2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
sağlıkla al kucağına canım

Yok canim devlete gidiyorum ama ozelde de var doktorun keseyle kalp atisi icin ozele gidecegim ama devlette esleri sokmuyorlar iceriye

Bende 39 yasımdayım benim 13 yasında bir oğlum var forum en buyuk ablaları biziz galiba

Bende yarın kontrola gidicem kalp atışlarını dinlicez insallah. arkadaslar bisey sormak istiyorum ben cok ayakta kaldıgim yoruldugum zamanlar sol kasigima ve kalcama cok kotu agri giriyor dinlenince geciyo sizede oluyomu.

Bende yarın kontrola gidicem kalp atışlarını dinlicez insallah. arkadaslar bisey sormak istiyorum ben cok ayakta kaldıgim yoruldugum zamanlar sol kasigima ve kalcama cok kotu agri giriyor dinlenince geciyo sizede oluyomu.
Benim sağ kalçama giriyor topallıyorum adeta özellikle akşamları ama kızım ya sürekli kucağımda ya ben peşindeyim ya memede, her durumda da epey yoruluyorum sanırım ondan. Akşam olup yatınca biraz rahatlıyorum, sabah kalkınca geçmiş oluyor.

Bende de oluyor canim sol kalcama vuran agridan bacagim sekiyo. Dr.a sordum normal bağlar büyüyen rahmi yukarida tutmaya calisiyor dedi. Sabah kalkiyorum agri tamamen gecmis ama bikac saat ayakta kalayim sol kalca agrim felaket. bir garip oblomov sende de oluyordu sanirim dimi canim bak bugun sordum dr.a normalmis.

hanimlar biliyorum yeri degil konu ile alakasi yok cocugu olanlar icin diyorum. 23 aylik kizim var tuvalet egitimi vermek istiyorum. agirlasmadan ogrensin diyorum. hem bebek olunca ona ogretemem gibi geliyor. lazimlik alistirma kilodu felan aldim. ama onu lazimliga nasil tuvalet ettirecegim korkmasindan korkuyorum. deneyimli annelerin fikrine ihtiyacim var kizimida dogum icin hem kardesine hemde sutten kesmeye tuvalet egitimi vermeye kardesini sevmesi icin ona bunlari ogretmek istiyorum. ama tuvalet egitimindrn korkuyorum.

Aynen kizlar aksam butun gunun yorgunlugu cikiyor heralde daha fazla agrim oluyor sabah zimba gibi uyaniyorum gun icindede hafif sizi oluyor.Ay canim valla sevindim normal olmasina bebegimiz bizle olsunda ben agriya katlanmaya raziyim. Suan agrim var eve daha gidemedim kurstan ciktim gideyim dinleneyim diye bakiyorum 1 hafta oncesine kadar kosa kosa gidip geliyordumsimdi otobus amannn kacsin yenisi gelir diyorum

Korkacak bişey yok canım ama birkaç ay daha bekle istersen daha küçük sağa sola yapar yorar seni ben tam 2,5 yaşında verdim tuvalet eğitimini 3 günde alıştı maşallah gece-gündüz aynı zamanda

Ayy insallah saglikla kucagimiza alalimda Allahin izniyle her seye raziyim. Aman bosver canim kacsin otobus aman kosturma dikkat et kendine tatlim.

Korkacak bişey yok canım ama birkaç ay daha bekle istersen daha küçük sağa sola yapar yorar seni ben tam 2,5 yaşında verdim tuvalet eğitimini 3 günde alıştı maşallah gece-gündüz aynı zamanda

masallah ne guzel hemen ogretebilmissin. kizim 2 bucuk yasindayken doguracam bebegimi o yuzden erken edeyim dedim. bu aksam alistirma kilodu giydirdim. hic iyi tutmuyor yemek yedirirken iyiki kucagimdaydi isedi beni. kriz gecirdim onu paklayip bende yikadim kendimi. Allahdan biyere bulasmadi. kendimi hic hazor hissedemedim bunu ona nasil anlatip ogretecegim. ogretirken onu korkuturmuyum bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…