2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ben birde kız çocuklarını çok fazla kadınsı giydirilmesini sevmiyorum. gördünüz mü bilmiyorum kız bebekler için topuklu terlikler çıkmıştı bir ara hala var mı bilmiyorum baya yankı uyandırmıştı. çocuk çocukluğunu yaşamalı kalıba sokulmamalı özgür olmalı. hemen korkuyorlar erkek feminen olur kızlar erkek gibi davranır bence baskıyla büyüyenler de daha fazla oluyor o tarz yatkınlıklar ve ne yazık ki hormonlarla da ilgili hormonel yatkınlık oldu mu annenin babanın eli kolu bağlı oluyor.

Bende daha dun gördüm english home da hatta civilim de de indirim var su an ama ben daha hiç bir şey almadim:))
indirimden indireme koşuşturacağız gibi geliyor bana ya birde ben hiçbir şey almayacağım diyen insanım büyük konuşmamak lazımmış şimdi o kadar özeniyorum kiRabbim o günleri göstersin inşallah kucağımıza alalım yavrularımızı da eksik fazla inşallah hayırlı şekilde büyütürüz

Ben de oğluma vileda seti, oyuncak süpürge makinesi, oyuncak mutfak blendırı, tencere seti aldım diye baya eleştirildim. Hatta oyuncak bebeği de var, babam bile çıldırttı beni bu konuda. Eleştirmelerine kulak tıkıyorum ama kalkıp oğluma ay sen erkeksin napcan kız oyuncaklarını dendiği an deliriyorum.. Garibim şaşkın şaşkın bakıyor insanlar böyle dediğinde. Ben de artık yoruldum, evime yakınım haricinde gelenler olduğunda bu oyuncaklarını göz önünden kaldırıyorum. Tabii ki de sadece bunlarla oynamıyor, erkek çocuk fıtratı gereği araba delisi ama gel de bunu anlat millete.. Oyuncakla cinsiyet değişeceğine inanan tek millet olabiliriz yeryüzünde

Gecmis mesajlari henuz okuyamadim sadece doktordan ciktigimi ve bebegimin iyi oldugunu ogrendigimi paylasmak istedim.. doktor panigime karsi bi ayar cekti cekmesine de ben gordum, kalbini duydum simdi cok daha iyi hissediyorum cok sukur...
Çok sevindim canım. Bende bugün gideceğim bakalım. İnşallah hayırlı haberle çıkarım...

Oranın çocuk yorganları ve yastıkları çok güzel oluyor :) yeni mi başladı indirim ? Allahımmm taşrada oturmak çok zor

Evet ben çok memnunum :) Canım bana bu sabah mesaj geldi. Diğer anne grubumda internetten de alışveriş yapanını duymuştum, kendim tecrübe etmedim ama yapanı gördüm.

halbuki onlarla oynayan erkek çocuklarının ileride annelerine daha sonra eşlerine yardımcı olacak eşler olacağını akıllarından geçirmiyorlar. ablamda oğlunun saçına 7-8 aylıkken toka takmıştı saçları gözüne girmesin diye bende fotosunu çektim kayınvalidem sorduğunda fotolarını göstermiştim arada onuda gördü aman diye çığlık attı dedim ne oldu anne ne gördün. oğlan çocuğuna toka mı takılırmış aman Allah'ım nasıl sinir etmişti beni huyu suyu değişirmiş dedim bu nasıl kafa yapısı yapma Allah aşkına kendi oğlu oğlum olursa saçlarını uzatacağım diye hayal kurarken anası tokayla cinsiyet değişeceğine kızlığa yatkınlaşacağını öne sürüyor bu ne çelişki

ay bizlerde annelerimizin ayakkabılarına özendik ama hususi topuklu ayakkabı alınmadı bizlere

Bir anaokulu öğretmeni olarak bir çok değişik hocanın seminerine ve eğitimlerine katıldım çok doğrusunu yapmışsın arkadaşım bize hoccalarımız her zaman erkek çocuğun mutlaka bebeği, kız çocuğunda mutlaka arabası olması gerekir demişti...O yüzden bence için rahat olsun bir garip oblomov çok haklı annesinin ve eşinin kıymaetini bilip yardım edenler bu tarz yetiştirilen erkeklerden çıkıyor ... ayyy çok yazdım ama bu konuda çok hassasım ve sinirim bozuluyor...

Bende sen gibi çok bir şey Almam diye düşünüyordum ama mağazadaki ürünleri görünce dayanamayacağım gibi geliyor :)) aynen hayırlısıyla kucağımıza alalım da yeter

Tamam cnm sagol eve gidince baslicam hemen su an annemdeyim kuranim evde burazdan gecicem eve baslarim Allah kabul etsin insallah. 6.cuzu ben okuyorum..okuyunca okudum diye yazarim.

Tamam cnm sagol eve gidince baslicam hemen su an annemdeyim kuranim evde burazdan gecicem eve baslarim Allah kabul etsin insallah. 6.cuzu ben okuyorum..okuyunca okudum diye yazarim.

tamam kızlar zaten benimde kursum var kurstan geldikten sonra başlıcam zaman kısıtlaması yok Ramazana yetişirse ne ala yetişmezse canımız saolsun bitirebildiğimiz zaman biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…