Hepimizin benzer durumlari :) Oglum da 17.5 aylık. Geceleri uyanmıyor ama gece uykusu cok kisa malesef. 7 en fazla 8 saat.
Aksam babasi gec geldigi için vakit gecirsinler istiyorum, erken yatırmıyorum. 10bucuk gibi uyuyor. Gece uyanmiyor ama 6 gibi kalkıyor. 7 8 saat gece uykusu yetmedigi için 2 uyku yapıyor bu aralar. Bazen de tek uyku.
Bana yapışık. Ben odadan çıktığım zaman babasıyla bile durmuyor. Umarım donemseldir ve geçer çünkü çok yorucu.
Cekirdekten anahtara, kurabiyeden taraga kadar herşeyi konuşuyor. Cenesi asla durmuyor
Yemekle ilgili bu aralar problemimiz yok maşallah diyeyim. Ama hala 10 kilo. Sabah mutlaka yumurta yediriyorum. Peynir yemiyor. Zeytin agzina sürmezdi şimdi her sabah 8 10 tane yiyor. Her gün mutlaka kırmızı et veriyorum. Kısırlık bulgur ve kıymayı karıştırıp, misket kofte az suda hasliyorum en cok onu seviyor hem de pratik. Küçük parmak muz, yarim elma, yarim portakal yiyor her gün. Aksam da ne yemek varsa. Bebe biskuvisi, nişastalı veya pirinç unlu muhallebi, beyaz ekmek, seker ve tuz hala hic vermiyorum. Sadece dışarıda olduğumuz zaman baska misafirliklerde veriyorum gözü kalmasın diye.
Anne sütüne devam. Sabahları ve oglen uykusu haricinde emzirmiyorum. Artık yavas yavas azaltacağım. Bizden haberler böyle
Yarin da ramazan. Tutabilenlere, tutamayanlara herkese Hayirli ramazanlar diliyorum