2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar Merhabalar.. İkinci kez anne olmaya hazırlanıyorum Allah kısmet ederse...Yani 2 ayrı günde idrar testi yaptım pozitif çıktı ama hala hiç bir belirtim yok..ben de 3-5 gün daha durayım da doktora gittiğimde kese görünsün bari diyorum....varsa ordadır zaten hayırlısıyla dedim.. 39 yaşındayım şu an ve allah nasip ederse bizimki tam tekne kazıntısı olucak :))))

İnşallah hepimize sağlık dolu rahat hamilelikler kolay doğumlar ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum

canım merhaba; aynı ağrılardan ben de mevcut ,hasta olacakmışım gibi hala ağrılarım oluyor, doktor bana da normal dedi , inşallah öyledir:)

ilk hamileliğimden hatırlıyorum bende de olurdu..rahim sürekli büyüyüp genişlediği için demişti doktor

olabilir canım, uyurken dönerken bile korkuyorum :) çok mu erken uyurdun ilk gebeliğinde benim 20,00 de uykum geliyor, sürekli uyumak istiyorum, iş yerinde bile bazen kafamı masaya koymak istiyorum ama koyamıyorum tabi 12. haftayı atlatsak bir sağ salim testlerimiz bir temiz çıksa , bebeklerimiz sağlıklı olsa

Kızlar bnm başdönmem uzanmakla geçmedi hala da devam ediyor. Bence normal değil en azından azıcık durması gerekmez mydi

Kızlar bnm başdönmem uzanmakla geçmedi hala da devam ediyor. Bence normal değil en azından azıcık durması gerekmez mydi

tansiyonunu ölçtür canım eczanede 5 dk hamileliğinide söyle onlar yönlendirirler seni çok evham yapma daha da fazlalaşır baş dönmen psikolojik olarak

KIZLAR menthollü şeker bulantıma iyi geldi zararı olur mu ki

ben mentollü değilde naneli olanından grip ken aldım canım çok abartmadıkça bir şey olacağını sanmıyorum

bende yok oldu o agrilar artik gelmiyor gibi cok nadir hafiflesti önceden adet olacakmisim gibi bayagi agirdi simdi yok normalmidir buda?
canım benim içime normal gibi geliyor..elbet bir doktor değilim ama bu haftalarda sürekli hormonlar iniş çıkış halinde diye biliyorum..bunlar her tür ağrıyı sızıyı etkileyebilir...çok negatif anlamda düşünme canım bence..zira vücut dengemizin altüstü olduğu bir süreç... kalp atışını rahimde yerleşmesini gördünse şöyle kocaman bir derin nefes al...zorlu bir basamağı atlattım şimdi önümdeki maçlara bakayım de..sevgiler :)

kalbini duyduk keseyi bebeyide gördük ama insan korkuyor iste. Büyümesi lazim simdi aslinda ama malesef agrilarim yok artik :) karin altinda falan migde bulantisi geldi simdi. Öncedende o yoktu misal 1 haftadir var hemen hemen...

kalbini duyduk keseyi bebeyide gördük ama insan korkuyor iste. Büyümesi lazim simdi aslinda ama malesef agrilarim yok artik :) karin altinda falan migde bulantisi geldi simdi. Öncedende o yoktu misal 1 haftadir var hemen hemen...
bak misal ben hala acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum...pazar pazartesi iki ayrı idrar testi yaptım o kadar..ikisi de pozitif....başka hiç bir belirti olmaz mı..ne kramp? ne bulantı? ne uyku? ne bulantı?..doktora da gitmedim henüz..bekliyorum..dur bakalım elbet çıkar belirtisi..bir belirti biter diğeri başlar..gör bak daha ne antin kuntin işler çıkacak :)

banada öyle geliyor :) daha neler neler cikar. Sende insallah bebegini görür kalp atisini duyarsin en kisa zamanda. Bu zamana kadar neden doktora gitmedinki ama?

banada öyle geliyor :) daha neler neler cikar. Sende insallah bebegini görür kalp atisini duyarsin en kisa zamanda. Bu zamana kadar neden doktora gitmedinki ama?

canım çünkü ilk idrar tahlilini reglim 2 gün geçince yaptım..yani 4 gün önce(pazar)..baktım pozitif hem de gayet net..nasıl olur hiç belirti de yok...ertesi gün(pazartesi) gittim gene idrar testi yaptım gene pozitif... e şimdi doktora gitsem belki kese bile görünmeyecek küçücük..kan tahlili yapcak yollayacak..biraz bekliyeyim 6.haftada kese görünsün bari..yada 8.haftada gideyim kalp atışını duyayım.. Bu benim 3.hamileliğim (ikinciyi maalesef 16.hafta kürtaj)... ben sağlıklı hamilelik de sağlıksız da gördüm arkadaşım..İlk oğlum onca stres, yokluk, iş hayatı, paldır küldür arasında sapasağlam doğdu geldi..diğeri o kadar özen,yatak,tedavi,iğne, ilaç, hastane, doktora rağmen dayanamadı...anladım ki sağlıklı bebek tutunuyor hayata canım...o yüzden elinden geleni yapıp allaha da bırakmak lazım..şimdi zaten gitsem doktorun yapacagı birşey yok ki...velev ki sağlıksızsa tutunmuyorsa allah aynı acıları bana çektirmesin... çok mu tevekkül yapıyorum iyice yaşlandım mı bilmem artık canım:)

ben çekyata yapışmıştım...sürekli bir uzanarak uyuklama hali.... fırsatını buldukça uyu acıma...bak en iyi hissettiğim zamanlar 4-6 ay arasıydı hatırlıyorum..bir enerji bir neşe bir canlılık falan geliyor o zamanlar....7-8-9'da ise sürekli kesik kesik uyku...

canım bence bi dr a git

aslında olması gereken senin yaptığın canım
dr lar sağlıklı bebek ne yaparsan yap tutunur, sağlıksızlar ise ne kadar emek harcarsan harca tutunmaz bu doğanın getirdiği müthiş bi denge diyorlar

kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
Ohh çok şükür tatlım gözün aydın.Ben de gittim bugün ve ben de duydumAllah'ım inşallah sağlıkla sonunu getirsin.. Bizim randevu da 1 ay sonra, daha 1 hafta zor geçerken 1 ay nasıl beklicez hiç bilmiyorum

aynen işte dediğin gibi..ikisini de tecrübe edince böyle hissediyor canım..elbet ben ilk hamilelik yaşayan arkadaşları da çoook iyi anlıyorum.. o öyle bir bilinmezlik ki..elbet de böyle endişe merak çok doğal.. allah umarım hepimize en sağlıklı en hayırlı hamilelik-doğum ve evlatları nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…