2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp bu kadar açıklama yapmissin. İnşallah geri kalanımıza en güzel şekilde huzurluca tamamlamayi nasip etsin Allahım.

Ben de çok sık atıştırıyorum. Keşke badem ceviz yesem ben de, etipuf yiyorum midem kazınınca. Acayip tatlı yer oldum. Rüyamda bile tatlı yiyorum
ben tatlı tüketmemek için çok çabalıyorum yesem bir oturuşta bir sürü abur cubur yiyebilirim ağzım hep dolu olsun istiyorum ve tatlı olsun istiyorum 2 ayda 2 kilo aldım ama birde 2. trimesterde en güzel zamanlar diyorlar bebişte büyüyecek ozaman ne yapacağım hiç bilmiyorum

bir garip oblomov
Onun yerine yulaf ezmesi falan alsan, içerisine kuru üzüm gibi şeyler koymayı denesen? Ben mısır gevreğinin mısırdan dolayı çok sağlıklı olmadığını duydum. Gdo muhabbetinden ötürü.

tok tutsun diye yesem neyse ama ben hem lezzetini sevdiğimden hemde ağzımda bişiler olsun diye yulafı sütsüz çıtır çıtır yiyememama dediğin gibi mısır sıkıntı olmadı başka şeyler bakayım

Kıyafet konusunda gebbe diye bi mağaza var. Ordan bir iki kere elbise almıştım oğlumda. Pantalonları da güzel ama açıkcası kısa süreli kullanımda gündelik giyim için o kadar para vermek mantıklı gelmedi :) ama düğündür, bayramdır özel günler için birkaç parça aldım, güzel şeyleri var.

Pantolon, eşofman, tişört gibi gündelik için lcw bir numara bence :) ayarlı dediğiniz içten düğmesi olanlar mı acaba? Benim oğlumun hamileliğinde aldıklarım hep öyleydi ama bu sene bi eşofman aldım, onda yok. Pantalonlarında varmıydı bakmadım. He bir de lcwde de güzel elbiseler oluyor.

H&m ve c&a mağazalarında da hamile reyonu var demişlerdi arkadaşlarım ama denk gelemedim ben hiç. Bazı şubelerinde oluyormuş hamile reyonu.

Ben internetten de unnado sitesinden sık alışveriş yapıyordum. Değişimi ve iadesi kolay oluyordu o sitenin, butikler oluyordu ama site güncel değil şu an.. Şimdi baktım bendekilere o siteden aldıklarımda iki marka var. Biri gör&sin maternity. Bu markanın n11 sitesinde satışı varmış nette yazınca gördüm. Tunik ve lacoste elbise tarzı elbiseler almıştım. Kumaşı da kalıpları da güzeldi. Biri de ebru maternity. Bu markadan da hamile taytı almıştım, ondan da memnundum.

Çamaşır için de mothercare mağazasından iç çamaşırı almıştım. Göbeğe gelen kısmı baya aşağıda ayrıca lastiği de yumuşaktı karnımı sıkmıyordu ve en önemlisi pamuktu. Onlardan da memnundum.

Dikkat yiyecek ismi içeriyoooorrr canı her okuğunu çekebilenleri uyarıyoruum

Ya beni bıraksan şişe şişe malum çikolatadan bitircem ki bazen tutamıyorum kendimi Çok çikolata krizim tutarsa gün kurusu kayısıyı ikiye bölüp tavada azcık çevirince hafif kızarıyor, yanına az miktarda malum çikolatadan alıp kısmen sağlıklı atıştırmalık yapıyorum kendime. Ama bunda eş desteği alıyorum çünkü tavada çevirirkenki kokusuna dayanamıyorum, haliyle kısıtlı bi alternatif oldu Sağlıklı atıştırmalık alternatifleri de ürettim. Alternatif 1: muzu dilimliyorum, biraz bal ve bol tarçın serpiyorum. Tatlı krizimi çoğu kez dindiriyor. Alternatif 2: en yakın marketten vişne kurusu ya da yaban mersini (paketin üstünde cranberry yazıyo) yanına da badem fındık ya da ceviz içi alıyorum. Miktar serbest diyerek başlıyorum ama en garip olan şey ne biliyormusun; çikolatanın mide bulantımı bastırması

Kayıp yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. Çok üzücü zor bir durum Allah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Bu bir ay aklımdan neler neler geçti. İnsanın aklına elinde olmadan kötü düşünceler geliyor. Henüz çok küçükler hissetmediğimiz için bilemiyoruz iyiler mi değiller mi. Çok korktum ama çok şükür bugün iyi olduklarını gördüm. Her şey yolunda dedi doktor. 11+5 ti bugün 12+1 göründüler. İkili test için de kan verdim bakalım inşallah sonuçlar iyi olacak.

ay dikkat yazmışsın ya acaba ben mi yazdım dedimay iyi güzel hoş anlatmışsın da bunları iş yerinde nasıl yapacam dediğin gibi kuru meyvelerden alayım böleyim onları azar azar ağzıma atar oyalanırım olmadı. birde çalıştığım semtte bir sürü kuruyemişçi toptancısı var hiç aklıma gelmedi

yavv şişe şişe malum çikolata demişsin ya ben onu anlamadım 2 dk boyunca ekrana baktım hangi şişeye çikolata koymuşlar diye markasını diyeydin ya aklım durmuş resmen çalıştıramadım geç düştü jeton ahahaha :) şişeli çikolata ile olan fantezilere girersek suni pasta tarifi bile çıkartabilirim. çıkartayım mı dövmeyin sonra beni

ay senin minnakların sıkı sıkı tutundular sana annesi. inşallah hayırlısıyla haftaya bende yavrumu sağlıklı bir şekilde görürüm cinsiyet vs demedi mi doktor sana?

Muzu da yaparsın canım ya. Balparmak markasının tüp çikolatalar gibi tüpte balları var :) bi de tarçın attın mı yanına tamam ama kuruyemiş dışarıda can kurtarıcı oluyor ya. Geçen ben şantiyeye giderken çikolata krizim tuttu resmen. Çikolata almaya diye markete girip yaban mersini ve ceviz aldım, iki paketi de tek pakete boşalttım. Elimde paftalar kolumun altında da çerez paketiyle gezdim şantiyeyi

Bundan dolayı işte şişe şişe dedim çünkü bende de o potansiyel var

Maşallah canım, çok sevindim bebislerinin iyi olmasına ve içinin rahatlamasına..

Hadi Gozunaydin canim balayi tarihlerinede gecmissin buarada ense kalinligina filan bakildimi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…