2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende kahvaltida peynir yumurtayi eksik etmemeye başladım salam sosis kola aburcubur dayanabildgm kadar çıkardım hayatımdan süt yoğurt yemeye başladım daha çok kahve içen biri değilim zaten çaya aynen devam doktordan sonrada kuruyemiş alalm diyoruz

Ilk tabloyu diyorum canim
Tamam canim yas 30 adet tarihi 7 subat tahmini dogum 14 kasim 2 ci cocuk kiloda 60 yurt disinda yasiyorum

Mrb hanimlar gizliden takip ediyodm uye olmak bu gune kismetmis
Sizlere bir sorum olacak ben 6+0hamileym dun kontrol icin dra gittim her seyin normal oldugunu kesenin olustugunu bebegin gorundugunu vs vs soyledi benden tahlil istedi (kan ve idrar) bu tahliller 3 saatte cikiyormus o yuzden dr a gosteremedm sizlere de oldu mu bu tahliller ve ne amacla yapildi acaba

Kalp atışlarından önce veya sonra istenen rutin testler var; vücuttaki vitamin depolarına bakılıyor eksik çıkarsa takviye yapılıyor, tsh değeri çok önemli ona bakılıyor, kan durumumuz ve ek olarak torch testleri var istenen bunlar çok önemli, idrarla da enfeksiyon var mı lökosit miktarı vs sayılıyor ki hamilelik sorunsuzca ilerlesin ve varsa bazı sıkıntılar baştan tespit edilip tedavi edilebilsin.

bir garip oblomov canım yaa benim koyu sarı akıntım var normal mi acaba minik parçalı beyazli geliyordu ama bugün baya koyu sarı gelmis peceteye bakmaktan kör oldum kahvelik var mi diye ama kahve değil koyu sarı

Canm benimde ole bugn 2 .gunum olmadm kahverengi yok bildgn pecetye sarı akntıdoldu ya test yapmaya korkyrm cnm ben sen yaptn mi

bende dün 4tüp kan verdim ama ben daha kese ve kalp atışı duymadım. detaylı kan tahlili hormon tahlili toksoplazma tahlili ve kan grubu tahlili yaptılar. idrar vermedim belki keseden sonra isterler idrar tahlilini

canım koyu sarı ağrılı kötü kokulu değilse sorun olmaz heralde. benim beyaz şeffaf sulu akıntım geliyor dün akşamdan beri altıma kaçırıyorum sanıyorum.

kızlar sizinde gaz probleminiz var mı? ama mide değil bağırsakta. hatta sabah bir ara o kadar sancım oldu ki afedersiniz çıkarınca oh çektim resmen midemde şişkinlik var az önce öğle yemeği yedim 2 dilim ekmek yedim birazda yemekten yedim bir bardak ayran içtim boğazıma kadar doydum resmen. yemeğimi bitirmemiştim daha zorlamadım bende

Bu tahlileri herkez yaptirmalı kan tahlilinde sekerine troidine vitamin dengene kansızlıģına bakilir idrar tahlinindede enfeksiyon varmı ona bakılir
Mesala benim kan tahlilimde troidlerim de ve sekerim de sorun var oldugu gorundu troid icin gizlem altına alindim mutlaka yaptır bu tahlileri bana d vitami rubella tahlilide istemisti doktorum kan tahlilini saglik ocağında ücretsiz yapıyorlar bilgin olsun dısarda 100 civarı

Kızlar salı günü ozele gitmstm hem kan testi yaptırdım hemde cildiyeye gitmiştim doktorda kan idrar fln istemişti bu kan testi dediğiniz bu testmi acaba benden başka kan testi isterler mi vücudumda kaşıntı vardı o yüzden gitmistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…