- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.301
cok dogru söyledin eminim öyle olacak bu benim ilk hamileligim daha pimpirikli olurunm herhalde...Güzel haberler alan arkadaşların gözü aydın, hamileliği sonlanan arkadaşlara tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah.
Riskli dönem hiç bitmiyor ki arkadaşlar, ilk 3 ay tutunması belki sağlamlaşıyor sonra genel ayrıntılı taramalar var hangi organı nasıl gelişmiş, kesedeki su az mı fazla mı, kilo az aldı boyu az uzadı, sonra bebek kıpırdaklaşınca kordon dolanmaları başlayacak, az hareket etse iyi mi diye hareket saymalar, sonlara doğru plesenta yaşlanmaları başlayacak, günü dolup doğumu başlamamışlar gün sayacak... vs. Ay gamlı baykuş gibi oldum ama özetle Allah'a emanetler ve risk bence hiç bitmiyor hatt bunlar iyi zamanlar, içerde yata yata büyüyorlar, zaman ilerledikçe kafaya takacak daha çok şeyimiz olacak kesin şimdilik anca çok sıkılınca kese boyuyla falan uğraşıyoruz
Allah kucağımıza alıp bugünleri gülümseyerek konuştuğumuz günleri de nasip etsin inşallah.
VE doğduktan sonra doğru yetiştirmek ve yetebilmek en önemlisi...Güzel haberler alan arkadaşların gözü aydın, hamileliği sonlanan arkadaşlara tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah.
Riskli dönem hiç bitmiyor ki arkadaşlar, ilk 3 ay tutunması belki sağlamlaşıyor sonra genel ayrıntılı taramalar var hangi organı nasıl gelişmiş, kesedeki su az mı fazla mı, kilo az aldı boyu az uzadı, sonra bebek kıpırdaklaşınca kordon dolanmaları başlayacak, az hareket etse iyi mi diye hareket saymalar, sonlara doğru plesenta yaşlanmaları başlayacak, günü dolup doğumu başlamamışlar gün sayacak... vs. Ay gamlı baykuş gibi oldum ama özetle Allah'a emanetler ve risk bence hiç bitmiyor hatt bunlar iyi zamanlar, içerde yata yata büyüyorlar, zaman ilerledikçe kafaya takacak daha çok şeyimiz olacak kesin şimdilik anca çok sıkılınca kese boyuyla falan uğraşıyoruz
Allah kucağımıza alıp bugünleri gülümseyerek konuştuğumuz günleri de nasip etsin inşallah.
aynen valla bende de gecmiyor zaman sanki durdu. 9. haftadayim ama su önümdeki günler gecmicek gibi duruyor bana. Bazi bayanlar cok rahat takmiyorlarda öyle olmak isterim ama nasil becercem bunu bilmiyorum....bitmiyor bitmiyor mart ayı bitmiyor şu 3 ay bitmiyor rahatlayamıyoruz hep bi tedirginlik ne zormuş anne olmak 9 ay hergün tedirgin yatıp kalkmak..
bir garip oblomov canım gözün aydın duydun sende kalp atışını darısı bekleyen arkadaşlara
İnşallah bulantı ilaçları iyi gelir canım ben iki gündür çok rahatın tiksinmelerim devam ama karnımı da doyurabiliyorum
Ayy geçen gün çok aç kalmıştım hiç bişey yiyemiyordum bi ekmek yemişim midemin bulantısını geçiriyor diye acıdım kendime
1 tane haşlanmş tuzlanmş patates 3 kaşık yoğurt yiyebildm.... hala dönüyor başım. Sabah 6 dan bu yana hiç durmadı
bir garip oblomov gözün aydın canım :) maşallah bebisine
Kızlar baş dönmesi bende de oluyor progestan daha çok neden oluyor tabi..
