- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.321
Tamam canım çok sağol allah razı olsunben ikisini biliyorum canım ikisini ayrı okumadım hiç.
Sübhânellâhi ve bihamidihî, Sübhânellâhil'azîmi. ("Allah'a hamd ederek O'nu noksanlıklardan tenzih ederim, Yüce Allah'ı tenzih ederim")
Tamam canım çok sağol allah razı olsun
Oblomov canım bu arada ben kuranı Yen'i öğrendim orta hızla okuyorum onu da söyleyeyim
Sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyoruz
Sübhanallahil azim de demiyormuyuz ayy çok karıştım ben dün ikisini söyleyerek başladım
canım bugün başlayalım diyorum ama herkes uyansın da belki başka katılmak isteyenler olurbir garip oblomov hatime ne zaman başlayacağız başlayacağımız zaman beni de etiketler misin bazen yazılanları kaçırıyorum, iyiki aklınıza gelmiş
Tamam canim :))canım bugün başlayalım diyorum ama herkes uyansın da belki başka katılmak isteyenler olurben etiketlerin katılacak olanları zaten sırasıyla dağıtacağım ilk 7 cüzü okumaya başlarız.
Kızlar :) erken henüz alışveriş için belki ama :)) oğlumda da bu indirimi kaçırmamıştım :) english homeda bebek ürünlerinde indirim var. Ben yorgan, yastık, unisex battaniye ve nevresim takımı almıştım. Bakabileniniz olursa haberiniz olsun kampanyadan :)
evet cok guzel bi kitap arkadasimdan incelemistim bende siparişini de verdm daha gelmedi henüz.. Bende herkese tavsiye ederimTesbih, dua için okuduğum kitabı dün de yazmıştım ama arada kaynadı. Her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi adında bi kitap. Sadece hamilelik değil; hamilelik öncesi ve sonrası için de güzel şeyler içerisinde. Denk gelirseniz bilginiz olsun, bana bu kitabı bi arkadaşım tavsiye etmişti. Ben de her arkadaşıma tavsiye ediyorum.
girdim baktım çok güzel şeyler varben renklerin oyuncakların cinsiyetine inananlardan değilim şimdi erkekler nasıl pembe giyiyorsa oğlum olursa pembe tonlarını kullanabilirim biz insanlar her şeye anlam cinsiyet yüklemeye bayılıyoruz daha bebekkenden başlıyoruz ayrıma mesela ablamın oğluna hediye beşik geldi pespembe valla koca dana olana kadar yatırdı içinde bana verir belki diye bekliyorum bende kullanırım oğlum bile olsa
Bende daha dun gördüm english home da hatta civilim de de indirim var su an ama ben daha hiç bir şey almadim:))Kızlar :) erken henüz alışveriş için belki ama :)) oğlumda da bu indirimi kaçırmamıştım :) english homeda bebek ürünlerinde indirim var. Ben yorgan, yastık, unisex battaniye ve nevresim takımı almıştım. Bakabileniniz olursa haberiniz olsun kampanyadan :)
girdim baktım çok güzel şeyler varben renklerin oyuncakların cinsiyetine inananlardan değilim şimdi erkekler nasıl pembe giyiyorsa oğlum olursa pembe tonlarını kullanabilirim biz insanlar her şeye anlam cinsiyet yüklemeye bayılıyoruz daha bebekkenden başlıyoruz ayrıma mesela ablamın oğluna hediye beşik geldi pespembe valla koca dana olana kadar yatırdı içinde bana verir belki diye bekliyorum bende kullanırım oğlum bile olsa
ya zaten erkekler çok fazla baskın karakterde oluyor özellikle oyuncak konusunda ama kızları arabayla topla oynadıkları için kızanları ellerine zorla bebek verenleri görünce şok oldumBen de odasını bile mavi yapmadım desem :) mavi kıyafeti de çok az, kırmızı pembe giydiririm ama tabii aşırı çiçekli böcekli fiyonklu olup çok cinsiyet çağrışımı yapmadığı sürece :) ama sıpa nevresim ayırt ediyor resmen yabir tane uçaklı, bir tane de arabalı nevresimi var favorileri. Ayıcıklı nevresimini serince uçak ve araba soruyor ki inat edip ağladığı olmuştu da yastık kılıfını değiştirince rahatlamıştı paşa hazretleri
Kızlar :) erken henüz alışveriş için belki ama :)) oğlumda da bu indirimi kaçırmamıştım :) english homeda bebek ürünlerinde indirim var. Ben yorgan, yastık, unisex battaniye ve nevresim takımı almıştım. Bakabileniniz olursa haberiniz olsun kampanyadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?