2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah başlamaz canım 8. Hafta bulantının yoğun yaşandığı hafta oluyor aslında ama herkeste aynı olmuyor tabi
3 aydan sonra ki beslenmemiz çok çok çok önemli kızlar bolca kalsiyum tüketmeliyiz bebişlerimizin çok ihtiyacı olacak

Aynen canım Doğumdan sonra öyle kilo almıştı ki 4 aylık obez teşhisi koyuldu 11-12 kiloydu paşam

Çok doğru söylüyorsun cnm bnm iki gebeligim de kusmalar 8.hafta başlayıp.16 Da bitmişti bunda daha da erken başladı ve beslenmede son 3 ay da çok önemli düzenli beslenme şart.bu arada maşallah senin bebeğin de güzel kilo almış ben 3400 ve 3360 dogurdum kizlarimi oda zorla artik

İnşallah tatlım.. Elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum, menüde balık olmadığı sürece öğlen akşam hep yoğurt yerim, süt içmeye çalışıyorum bi de dediğim şu activia içecekten.. Yeterli oluyodur inşallah.. Bu arada hamilelikten sonra kahvaltıda daha çok peynir yemek istediğimi farkettim..

Çok sevindim canım senin adına keşke bende annemin yanına gidebilsem yemeklerini öyle özledim ki

Demek sen de memleketten uzaktasın.canım ilk fırsatında hemen git ne büyük bir nimet annelerin hayatta olması. Bizi en iyi onlar anlıyor Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Demek sen de memleketten uzaktasın.canım ilk fırsatında hemen git ne büyük bir nimet annelerin hayatta olması. Bizi en iyi onlar anlıyor Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Canim iyi olmana cok sevindim bugunlerin kiyemtini bil yat dinlen Allah annenden razi olsun yaptirmiyormus bisi dedigin gibi annenin hayatta olmasi nimettir benim kayinvalide zordan ariyor beni Allah muhtac etmesin. Annesiz buyudum ama sukurler olsun rabbime hep sahip cikti bize kimseye muhtac etmedi

Çok şükür canım allah başımızdan eksik etmesin inşallah
750 km var aramızda salı günü gitmeye çalışcam cumartesi geri dönmem lazım pazar malum referandum
Gideyim de 4 güne de razıyım

Bende balık yiyemiyorum maalesef 5. Aydan sonra balık yağına başlıcam bende

Sütle hatta doktor da şaşırdı ilkten hemen mamayı keselim dedi hocam mama vermiyorum dedim ciğerleri büyür kilosu çok deyip vitamini kesmişti
O gümlere gelelim tüyolar veririz birbirimize
Maşallah maşallah valla çok şaşırdım ayy inşallah yaa, o kadar merak ediyorum ki nasıl günler bekliyo bizi diye.. Allah'ım inşallah sağlıkla o günleri göstersin, zaten siz deneyimli annelerin aramızda olması büyük şans..

Çok şükür canım allah başımızdan eksik etmesin inşallah
750 km var aramızda salı günü gitmeye çalışcam cumartesi geri dönmem lazım pazar malum referandum
Gideyim de 4 güne de razıyım
Sen nerdesin? Ben diyarbakirdayim ve ailem de izmirde.. Doktorum çok acil olmadığı surece yolculuğu önermiyorum dedi.. Mayıs sonu tayin bekliyoruz, en erken o zaman gidebilicem

Sağol canım hepimiz burda birbirimize yardımcı olcaz inşallah
Güzel ve yorucu günler canım benim oğlan hiç uyumazdı zombi gibi geziyordum evin içinde
Biraz yaramaz bi oğlum vardı hatta bayağı yaramaz
çok şükür şimdi küçük bi adam oldu
Darısı sizlere canım bebişlerinizin kardeşlerine de hamile kaldığınız günleri görürüm inşallah

Sen nerdesin? Ben diyarbakirdayim ve ailem de izmirde.. Doktorum çok acil olmadığı surece yolculuğu önermiyorum dedi.. Mayıs sonu tayin bekliyoruz, en erken o zaman gidebilicem
İstanbul'dayım canım ailem Tokat'ta benim doktorum genelde kısıtlamıyor böyle şeyleri ama bi sorarım tabi yarın gitmeden belki bebeğimi görüpte giderim

Zombi he, kendimi tahmin edebiliyorum amiiinnn

İstanbul'dayım canım ailem Tokat'ta benim doktorum genelde kısıtlamıyor böyle şeyleri ama bi sorarım tabi yarın gitmeden belki bebeğimi görüpte giderim
Iyi hadi ne güzel, sevindim senin adına.. Benim kanamalar falan olduğu için önermedi zaten.. Oohh valla ne güzel bi sebep olur sana da bebisi görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…