- 4 Haziran 2015
- 291
- 187
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.701
Merhaba arkadaşlar 16 aylık oldu bebiş,günde 3 kere falan kaka yapıyor .yemeğini güzelce yesin hemen kaka yapıyor.sizin bebişler günde kaç kez yapıyor .aralığı nasıl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kere yapiyor cok nadir 2 oluyor her yediginde mi yapiyor kati mi siviya donuk mu 3 cok geldi sanki banaMerhaba arkadaşlar 16 aylık oldu bebiş,günde 3 kere falan kaka yapıyor .yemeğini güzelce yesin hemen kaka yapıyor.sizin bebişler günde kaç kez yapıyor .aralığı nasıl.
17 aylik olcaz hep ustumde bunaliyorum bende yaza kadar boyle giderse ve butun dislerini tamamlarsa bende kesicem. Sanirim 20 tane dis cikartiyorlar 16 tane cikartti oglum insallah kalan 4 tanede hemen gelir.Kızlar bebeğim bu aralar meme ile kafayı bozmuş durumda. Özellikle son 10 gündür her aklına geldiğinde (neredeyse her yarım saatte bir) “meme meme” diye üstümü açmaya çalışıyor sürekli meme istiyor çıldırmak üzereyim. 2 yaşına kadar emzirin diyorlar da sanırım benim psikolojim artık kaldırmayacak o kadar süre emzirmeyi bebeğim iki hafta sonra 16 aylık olacak. Biraz daha bekleyeceğim ama belki geçici bir dönemdir. Bir de geceleri hala çok sık uyanıyor, çocuk büyüdükçe iyice zor gelmeye başladı bu durum herhalde ruhen de çok yorulmuşum. Ne zaman deliksiz uyumaya başlayacak bu sıpalar ya :)))
Merhaba arkadaşlar 16 aylık oldu bebiş,günde 3 kere falan kaka yapıyor .yemeğini güzelce yesin hemen kaka yapıyor.sizin bebişler günde kaç kez yapıyor .aralığı nasıl.
Benim oglan iyice zivanadan cikti butun gunum onu koltuk tepesinden indirmekle geciyor koltuktan koltuga atliyor tv unitesinden tekli koltuga atliyor 3lu koltuktan bufeye turmaniyor. Firinin ustunde tepiniyor mutfak tezgahinda ulasabildigi en uzaga ulasmaya calisiyor. Evim kucuk oldugundan butun esyalar birbirine cok yakin. Uykumuzun masallahi var disler ciktiktan sonra daha da duzene girdi cok nadir emmek icin kalkiyor. Yemek yemeside duzene girdi catal kasigi cok aktif kullanmaya basladi sukurler olsun buyudugunu iyice belli ediyir ama o buyudukce ben bitap dusuyorum. Bacagimdaki agri hala devam ediyor care bulunamadi tekrar rontgen ve mr'a giricem.
Bulasik makinesinden olabildigince uzak tuttum simdiye kadar merak ediyor ama oglumu uyuttugumda bosaltip yerlestiriyorum yapamiyorsam kaliyor aksam esim gelene kadar elimde yikiyorum aksam bulasiklarini yerlestiriyorum. Instagramda cok foto goruyorum bebegim yardim ediyor vs ben simdiye kadar hijyenik bulmadigimdan yanastirmadim. Gecen gun enistemin akrabasinin oglu kasla goz arasinda bulasik makinesinden bicak almis anneside fark edince versin diye arkasindan gidiyor bilirsiniz arkalarindan gidince heyecan yapip kosarlar cocukta boyle kosmus yere dusmus bicak kafasina saplanmis felaket senaryosu gibi ama bunlar hayatta olan seyler cocugun beyni hava almis yogun bakimda valla her gun soruyorum ablama bir kac gune uyandiracaklarmis ama doktorlar umutlu degilmis rabbim nerde varsa yardim etsin cok zor her gunumuz dikkat etmekle geciyor ama cok meraklilar her seyi karistiriyorlar ogrenmeye calisiyorlar Allaha emanet yavrularimiz. Demem o ki makineyi karistirmayi ogrenmemeleri en guzeli cekmecelerde ne kadar kirilacak ya da kesici alet varsa hepsini yukarilara kaldirdim ama gecen yine bulmus kavanoz onu yere atip kirdi Allahtan yanindaydim hemen uzaklastirdim ordan. Ben artik uyumayi yemek yememeyi gectim bunlar devede kulak kaldi koltuk tepesinden inmiyot ortada sehpam vardi kenara kaldirdim simdide onun tepesine cikmaya basladi esime dedim kir at su sehpayi yoksa ben cildircam. Imkanim olsa koltuklari bile attiracam yerde oturalim dicem. Millet 3 cocukla nasil ugrasiyor anlamiyorum ben vallahi 1 tanesinin yaramazligiyla ugrasamiyorum.