Ve kalça ve bel agrilarim da var bacagima bile vuruyor yaklaşık iki buçuk ay önce bel fıtığı vardı bende. ilaç tedavisiyle geçti şimdi tekrar çıkmistir veya tam gecmemistir diye korkuyorum öyle ağrım olunca.. artık MR da giremem inşallah öyle bişey olmaz rahat geçer hamileligim
Sabah bulantilarina devam.. bir de acaba bebisin kalbi atıyor mu korkusu bende de var randevu süreleri uzun olunca insan böyle düşüncelere daha çok kapiliyor bende 11. Hafta dolmasını bekliyorum ikili test için giderim artık sonra yine bir ay sonra gel der muhtemelen o zaman da cinsiyetini öğreniriz inşallahAllah hepimize sağlık sıhhat versin insallah
canımmm çok sevindimkızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah 1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
aa neden kikızlar doktorum bulantı için emedur yazdı ayrıca folik asitimi değiştirdi içinde zencefil ve b vitaminleri olan folik asit yazdı premesis plus diye bunlar bulantını aza indirir dedi. ayrıca sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım bilgilerimi aldı doktor zaten çok yakınen tanıdığım bir doktordu saolsun çok bilgilendirdi yardımcı oldu ve bilgilendirirken ilk dediği ilk 3 ay ilişki yasak biliyorsun dimi oldu. bende kadın doğum doktorumda aynı şeyi söyledi dedim. iyi bende hiç bir hamileme önermiyorum kesinlikle dedi
canım benim çok üzüldüm.inan ne diyeceğimi bilmiyorumbir garip oblomov canimm kesem gelisemedi malesef kan degerlerim de dusuyor. Cuma gunu kurtaj olacam. Listeden cikiyorum.
Rabbim hepinize ve bebislerinize saglik versin.Allaha emanet olun.
amin canım inşallah sende sağlıkla görürsün kalp atışlarını. valla düşük riski çok oluşturuyor dedi hatta sağlıkocağındaki doktorum çoğu doktor üstünde durmuyor sağlamsa kalır değilse düşer mantığındalar ama ben kesinlikle ne olursa olsun önermiyorum diyor. hatta bir yerde de kesinlikle korunmalı sperm erken doğuma neden oluyor diyede okudum.o heralde 3aydan sonraki aylar için geçerliydi.canımmm çok sevindim
darısı başıma
aa neden ki
benim ilk hamileliğimde drum hiç bir zaman yasaklamadı ve çok şükür hiç bişey de olmadı
zaten rahim ağzı kapalı ne gibi bi zararı olacakmış?????????
canım benim çok üzüldüm.inan ne diyeceğimi bilmiyorum
kızlar ben geldim
çok şükür Rabbime kalp atışını gördük duydukDarısı bekleyenlere olsun inşallah 1 ay sonrasına randevu verdi bakalım zaman nasıl geçecek
benim dün başladı Canım karın ve kasık ağrım rahim büyüyormuş ki bugün ultrasonda da 15gün öncesine kıyasla nasıl büyüdüğünü gördüm kocaman olmuş yaşadıklarımız normal yani hiç korkma Allah'a emanetlerMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse bende Kasım Annesi olacağım, ilk bebeğim 8 haftalık hamileyim, Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın
Benim gebeliğin başından beri ara ara olan ancak 3-4 gündür daha da sıklaşan karın ağrılarım mevcut, hani maazallah adet öncesi sancısı gibi, alt karnımda.Ama şimdiye kadar hiç kanama - lekelenme vs. olmadı.Doktorumda ağrılar normal diyor ama ben çok korkuyorum.Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
saolasın canım Allah razı olsunMasallah gözünaydın cnm cok sevindim
Merhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse bende Kasım Annesi olacağım, ilk bebeğim 8 haftalık hamileyim, Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın
Benim gebeliğin başından beri ara ara olan ancak 3-4 gündür daha da sıklaşan karın ağrılarım mevcut, hani maazallah adet öncesi sancısı gibi, alt karnımda.Ama şimdiye kadar hiç kanama - lekelenme vs. olmadı.Doktorumda ağrılar normal diyor ama ben çok korkuyorum.Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ben de aynı durumdayım ama benim doktorum yasak koymadı aynen devam dedi canım :) benimki de yasak koysaydi keşkevalla ikiside aynı şeyi söyledi. zaten bulantı ve koku hassasiyetinden kimseyi yanaştıramıyorum ki yanıma yatak sadece benim oldu şimdidenyayıla yayıla yatıyorum valla anne olmak kolay değilmiş dünya belirtiyle uğraşıyoruz 3 ay katlansınlar zaten 1 aylıkken öğreniyoruz kalıyor kalp atışını duyanlar 2.aya girmiş ya da yaklaşmış oluyor. kalıyor 1 ay dayanıversinler bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?