2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar merhaba, hepinizi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :emir_bebek: benim bat 5 marttı, dayanamadım o gün test yaptım pozitif çıktı, inanamadım ertesi gün 2 tane daha yaptım yine pozitifi gördüm :KK45: salı günü kan verdim ve sonuç 269 çıktı, sizce düşük bi değer mi? yarın da kan verip doktora görünücem ama içim içimi yiyor.. sizler de değerlerinizi yazar mısınız..

kızlar merhaba, hepinizi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :emir_bebek: benim bat 5 marttı, dayanamadım o gün test yaptım pozitif çıktı, inanamadım ertesi gün 2 tane daha yaptım yine pozitifi gördüm :KK45: salı günü kan verdim ve sonuç 269 çıktı, sizce düşük bi değer mi? yarın da kan verip doktora görünücem ama içim içimi yiyor.. sizler de değerlerinizi yazar mısınız..
Gayet iyi canım :) benim bat bir gün geçince yaptırmıştım 287 çıkmıştı, yakın sayılır.
Hayırlı olsun bu arada, Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin :anne:

Kızlar bişey sorcam cuma günü doktora gitcem ilk kez bat 1 marttı 3 mart kan sonucum 675.6 cuma günü kese+kalp görünür mü?

Yarin 9 mart. Yanlis hesaplamadiysam beta 5400 ve ustu olmali. Kese kesinlikle gorunur. Kalp atisi da alttan gorulebilir sanirim.
İnşallah canım ya bende hiç hamilelik belirtisi yok çok hafif göğüs hassasiyeti oda bastırınca onun dışında bazan kasık batması bi sorun mu var acaba

Tsk ederim cevaplarınız ıcin korkuyodum bende normalmis demek Allah yardımcımız olsun bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin insallah.. aslında guzel duygular bunlar bebisimiz icin endise ediyoruz bu anların da tadını cıkarmak lazım aslında.

Kızlar gittim bugun ben dr a 6 haftalık dedi tam net anlaşılmadıysada dr kalp atışlarının başladığını söyledi bin şükür Allah a veeeee bebeğim yada bebeklerim olabilirmişşş:KK54: kan degerin çok yüksek dedi tam belli degil ama tekrar test yaptı ve 15 gün sonraayaa tekrar gel dedii eşim çıldırıyorr :KK48:

Gec döllenme olmustur o yuZden doktor 6 haftalık demiştir bu arada Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Sağol canım hepimizee bugun cok tuhaf oldum bi sürü ilac yazdı dr folik asit progestan proluton iğne bide ecopirin yazmış diğerlerimi biliyorumda ecopirin ilkk defa yazmış

Sağol canım hepimizee bugun cok tuhaf oldum bi sürü ilac yazdı dr folik asit progestan proluton iğne bide ecopirin yazmış diğerlerimi biliyorumda ecopirin ilkk defa yazmış
Haplar hakkında hiç bilgim Yok canim benim değerim daha çok az olduğu icin sadece folik asit verdi kullan ilaçlarını çok da yorma kendini

Gayet iyi canım :) benim bat bir gün geçince yaptırmıştım 287 çıkmıştı, yakın sayılır.
Hayırlı olsun bu arada, Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin :anne:

amin canım Allah hepimize yavrumuzun kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin :KK68: çok sevindim yaa, yarın tahlil vercem ama yine de netten ayrılamıyorum, genelde hep 1000 küsürlü sayılar okudum ondan panik yaptım..

Merhaba, geçen yıl benzer heyecanlari yaşıyordum. Bir baktım neler oluyor
7 Şubat ti son adet dönemim ve 5 Mart'ta evde hamilelik testim pozitif verdi. Yurtdışındaydim ve Türkiye deki jinekologum en az 6 haftalık olana kadar bekle dedi.

- Vajinal muayeneden korkmayın, zira ben korkmuştum ve once müsade etmedim ( Sonra ikna oldum) Vajinal ölçümle müthiş bir fark çıkıyor, daha kesin sonuçlar...Korkmayın hiç bir şey olmuyor
- Yerleşme kanaması, kahverengi akıntı oldu. Korkmayın
- meme uçları acıyorken, birden hassasiyet gidebilir, korkmayın, geri geliyor.
-esinizle en başta anlasin,anlayış önemli

Merhaba kizlar insallah bende kasim annesi olacagim ama ismimi yazamadim buraya bebegin dogum tarihinide girdim bilgilere ama gorukmuyor neden acaba bilgisi olan varmi

Bunların hepsini daha onceki gebeligimde kullandim progestan bebegin daha iyi tutunması icin igne dusuk ihtimaline karsı
Ecopirin de bebege giden kan akısıni hızlandırmak icin vermistir merak etme ben bunlarin hepsini kulladım canim

Canim cok sevindim insallah böyle devam edecek süper çıkmış ya ben 2 dır doktira gidiyorum daha erken diyip tahlil falan hiç bişi yapmıyorlar anlamadım ki niye dün aksam gittim beta ya bile bakmadı ama allaha sukur hiç bişeyim yok ben saglikli ilerlediğini düşünüyorum bende 2 hafta sonra gidicem sen özele mi gidiyorsun

canım bilgilerini ilk sayfadaki tabloya göre versene senide ekleyeyim

gayet güzel değerin benim dün bat günümdü değerim 341,1 çıktı inşallah kat kat artarda bebişlerimizi bir an önce görürüz:KK36:sende ilk tabloya göre bilgilerini ver canım senide ekleyeyim

Merhaba kizlar insallah bende kasim annesi olacagim ama ismimi yazamadim buraya bebegin dogum tarihinide girdim bilgilere ama gorukmuyor neden acaba bilgisi olan varmi

canım ilk tabloyu mu diyorsun hamilelik takvimini mi? ilk tablo için bilgilerini bana ver ben girebiliyorum bir tek

X