2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canim cevap yazmışsın çok teşekkür ederim. Giriş yapmadığım için görmemişim. Bakacağım belirttiğin isimlere..

Arkadaslar merhaba.. siskinlik durumlarınız nasıl.. ben ilk hamileligimde böyle olmussundur hatırlamıyorum. .ama su an bes aylik varım yani..şu saate sonrada azalır mu bilmiyorum.rahatsız da ediyor

Hemen hemen hepimizde mevcut canım o şişlik bi süre daha devam eder 16. Haftadan sonra gerçek karın büyüme başlayacak

2. 3. Hamileliği olan hanımlar sorum size
Şuan ki hamileliğinizle diğerleri arasında fark varmı
Mesela bende oğluma hamileyken sürekli kustum sabah bulantılarım felaketti artık boğazım acıyordu
Bunda tam tersi sabahları çok iyi akşamları bulantı oluyor bi kez çıkardım bu güne kadar
Göğüs hassasiyetim bu kadar uzun sürmemişti
Baş ağrısı çok yaşadım bunda
Bunun gibi bi kaç şey daha farklı olan
Sizce ilk ve ikinci hamilelik arasında ki farklılıklarla cinsiyet farkı ilişkilendirilebilir mi

Aynen benim de ilk hamileliğim bulantı istifra nedeniyle hastanede serum ile geçiyordu epey saçı olan bir kızım oldu sezaryende bile çocuğumun üzerine istifra ettim düşün o denli berbattı sürekli hasta gibiydim bir deri bir kemik kaldım ne ekmek ne su boğazımdan tek lokma tek yudum geçmiyordu bebeğim prematüre gibi doğdu 46 cm 2780 gr çok çok üzüldüm ee 9 ay aç gezdim :/

Bunda ise aman Allahım sürekli acıkıyorum doymuyorum bulantı var ama istifra az 2 kere isrifra ettim şu ana kadar

Bakalım cinsiyetler farklı olack mı

3.gebeligim ilk ikisi kızdı ve her belirtisi aynıydı 16.haftaya kadar kusma baş dönmesi halsizlik hepsi mevcuttu suan tam 8 haftalik oldum çok bulantım oluyo gün içerisinde ama kusacak kadar değil hiç çıkarmadım acaba mi diyorum bnde cinsiyet farkı var diye olabilir. Çünkü geceleri hic midem bulanmazdi.suan küçüğe mama yapmak için kalkiyorum onda bile hemen kendimi yatağa atıyorum hemen bulanmaya basliyo.rabbim saglikli ve hayırlısını versin tabi ama gönlümden bi erkek geçiyo 2 kızdan sonra bir de oğlum olsa keşke diyorum inş da öyledir

Tatlim adet haftalarinda olmasi normalmiş.. Geçen hafta ben de öyleydim, bacaklarim sizliyodu yururken titriyodu resmen, bel ve kasik agrisi da dahil tabi.. Ama bikac gun sürdü ve geçti..
Aaa evet yarın sanırım adet günüm. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

İçimi rahatlattın teşekkür ederim :)
Rica ederim canım. Bildiğimiz kadarıyla
Birinci ve ikinci hamileligimde kontrol edilebilecek hafif bulantılarım vardı. İlk gebeligimde sadece bir kez cikardigimi hatırlıyorum. İkinci gebeligimde hiç cikarmadim. İlk gebeligimde canim erik istiyordu sonra erikten tiksindim yıllarca yiyemedim. İkinci gebeligimde mandalina çok yedim koku hassasiyetim pek olmadı ve hiçbir yiyecekten tiksinmedim. İkisi de erkekti. İkinci gebeligimi 13. haftada kaybettigimi daha önce söylemiştim. Şimdi 9 yaşında bir delikanlim var :) Bu gebeligimde her sabah lavabodayim, daha çok açım, tavuktan, köfteden, köri gibi yoğun aromalı baharatlardan tiksindim. Her istediğimi yiyemiyorum veya yerken bir anda tiksinip kasigi çatalı bırakıyorum. Eşime sarilamiyorum, çocuğumu opemiyorum ve çok huysuzum :) Koku hassasiyetim çok fazla parfüm dahi kullanamıyorum.
Bakalım cinsiyeti bu kez farklı olacak mı :)

Kizlar 2 hafta once kontrole gittim daha 2 haftam var randevuma benm pek mide bulantisi istahsizlik felan olmuyo normal onceki gibiyim hamile degilmisim gibi ayni doktora gitsem mi acaba bebegimn kalbi durdu mu iyi mi die dusunmek ten icim icimi yiyor

Şuan ki haline maşallah diyelim o zaman
Bayağı zorlu geçmiş gerçekten ilk hamileliğin bunda tadını çıkartmak nasip olsun inşallah
Bakalım cinsiyet farkı olacak mı bende bu hamileliğimde oldukça rahatım halsizlik biraz can sıkıcı oluyor diğerleri idare edilir gibi :)

Aynen maşallah diyelim zaten 2.ye bu kadar çabuk hamile kalmama herkes şok oldu iyi cesaret diye

Halsizlik bende de çoook fazla emzirdiğim için de olabilir ayakta duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…