye. Kendi kendine duzelmezse olumsuz etkilerini okudum filan.. aklimdan kovmaya calisiyorum simdi onlari. Bebegimin elleri ayaklari cikmis bas asagi duruyordu. Pazar gunu 11 haftamiz bitti.
Allahim kotu biseyle karsilastirmasin, bir daha ayni korkuyi yasatmasin.

Testler için gittiğim doktora sormuştum ne yapmam lazım diye,yapacak bişey yok dedi,asistanı dut pekmezi ye dedi.Son 3 ayımı onunla atlattım dedi.Hemen aldım ve mucizevi bi şekilde geçmişti.1 hafta geçti,önceki gün üşümeyle birlikte burnum bi yandan tıkanıp bi yandan akmaya başladı.O gece yeniden başladı öksürük.Kusacağım nerdeyse öksürürken...

Benim normalde toz ve küfe karşı alerjim var.Çamaşır makinem sorunlu,tozlu tüylü hep çamaşırlar.Astığım odaya girdiğım gibi hapşırarak çıkıyorum.Bilmiyorum ondan da mı kaynaklanıyor...
Artık ne yapacağımı şaşırdım.Senin nasıl geçti?

Ayy uyumuşum anca okuyabildim mesajları uyuya uyuya şiştim valla...
Bana bal limon çok iyi geldi iki kaşık balın içine sık azıcık limon hemen ağzına at bir de hemen su tüketme biraz bekle ben böyle atlattım birde bol limonlu ıhlamur...İnşallah hemencik geçer seninde benim artık karnım ağrıyordu öksürmekten...birde geceleri 2-3 yastıkla yüksek yat canım...

Back