2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayirli olsun canim tebrikler ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hosgeldin aramiza

İnşallah tez zamanda yeri sağlıklı bebişlerle dolsun
Allah yardımcın olsun canım tekrardan çok geçmiş olsun

RECES biz ne desek boş canım Rabbim sabır versin çok şükür bir evladım var ona sarıl ve şükret inşaAllah Rabbim bu günleri unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin aynı şeyi yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum

Sakin aldırmayi düşünme ne güzel işte aramadan etmeden hemencecik olmuş kendiliğinden gelmiş. Keşke planlı olsaydi ama Allahin planı herzaman en güzel plandır. Ben 6 senelik evliyim zor buldum sıpami o yüzden biraz yanlı konuşuyorum ama içindeki senin canın ve kürtaj çok zor kaç kez yaşadım biliyorum sonrasında hiç bebeğinin olmaması gibi riskleri bile var. Psikologdan yardım alabilirsin 9 ay hazırlanmak için yeterli bi sure

Reces canım çok geçmiş olsun Allah sana bu acini tez zamanda unuttursun, su mübarek günlerde günahlarına şefaatçi olsun inşallah yavrun.

Canım çok sevindim :) gözün aydın. ..inşallah haftaya bende yaşarım o güzel anları

kızlar bebeğimin kalbi durmuş yarın operasyonla alacaklar
dua eder misiniz

Canim benden senden haber bekliyordum naptin diye. Cok uzgun ve saskinim. Rabbim tez zamanda yerini doldurur insallah. Cok sukur ki bir evladin var yeniside olur yine saglik olsun yeter ki.

canım çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah. insanın içine yaşama sevinci geliyor sanki ilki ikincisi sonuncusu hepsi bir Rabbimin emaneti onlar bizim mucizemiz

Hayırlı olsun canm ne güzel o minik kalbi hep atsın inşaAllah... Sorumu sorduğun için de çook teşekkür ederim canım

Canım çok sevindim :) gözün aydın. ..inşallah haftaya bende yaşarım o güzel anları

Cok tesekkur ederim canlar. Insallah duymayanlarda bir an once duyar ve hep bizimle kalir minnaklar. Ondan sonra da goguslerine kulagimizi dayayip dinleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…