- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.341
Allahım benim gibi düşünen insanların olması ne güzel :) şu son zamanlarda çıkan furya çok çirkin çocukları zorla cinsiyet kalıplarına sokuyoruz sen adamsın mavi giy erkek çocuk ağlamaz vb. sonra kıskanç kocalar nasıl meydana çıkıyor diye ağlanıyoruz...Bence bebeğe ve çocuklara her renk yakışıyor isteyen özgürce giydirsin evladını zaten 2 yaşından sonra istedikleri kıyafetleri giymek istiyecekler yine söz hakkımız aza inecek keyfini çıkarmak lazım bence...
indirimden indireme koşuşturacağız gibi geliyor banaBende daha dun gördüm english home da hatta civilim de de indirim var su an ama ben daha hiç bir şey almadim:))
ya zaten erkekler çok fazla baskın karakterde oluyor özellikle oyuncak konusunda ama kızları arabayla topla oynadıkları için kızanları ellerine zorla bebek verenleri görünce şok oldumdediğin gibi pembe fiyonklu çiçekli bende giydirmem ama çok katıda olacağımı sanmıyorum
Çok sevindim canım. Bende bugün gideceğim bakalım. İnşallah hayırlı haberle çıkarım...Gecmis mesajlari henuz okuyamadim sadece doktordan ciktigimi ve bebegimin iyi oldugunu ogrendigimi paylasmak istedim.. doktor panigime karsi bi ayar cekti cekmesine de ben gordum, kalbini duydum simdi cok daha iyi hissediyorum cok sukur...
Oranın çocuk yorganları ve yastıkları çok güzel oluyor :) yeni mi başladı indirim ? Allahımmm taşrada oturmak çok zor
Benim arkadaşım 5 aylıkken gitti. Hem tetanoz aşısı yaptırdı hemde kayıt yaptırdı...Kızlar ben saglk ocagna henuz kayıt yaptırmadım szce cok mu geç kaldım ?
Ben de oğluma vileda seti, oyuncak süpürge makinesi, oyuncak mutfak blendırı, tencere seti aldım diye baya eleştirildim. Hatta oyuncak bebeği de var, babam bile çıldırttı beni bu konuda. Eleştirmelerine kulak tıkıyorum ama kalkıp oğluma ay sen erkeksin napcan kız oyuncaklarını dendiği an deliriyorum.. Garibim şaşkın şaşkın bakıyor insanlar böyle dediğinde. Ben de artık yoruldum, evime yakınım haricinde gelenler olduğunda bu oyuncaklarını göz önünden kaldırıyorum. Tabii ki de sadece bunlarla oynamıyor, erkek çocuk fıtratı gereği araba delisi ama gel de bunu anlat millete.. Oyuncakla cinsiyet değişeceğine inanan tek millet olabiliriz yeryüzünde
bir garip oblomov
Var o topuklu terliklerden gördüm hatta komşumun 3 yaşındaki kızında var. Pazar günü dahi sabahın 8inde giyip geziyor evde. Görüntüsüne ayrı, sesine ayrı çıldırıyorum ben
Ben de oğluma vileda seti, oyuncak süpürge makinesi, oyuncak mutfak blendırı, tencere seti aldım diye baya eleştirildim. Hatta oyuncak bebeği de var, babam bile çıldırttı beni bu konuda. Eleştirmelerine kulak tıkıyorum ama kalkıp oğluma ay sen erkeksin napcan kız oyuncaklarını dendiği an deliriyorum.. Garibim şaşkın şaşkın bakıyor insanlar böyle dediğinde. Ben de artık yoruldum, evime yakınım haricinde gelenler olduğunda bu oyuncaklarını göz önünden kaldırıyorum. Tabii ki de sadece bunlarla oynamıyor, erkek çocuk fıtratı gereği araba delisi ama gel de bunu anlat millete.. Oyuncakla cinsiyet değişeceğine inanan tek millet olabiliriz yeryüzünde
Bende sen gibi çok bir şey Almam diye düşünüyordum ama mağazadaki ürünleri görünce dayanamayacağım gibi geliyor :)) aynen hayırlısıyla kucağımıza alalım da yeterindirimden indireme koşuşturacağız gibi geliyor banaya birde ben hiçbir şey almayacağım diyen insanım büyük konuşmamak lazımmış şimdi o kadar özeniyorum ki Rabbim o günleri göstersin inşallah kucağımıza alalım yavrularımızı da eksik fazla inşallah hayırlı şekilde büyütürüz
Tamam canımK kuzucuk87Gamzeli0603 Merymavi YaKaMoZz-z masal_41 J Jellybon_ biz okumaya başlayalım katılmak isteyenler olursa kalınan cüzü veririz onlara da ilk sayfaya yazıyorum ben şimdi
Tamam canimK kuzucuk87Gamzeli0603 Merymavi YaKaMoZz-z masal_41 J Jellybon_ biz okumaya başlayalım katılmak isteyenler olursa kalınan cüzü veririz onlara da ilk sayfaya yazıyorum ben şimdi
Tamam canım
Tamam cnm sagol eve gidince baslicam hemen su an annemdeyim kuranim evde burazdan gecicem eve baslarim Allah kabul etsin insallah. 6.cuzu ben okuyorum..okuyunca okudum diye yazarim.
Tamam canim
Beni de ekleyebilirsiniz.. ben dd katilmak isterimK kuzucuk87Gamzeli0603 Merymavi YaKaMoZz-z masal_41 J Jellybon_ biz okumaya başlayalım katılmak isteyenler olursa kalınan cüzü veririz onlara da ilk sayfaya yazıyorum ben şimdi
tamam canım 8. cüzü de sen okursunBeni de ekleyebilirsiniz.. ben dd katilmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?