- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.881
Maalesef belli bi süre gecmiyo diğer gebeliklerimde de olmuştu aynisi bulantılarım la bu tad 16.haftada son bulmuştu inş o kadar sürmez ne diyim umutsuzum biraz bu konudaNapicaz pekigercekten yutkunurken bile cok kotu oluyorum bir ara karanfil denedim iyi geliyordu ama o da kesmiyor nane sekeri desem oda seker bitince o tat gene geliyo uzun sure etkili bir sey lazim ama ne
bende 7 haftalikken kalp atisi icin gtmistm benide 1 ay snra cagirdi genelde oyle sanirim nasl gecer 1 ay bilmiyormEn son 7. Haftamda dr a gitmistm kalp atisini gördü 1 ay snra gel dedi sizce 1 ay cokmu sizin kontroller ne zman oluyor
Insallah gcer bi an once canim ben yine karanfile devam ediyim o gene bi nebze iyi geliyoMaalesef belli bi süre gecmiyo diğer gebeliklerimde de olmuştu aynisi bulantılarım la bu tad 16.haftada son bulmuştu inş o kadar sürmez ne diyim umutsuzum biraz bu konuda
mina retriever Bu arada bnde cuma günü kontrole gitmistim 1 ay sonrasına cagardi bi sorun yoksa 32 yada 34.haftaya kadar ayda 1 muayene oluyo cnm
Hormonlardan heralde canim tukuruk salgisi bile degisiyor demek ki ama gercekten cok rahatsiz edici bir tat.karanfil dene bir de o da iyi geliyor ama gecici tabi hepsiKizlar o igrenc tat bende de var malesef bir tek yemek yerken geciyor hele su icerken daha beter artiyor sanki. Mentollu degilde naneli sekerlerden atiyorum agzima hatta su icerken bile agzima atiyorum suyu lezzetlendirsin diye.ama yok gececegi yok ben hastaliktan dolayi saniyordum ama normal hamileligin sureci sanirim bu
canım eğer sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geciriyorsan son haftalara kadar ayda bir gidiyorsun..son haftalar 2 haftada bir doğuma yakın haftada bir gidiyorsun..En son 7. Haftamda dr a gitmistm kalp atisini gördü 1 ay snra gel dedi sizce 1 ay cokmu sizin kontroller ne zman oluyor
Oyy insaAllah Rabbim sağlıcakla devamını getirir. Hem de nasıl zor. Valla dayanmadı m premesis kullandım bugün biraz daha iyiyim çok şükürEvet ikiz ama biri digerinden kucuk kaybolabilirmis 10.haftaya kadar beklemedeyiz rabbim bebisimi bana bagislasin insallah. Ben evde oldugum icin rahatim. Calisan annelere allah yardim etsin tum gun insan sesi is guc bunlarla bogusuyorlar.
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Açık hava iyi geliyor bulantılarıma ama yarım saat yürüdükten sonra karnıma ağrı giriyor. Bugün de alışveriş merkezine gittik. Her fırsatta oturdum dinlendim ama karın ağrım çok oldu. Çok da yavaş yürüyorum ağrı olmasın diye ama her yürüyüş yapmak için çıktığımda böyle oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim acaba ?
Tatlim 6+2zaten cok erken ben 7+2de duydum cok normal yani dernden gelmesi biraz daha bekle birde gec dollenmeden dolati kucuk olabilir bebisin. Bu arada aramiza hosgeldinMerhaba arkadaşlar. .ben de aranıza katılıyorum. Allah hepimize hayırlı ve kolay bi hamilelik ile kucagimiza yavrularimizi almamizi nasip etsin inş. Ben de bugun itibariyle 6+4 um.cuma günü kalp atışı için gitmistim bi önceki kontrole göre 6+6 olmam gerekiyordu.ama kucukmus geriden geliyomus. Kalp atışları da çok derinden geliyomus. Doktor ben duyabiliyorum derinden dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Siz 6+2 iken kalp atışlarıni katından duyabiliyorum miydiniz..Sata göre fark açıldı iyice..
Hosbuldum canim. .Allah nasip ederse ikinci olucak..çok güzel arkadaşlıklar olmuştu burda ilinde de..inşCanim doktorum beni bilgilendirirken 20 dkdan fazla kesinlikle yuruyus yok dedi bende normalde hizli yuruyorum calistigim icin hep kosusturmaca is yetistirme telasi. Ama baya yavasladim artik bende de agri oluyor
Tatlim 6+2zaten cok erken ben 7+2de duydum cok normal yani dernden gelmesi biraz daha bekle birde gec dollenmeden dolati kucuk olabilir bebisin. Bu arada aramiza hosgeldin
Merhaba arkadaşlar. .ben de aranıza katılıyorum. Allah hepimize hayırlı ve kolay bi hamilelik ile kucagimiza yavrularimizi almamizi nasip etsin inş. Ben de bugun itibariyle 6+4 um.cuma günü kalp atışı için gitmistim bi önceki kontrole göre 6+6 olmam gerekiyordu.ama kucukmus geriden geliyomus. Kalp atışları da çok derinden geliyomus. Doktor ben duyabiliyorum derinden dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Siz 6+2 iken kalp atışlarıni katından duyabiliyorum miydiniz..Sata göre fark açıldı iyice..[/QUOT
canım 6+2 erken zaten duyamamışsındır diycem ama doktor duyabilmiş ki asıl önemli olan o...sıkma canını eğer cok takarsan kafaya dayanamadım 2 hafta sonra geldim kulağımla duyucam dersin :))
Ay ne güzel bir ikiz daha ben de ikizlerimi bekliyorum :) inşallah her şey yolundadır bebeklerimiz sıkıca tutunur bize.Evet ikiz ama biri digerinden kucuk kaybolabilirmis 10.haftaya kadar beklemedeyiz rabbim bebisimi bana bagislasin insallah. Ben evde oldugum icin rahatim. Calisan annelere allah yardim etsin tum gun insan sesi is guc bunlarla bogusuyorlar.
Cok sanslisin masallah diyelim ben su an mide bulantisindan kivraniyorumKızlar takip ettiğim kadarıyla bu ağızdaki demir tadı midesi bulanan arkadaşlarda var galiba.. Çünkü bende ne mide bulantısı ne demir tadı ne tiksinme ne koku hassasiyeti.. Bazen kendimden şüpheleniyorum
Aman aman dilini isir. 8.haftamda bende boyle diyodum 2 3 gundur o mide bulantisini baya yasadim agzim aci gibiydi sukur bugun fazla olmadi. Dua et olmasn. Ben dr a hic bi belirtim yok dedigmde sanslisin demisti ama oyle olmuyomus :)Kızlar takip ettiğim kadarıyla bu ağızdaki demir tadı midesi bulanan arkadaşlarda var galiba.. Çünkü bende ne mide bulantısı ne demir tadı ne tiksinme ne koku hassasiyeti.. Bazen kendimden şüpheleniyorum
Canım benim yaa inşallah en kısa zamanda sen de normale dönersin..Cok sanslisin masallah diyelim ben su an mide bulantisindan kivraniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?