2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende dün tahlil sonuclarimi ögrendim iyiymis cok şükür sadece demir eksikligi varmis onun icinde ilac kullaniyorum zaten ya ama ben bebisimi hep görmek istiyorum bi dahaki kontrolü nasil beklicem

Kızlar selam sanırım boğaz enfeksiyonu oldum ilaçta alamıyoruz napmalıyım sizce?
Geçmiş olsun arkadaşım. Bademcikde iltihap yoksa kolay atlatirsin. Tuzlu suyla bol gargara yapmayı dene. Adaçayı gargarasi da iyi gelir. Onun dışında ilerlemiş durumdaysa aile hekimine bir danış istersen bu durumda ne yapılır bilemiyorum. Benimde canım acayip dondurma istiyor boğazım şişer diye korkudan yiyemiyorum.

Çok sağol bakalım deneyeceğim gargaraları inşallah çabuk atlatırım. 1 diş sarımsakta mı yatsam acaba?

Midem bu aralar iyi çok şükür. Zararı olmaz onun dışında sanırım
Benim bildigim yok canim bi zarari limon suyu da icebilirsin ama bilemiyorum bi zarari olur mu kani sulandiriyor sonucta bitki caylari ic dicem ama onlar da hamilelikte guvenilir degil.umarim bir an once gecer canim :)

Benim bildigim yok canim bi zarari limon suyu da icebilirsin ama bilemiyorum bi zarari olur mu kani sulandiriyor sonucta bitki caylari ic dicem ama onlar da hamilelikte guvenilir degil.umarim bir an once gecer canim :)
Tavuksuyuna çorba içtim limonlu şimdi 1 diş teli sarımsak yutayım bakalım

İyi pazarlar kasım anneleri herkesin sağlığı yerindedir umarım.. mide bulantısını bastırmak için sürekli bişeyler yiyen var mı benim gibi bu gidişle doğuma kadar 200 kg olurum galiba :))

İyi pazarlar kasım anneleri herkesin sağlığı yerindedir umarım.. mide bulantısını bastırmak için sürekli bişeyler yiyen var mı benim gibi bu gidişle doğuma kadar 200 kg olurum galiba :))

Yiyebiliyor olman guzel. Ben surekli acim ve hic bir sey yiyemiyorum. Mutfaga bile giremiyorum. Insallah kısa sürer bu durum.

Benim mide bulantisinin yaninda bi de agzimda bi tat var boyle demir tadi mi desem yok yok baska birsey rahatsiz edici bi tat boyle olan var mi

Benim mide bulantisinin yaninda bi de agzimda bi tat var boyle demir tadi mi desem yok yok baska birsey rahatsiz edici bi tat boyle olan var mi
Evet cnm aynı tad bende de var ve hiç gitmiyo sadece yemek yerken geçiyo onun dışında sürekli ağzımda o tad var.çok rahatsız ediyor beni gün içinde yutkunmak bile istemiyorum

Evet cnm aynı tad bende de var ve hiç gitmiyo sadece yemek yerken geçiyo onun dışında sürekli ağzımda o tad var.çok rahatsız ediyor beni gün içinde yutkunmak bile istemiyorum
Napicaz peki gercekten yutkunurken bile cok kotu oluyorum bir ara karanfil denedim iyi geliyordu ama o da kesmiyor nane sekeri desem oda seker bitince o tat gene geliyo uzun sure etkili bir sey lazim ama ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…