- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.581
Ayy cok sukur canim ya gozun aydin cok merak ettim seniKizlarrr tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun sukur iyiyiz biz hatta suan hafif midem bulaniyo. kendi doktoruma gittm o anki korkuyla pek anlayamadm kotammi ne dolmus kendisi muayene edemedi en alt kata radyoloji bolumune gonderdi ordaki ultrosandan sadece kalp atisina bakildi pit pitlari duydum yine rabbime sukurler olsun..forograf vermediler kagitta 19mm yaziyodu sanirim kese boyutu..neyse boyle iste kizlarrr hatta cikista avmye ugradik ebebek i fln gezdik
Allah razi olsun canim cok korkmustm bende sukur bebegim benimleAyy cok sukur canim ya gozun aydin cok merak ettim seni
İçin rahatlamış oldu çok sevindim cnm senin adınaKizlarrr tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun sukur iyiyiz biz hatta suan hafif midem bulaniyo. kendi doktoruma gittm o anki korkuyla pek anlayamadm kotammi ne dolmus kendisi muayene edemedi en alt kata radyoloji bolumune gonderdi ordaki ultrosandan sadece kalp atisina bakildi pit pitlari duydum yine rabbime sukurler olsun..forograf vermediler kagitta 19mm yaziyodu sanirim kese boyutu..neyse boyle iste kizlarrr hatta cikista avmye ugradik ebebek i fln gezdik
Canim Allaha emanetler sevindim senin adinaKizlarrr tek tek etiketleyemedm hepinizden Allah razi olsun sukur iyiyiz biz hatta suan hafif midem bulaniyo. kendi doktoruma gittm o anki korkuyla pek anlayamadm kotammi ne dolmus kendisi muayene edemedi en alt kata radyoloji bolumune gonderdi ordaki ultrosandan sadece kalp atisina bakildi pit pitlari duydum yine rabbime sukurler olsun..forograf vermediler kagitta 19mm yaziyodu sanirim kese boyutu..neyse boyle iste kizlarrr hatta cikista avmye ugradik ebebek i fln gezdik
Kiz bebek annenin guzelligini aldigi icin kiza hamileyseniz tabiri caizse cirkinlesirmis anne ama erkekse guzellesirmis demis eskilerKızlar cinsiyet tahmini ile ilgili bildiğiniz bir yöntem var mı ? Solda veya sağda durması, Çin takvimi, rüyalar, ekşi veya tatlı asermek... Bunlar güvenilir mi sizce? Hiç şaşmaz dediğiniz bir yöntem var mı? Çok soru sordum.. Maksat şu üzücü hava bir dağilsin
Aslinda forumda genital nub teorisi diye bi baslik var ordan da bakabilirsiniz ultrasona gore bi tahmin sanirimKızlar cinsiyet tahmini ile ilgili bildiğiniz bir yöntem var mı ? Solda veya sağda durması, Çin takvimi, rüyalar, ekşi veya tatlı asermek... Bunlar güvenilir mi sizce? Hiç şaşmaz dediğiniz bir yöntem var mı? Çok soru sordum.. Maksat şu üzücü hava bir dağilsin
Ben de progesterondan sonra akinti fazlalasiyor mu onu merak ediyorum benim baya fazlalasti sanki vajinadan kullandigim icin geri mi akiyor acaba kivami ve rengi suya benziyor kullananlar yorum yapabilir mi
Icim rahatladi canim bi an korktum bu ne su gibi diye cok tesekkur ederim :)Ben kullaniyorum cnm aynen bendede akıntı oluyor aynen dedigin gibi vajinal oldugu icin eriyo ve su gibi geri akiyo ben crinone jel kullaniyorum kullandiktam sonra fazlalasiyor.
Tatlım ben de crinone jel kullanıyorum ama benden geri gelen daha çok yumuşak lor gibi bisey, senin hiç öyle olmadı mı?Ben kullaniyorum cnm aynen bendede akıntı oluyor aynen dedigin gibi vajinal oldugu icin eriyo ve su gibi geri akiyo ben crinone jel kullaniyorum kullandiktam sonra fazlalasiyor.
Koku ve kaşıntı yoksa normal şekerim, zaman zaman beyaz ya da şeffaf da olabilir..Arkadaşlar sarımsi akıntısı olan var mi peki. Normal mi onu merak ediyorum. Kokusuz, kaşıntısız sadece rengi sarı olan akıntıdan bahsediyorum inşallah normaldir. Hamileliğin başından beri var bende.
Bende de sarı süt gibi akinti var canım ve normalmiş sanırım cünku bi kaç kişiden daha duydum bende de hamilelik başından beri var nerdeyseArkadaşlar sarımsi akıntısı olan var mi peki. Normal mi onu merak ediyorum. Kokusuz, kaşıntısız sadece rengi sarı olan akıntıdan bahsediyorum inşallah normaldir. Hamileliğin başından beri var bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?