- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
bu verdiğiniz bilgiler bizim için o kadar önemli ki resmen umut ve moral oluyorsunuz bize Allah sizden razı olsun üşenmemiş yazmışsınızMerhaba, geçen yıl benzer heyecanlari yaşıyordum. Bir baktım neler oluyor
7 Şubat ti son adet dönemim ve 5 Mart'ta evde hamilelik testim pozitif verdi. Yurtdışındaydim ve Türkiye deki jinekologum en az 6 haftalık olana kadar bekle dedi.
- Vajinal muayeneden korkmayın, zira ben korkmuştum ve once müsade etmedim ( Sonra ikna oldum) Vajinal ölçümle müthiş bir fark çıkıyor, daha kesin sonuçlar...Korkmayın hiç bir şey olmuyor
- Yerleşme kanaması, kahverengi akıntı oldu. Korkmayın
- meme uçları acıyorken, birden hassasiyet gidebilir, korkmayın, geri geliyor.
-esinizle en başta anlasin,anlayış önemli
maşallah canım hayırlısı olsun inşallah bende bekleseydim bat geçtikten sonra senin gibi 1000li değerlerle öğrenirdim heralde ama sabırsızlık isteMerhaba arkadaşlar bende Kasım annesi olacağım insallah sat 2subat 16 17 şubatta yumrtm olstu 18de catladi beklenen adet tarhm tam olarak kaç oluyor bilmiyorum salı günü kan verdim degerm 1751 çıktı bu cumarteside ilk doktor randevumuza gideceğiz inşallah kalp atisinida duyarmiyiz acaba
Canim doğum tarihini internetteki hesaplamalara göre biliyorm şuanki kilomuda bilmiyorum cumartesi doktora gideceğim ondan sonra vereyim bilgilerimi istersenMerhaba arkadaşlar bende Kasım annesi olacağım insallah sat 2subat 16 17 şubatta yumrtm olstu 18de catladi beklenen adet tarhm tam olarak kaç oluyor bilmiyorum salı günü kan verdim degerm 1751 çıktı bu cumarteside ilk doktor randevumuza gideceğiz inşallah kalp atisinida duyarmiyiz acaba
Hehe kendime yazmışım cevabımaşallah canım hayırlısı olsun inşallah bende bekleseydim bat geçtikten sonra senin gibi 1000li değerlerle öğrenirdim heralde ama sabırsızlık isteistersen ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver senide ekleyeyim
canım benim en son cumartesi günü yani gebelik testi yapmadan önce ilişki olmuştu. ama şimdi keseyi görüp kalp atışını duymadan olmasını istemiyorum zaten çoğu doktorlar bu şekilde söylüyor ama ben yap ya da yapma diye kesin bir şey söyleyemem zor durum ama bu aşamada eşlerden birazcık sabır beklemek lazımKızlar kafama takılan bi soru var bu haftalarda cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi acaba
tamam canım olur ne zaman istersen o zaman verHehe kendime yazmışım cevabı
canım geçmiş olsun bende de 2 gündür feci bir hapşurma var. sanırım vücudumuz güçsüz düşüyor birde ben çok yoğunum 12 saat çalışıyorum haftada 2 gün akşam kursum varGünaydınnn kızlar nezle oldumbirkaç gündür hapşurmalarım vardı sonunda dün akşam yatırdı beni boğazımda kaşıntı ve burun akıntım var ne yapsam bilemedim sıcak limonlu su içtim iyi geldi biraz boğazıma çabuk toparlanmam lazım korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu
Kendimi yoruca bel aģrısi oluyor yerimde dursam hic bisi yokkızlar akıntınız ne durumda? ben bazen kupkuruyum bazende sanki altıma kaçırmışım gibi ıslağım hatta belim ağrıdığı zamanlar regl oluyorum diye korkuyorum
Günaydın canım ayy ben ne çektim biliyormusun bugün kendime geldim 2 gün yatırdı beni bende korktum ateşim 37.8 olmuştu ilk 3 ayda yüksek ateş bebeğe zarar verirmiş öyle korktum ki sürekli soğuk su içtim ince giyindim falan atlattım çok şükür dikkat et canım bolca dinlen ben sürekli yattımGünaydınnn kızlar nezle oldumbirkaç gündür hapşurmalarım vardı sonunda dün akşam yatırdı beni boğazımda kaşıntı ve burun akıntım var ne yapsam bilemedim sıcak limonlu su içtim iyi geldi biraz boğazıma çabuk toparlanmam lazım korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu
Canım akıntı bendede var dediğin gibi bazende kupkuruyum geçen hafta benimde karın bel ağrılarım vardı bende korkuyordum ama bu hafta geçti ağrılarım bugünde var ama hastalıktan bütün kemiklerim ağrıyor kanama olmadıktan sonra korkma bu ağrılar normalmişkızlar akıntınız ne durumda? ben bazen kupkuruyum bazende sanki altıma kaçırmışım gibi ıslağım hatta belim ağrıdığı zamanlar regl oluyorum diye korkuyorum
Ben şuan sadece kahvaltıda mutlaka bir yumurta yemeye dikkat ediyorum. Onun dışında hiçbir alışkanlığımı değiştirmedim. Çay kahve devam hattaBuarada kızlar beslenmeyle ilgili neler yapiyorsunuz degistirdinizmi beslenme aliskanliklarinizi kahvaltida neyiyorsnz ekstra yaptgnz bişeyler varmi
Ben hergün nescafe içerdim onu bıraktım türk kahvesi de iki üç günde bir içiyorum artık onun yerine süt içiyorum diğer öğünlerim normal devamBuarada kızlar beslenmeyle ilgili neler yapiyorsunuz degistirdinizmi beslenme aliskanliklarinizi kahvaltida neyiyorsnz ekstra yaptgnz bişeyler varmi
Kendimi yoruca bel aģrısi oluyor yerimde dursam hic bisi yok
Bende genelde kuruyum ama dün cok yorulunca bir kere sarimtırak sutlu kahve gibi bir akınti geldi eyvah dedim sonrasinda dun ıslak gibiydim tabi devamlı tuvalete gittim baktim bisi yok gece duzelmisti buda bana ders oldu yorulmak yok
Günaydın canım ayy ben ne çektim biliyormusun bugün kendime geldim 2 gün yatırdı beni bende korktum ateşim 37.8 olmuştu ilk 3 ayda yüksek ateş bebeğe zarar verirmiş öyle korktum ki sürekli soğuk su içtim ince giyindim falan atlattım çok şükür dikkat et canım bolca dinlen ben sürekli yattım
Buarada kızlar beslenmeyle ilgili neler yapiyorsunuz degistirdinizmi beslenme aliskanliklarinizi kahvaltida neyiyorsnz ekstra yaptgnz bişeyler varmi
regl olacak hissi çok fazla geliyor korkuyorum ne yapayım kimyasal yaşadığım için o günler geliyor aklımaCanım akıntı bendede var dediğin gibi bazende kupkuruyum geçen hafta benimde karın bel ağrılarım vardı bende korkuyordum ama bu hafta geçti ağrılarım bugünde var ama hastalıktan bütün kemiklerim ağrıyor kanama olmadıktan sonra korkma bu ağrılar normalmiş