- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.501
Hayırlısı olsun canım, belki 29 ekimde olur, güzel tarihKızlar birde ben sezeryan olacağım için büyük ihtimal ekim ayının sonu gibi olur Doğum allah izin verirse
Oğlumda da Doğum tarihi 3 mayıs denmişti ama 20 Nisan'da oldu doğumum
Kızlar birde ben sezeryan olacağım için büyük ihtimal ekim ayının sonu gibi olur Doğum allah izin verirse
Oğlumda da Doğum tarihi 3 mayıs denmişti ama 20 Nisan'da oldu doğumum
Bende öyle düşünüyorum :)Hayırlısı olsun canım, belki 29 ekimde olur, güzel tarih
Bende 29 ekim isterim :)Aynen benim de öyle olur hatta doktor opsiyon bırakırsa 27.10.2017 yi istiyorum :)
Özel Göztepe hastanesinde Gülşen hanım var, tanıdıklarımdan kim gittiyse çok sevdi. Bir de bir kaç arkadaşımı doğurtan lalehan hanım var Acıbadem'de. Bir araştır istersen. İkisi de normal Doğum yanlısı.
Özel Göztepe hastanesinde Gülşen hanım var, tanıdıklarımdan kim gittiyse çok sevdi. Bir de bir kaç arkadaşımı doğurtan lalehan hanım var Acıbadem'de. Bir araştır istersen. İkisi de normal Doğum yanlısı.
2. 3. Hamileliği olan hanımlar sorum size
Şuan ki hamileliğinizle diğerleri arasında fark varmı
Mesela bende oğluma hamileyken sürekli kustum sabah bulantılarım felaketti artık boğazım acıyordu
Bunda tam tersi sabahları çok iyi akşamları bulantı oluyor bi kez çıkardım bu güne kadar
Göğüs hassasiyetim bu kadar uzun sürmemişti
Baş ağrısı çok yaşadım bunda
Bunun gibi bi kaç şey daha farklı olan
Sizce ilk ve ikinci hamilelik arasında ki farklılıklarla cinsiyet farkı ilişkilendirilebilir mi
3.gebeligim ilk ikisi kızdı ve her belirtisi aynıydı 16.haftaya kadar kusma baş dönmesi halsizlik hepsi mevcuttu suan tam 8 haftalik oldum çok bulantım oluyo gün içerisinde ama kusacak kadar değil hiç çıkarmadım acaba mi diyorum bnde cinsiyet farkı var diye olabilir. Çünkü geceleri hic midem bulanmazdi.suan küçüğe mama yapmak için kalkiyorum onda bile hemen kendimi yatağa atıyorum hemen bulanmaya basliyo.rabbim saglikli ve hayırlısını versin tabi ama gönlümden bi erkek geçiyo 2 kızdan sonra bir de oğlum olsa keşke diyorum inş da öyledir2. 3. Hamileliği olan hanımlar sorum size
Mesela bende oğluma hamileyken sürekli kustum sabah bulantılarım felaketti artık boğazım acıyordu
Bunda tam tersi sabahları çok iyi akşamları bulantı oluyor bi kez çıkardım bu güne kadar
Sizce ilk ve ikinci hamilelik arasında ki farklılıklarla cinsiyet farkı ilişkilendirilebilir mi
Aaa evet yarın sanırım adet günüm. Teşekkür ederim canım içimi rahatlattınTatlim adet haftalarinda olmasi normalmiş.. Geçen hafta ben de öyleydim, bacaklarim sizliyodu yururken titriyodu resmen, bel ve kasik agrisi da dahil tabi.. Ama bikac gun sürdü ve geçti..
Canım hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ay Rabbim bize de o haftaları göstersin insaAllah yaaUltrasonda doktor incelerken ben de kıza benzettim canım
Bilmiyorum ki canım ben kız dedim eşim erkek dedi.. Bir ay sabretcez artık :)
Ben de aynıyım. Çok içerdim hamile kalalı bulantıdan içemiyorum. Çay kahve meyve suyu falan da sevmediğim için hiç içmiyorum zaten. Halsizliğimin sebebi az sıvı almam diye tahmin ediyorum. İçmek lazım işte amaHamile kalmadan önce 3 3 buçuk litre su içen ben şuan 1 litre içemiyorum
Rica ederim canım. Bildiğimiz kadarıylaİçimi rahatlattın teşekkür ederim :)
Birinci ve ikinci hamileligimde kontrol edilebilecek hafif bulantılarım vardı. İlk gebeligimde sadece bir kez cikardigimi hatırlıyorum. İkinci gebeligimde hiç cikarmadim. İlk gebeligimde canim erik istiyordu sonra erikten tiksindim yıllarca yiyemedim. İkinci gebeligimde mandalina çok yedim koku hassasiyetim pek olmadı ve hiçbir yiyecekten tiksinmedim. İkisi de erkekti. İkinci gebeligimi 13. haftada kaybettigimi daha önce söylemiştim. Şimdi 9 yaşında bir delikanlim var :) Bu gebeligimde her sabah lavabodayim, daha çok açım, tavuktan, köfteden, köri gibi yoğun aromalı baharatlardan tiksindim. Her istediğimi yiyemiyorum veya yerken bir anda tiksinip kasigi çatalı bırakıyorum. Eşime sarilamiyorum, çocuğumu opemiyorum ve çok huysuzum :) Koku hassasiyetim çok fazla parfüm dahi kullanamıyorum.2. 3. Hamileliği olan hanımlar sorum size
Domates kız diye biliyorum ama hayır olsunKızlar akşam üzeri uyumuşum.ruyamda kıpkırmızı domatesler gördüm çok güzeldi.bi de bir sürü çeyrek altın gördüm hayırdır inşallah
Domates kız diye biliyorum ama hayır olsun inşallahKızlar akşam üzeri uyumuşum.ruyamda kıpkırmızı domatesler gördüm çok güzeldi.bi de bir sürü çeyrek altın gördüm hayırdır inşallah
İnşallah canım. Hayırlısıyla sağ salim gelsin bebislerimiz.Canım hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ay Rabbim bize de o haftaları göstersin insaAllah yaa
Şuan ki haline maşallah diyelim o zamanAynen benim de ilk hamileliğim bulantı istifra nedeniyle hastanede serum ile geçiyordu epey saçı olan bir kızım oldu sezaryende bile çocuğumun üzerine istifra ettim düşün o denli berbattı sürekli hasta gibiydim bir deri bir kemik kaldım ne ekmek ne su boğazımdan tek lokma tek yudum geçmiyordu bebeğim prematüre gibi doğdu 46 cm 2780 gr çok çok üzüldüm ee 9 ay aç gezdim :/
Bunda ise aman Allahım sürekli acıkıyorum doymuyorum bulantı var ama istifra az 2 kere isrifra ettim şu ana kadar
Bakalım cinsiyetler farklı olack mı
Şuan ki haline maşallah diyelim o zaman
Bayağı zorlu geçmiş gerçekten ilk hamileliğin bunda tadını çıkartmak nasip olsun inşallah
Bakalım cinsiyet farkı olacak mı bende bu hamileliğimde oldukça rahatım halsizlik biraz can sıkıcı oluyor diğerleri idare edilir gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?