AminnYasina kadar emzirdim canim. Ama azalta azalta birden kesmedim doktorum oyle tavsiye etti.
Kızlar bebeğim bu aralar meme ile kafayı bozmuş durumda. Özellikle son 10 gündür her aklına geldiğinde (neredeyse her yarım saatte bir) “meme meme” diye üstümü açmaya çalışıyor sürekli meme istiyor çıldırmak üzereyim. 2 yaşına kadar emzirin diyorlar da sanırım benim psikolojim artık kaldırmayacak o kadar süre emzirmeyi bebeğim iki hafta sonra 16 aylık olacak. Biraz daha bekleyeceğim ama belki geçici bir dönemdir. Bir de geceleri hala çok sık uyanıyor, çocuk büyüdükçe iyice zor gelmeye başladı bu durum herhalde ruhen de çok yorulmuşum. Ne zaman deliksiz uyumaya başlayacak bu sıpalar ya :)))
Çok katı da değil ,çok sıvı da değil ama birşeyler yesin bi süre sonra mutlaka yapıyor.çölyak testi falan yaptrdık temiz çıktı ,bide ara ara karnı çok şiş oluyor1 kere yapiyor cok nadir 2 oluyor her yediginde mi yapiyor kati mi siviya donuk mu 3 cok geldi sanki bana
Benim d
Benim de genelde iki kez yapıyor bazen üç kez olabiliyor üstelik öyle ara öğün yiyen bir çocuk değil. İştahı çok yok. Yine de yapıyor düzenli çalışıyot bağırsakları:)
Omlet krep pankek sebze tostu ve haslanmis olarak veriyorum yumurtayi her gun yemesine dikkat ediyorum ama bazen kahvaltida sadece ballı ekmek ve peynir yiyor. Bende gun icinde corbasina kestirme olarak ilave ediyorum. Gunluk almasi gereken proteinin yarisini yumurta karsiladigi icin tuketmesi onemli benim icin.Merhaba kızlar
Siz kahvaltı da yumurta yerine ne veriyorsunuz hergün yumurta yeyince bıkıyor yunurtadan. Yani doyurucu ne verebilirim. Domates salatalık çok seviyor mevsimi değil ama sevdiği için veriyorum zeytın yiyor. Peynir yemiyor. Patates verşyorum bazen. Menemen pişmiş domatesi sevmediği için yemiyor. Pek birşey aklıma gelmiyor
Omlet krep pankek sebze tostu ve haslanmis olarak veriyorum yumurtayi her gun yemesine dikkat ediyorum ama bazen kahvaltida sadece ballı ekmek ve peynir yiyor. Bende gun icinde corbasina kestirme olarak ilave ediyorum. Gunluk almasi gereken proteinin yarisini yumurta karsiladigi icin tuketmesi onemli benim icin.
Canim omlet gibi bu tost dedigim sadece tost makinesinde yagli kagit arasinda yaptigim ici tost diyorum yunurtqyi cirp ivine istedigin sebzeyi koy sonra isinmis tost makinesinde yagli kagit arasinda pisir super oluyorSebze tostu nasıl oluyor . Ekmek hiç yedirmiyprum sayılır. Bazen tost yaptığımda ya da çorbasına kattığım olıyor çok nadir. Ama gördüğümde emmekkk diye istiyor deli oluyor ekmeğe
Merhaba kızlar
Siz kahvaltı da yumurta yerine ne veriyorsunuz hergün yumurta yeyince bıkıyor yunurtadan. Yani doyurucu ne verebilirim. Domates salatalık çok seviyor mevsimi değil ama sevdiği için veriyorum zeytın yiyor. Peynir yemiyor. Patates verşyorum bazen. Menemen pişmiş domatesi sevmediği için yemiyor. Pek birşey aklıma gelmiyor
devit ve kan ilacını 1 yaşında bıraktırıyor doktorlar biz kullanmıyoruz. ama tahlil yaptırıp eksik çıkan vitaminleri kullanmak gerek yada kansızlık çıkarsa ona göre devam edilmeli diye biliyorumMerhaba herkese ara ara girip yorumları okuyup çıkıyorum sessiz takip ediyorum :)) bir şey soracaktım size hala devit Damla’yı ve kan ilacını kullanıyor musunuz