- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.561
Geçmiş olsun hayırdır canım neden ameliyat oluyorYarın ameliyatımız var.Panik,heyecan,korku,tüm duyguları bir arada yaşıyorum.Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun hayırdır canım neden ameliyat oluyorYarın ameliyatımız var.Panik,heyecan,korku,tüm duyguları bir arada yaşıyorum.Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Umarım sorunsuz atlatırsınız. Pipide yapışıklık vardı yanlış hatırlamıyorsam....Yarın ameliyatımız var.Panik,heyecan,korku,tüm duyguları bir arada yaşıyorum.Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun hayırdır canım neden ameliyat oluyor
Geçmiş olsun canım. Umarım sorunsuz atlatırsınız. Pipide yapışıklık vardı yanlış hatırlamıyorsam....
Tekrardan çok geçmiş olsun canım. Bizim bir akrabamızın bebeği de yarım sünnetli. Doktor onlara da 1 yaşına kadar bekleyin demiş. Şuan 9 aylık...Evet yapışıklık vardı.Ayrıca hipospadias,yani peygamber sünneti diyorlar.İdrar deliği pipinin altındaydı...
Şimdi çıktı ameliyattan.3 saat sürdü...
cok gecmis olsun.acil sifalar.Evet yapışıklık vardı.Ayrıca hipospadias,yani peygamber sünneti diyorlar.İdrar deliği pipinin altındaydı...
soyledigi kelimeler var mi?oglum ba-ba de-de bu-bu ma-ma der.bir de kendince bir seyler anlatir bize bakarak eeee he hee seklinde.bana gore simdilik bu kadari yeterli geliyor.biz surekli konusuruz devamli ne yaptigimi anlatmaya calisirim. sarki soylerim.yolda gezdirirken bile surekli konusurum agac varmis araba gitti korna caldi vs. insanlar tuhaf baksa da umursamiyorum.sabah ve aksam kitap okuruz.o da kendince resimleri gostererek mirildanir.kızlar merhaba oğlum 13. ayını bitirdi ama konuşmuyor neler yapabilirim acaba konuşması için ? çok hareketli çokta zeki bi çocuk ama
evet anane baba dede diyor bide kendince cee dee diyor yani bunlar yeterli değilmi şuan içinsoyledigi kelimeler var mi?oglum ba-ba de-de bu-bu ma-ma der.bir de kendince bir seyler anlatir bize bakarak eeee he hee seklinde.bana gore simdilik bu kadari yeterli geliyor.biz surekli konusuruz devamli ne yaptigimi anlatmaya calisirim. sarki soylerim.yolda gezdirirken bile surekli konusurum agac varmis araba gitti korna caldi vs. insanlar tuhaf baksa da umursamiyorum.sabah ve aksam kitap okuruz.o da kendince resimleri gostererek mirildanir.
bence yeterli dil acisindan hemen hemen benziyor oglumla anneanne haric.evet anane baba dede diyor bide kendince cee dee diyor yani bunlar yeterli değilmi şuan için
Canım biz havale geçirdik sonrasında hastanede yatarken döküntüler çıktı doktorumuz yüksek ateşe bağladı. nöbetçi doktor kullanılan antibiyotik alerji yaptı dedi .hatta 2 çeşit alerji icin iğne bile yapıldı . ama geçmedi daha da arttı .Başka çocuk doktoruna götürdüm ürtiker dedi .Damla verdi baya azalmıştı iki gündür yeniden çoğaldı dün tekrar doktorumuza gittik ilaç alerjisi olsa ilacı kesince geçerdi yediği şeyler dokunuyor ya da stres yapıyor dedi ve şurup verdi ama neden olduğunu net olarak anlamadık hala .şurup başladık bakalım ne olacak .Sizin alerjiniz neyden kaynaklı belli mi ? Hangi şurubu kullandınızAncak cevap verebildim kusura bakma canım evet aynen anlattığın gibi. Doktor alerji şurubu verdi de artık hiç yok gibi olduğu için kullanmıyorum. Sizde durum nasıl
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah.Evet yapışıklık vardı.Ayrıca hipospadias,yani peygamber sünneti diyorlar.İdrar deliği pipinin altındaydı...
Geçmiş olsun.doktorunuz kan tahlili istemedi miCanım biz havale geçirdik sonrasında hastanede yatarken döküntüler çıktı doktorumuz yüksek ateşe bağladı. nöbetçi doktor kullanılan antibiyotik alerji yaptı dedi .hatta 2 çeşit alerji icin iğne bile yapıldı . ama geçmedi daha da arttı .Başka çocuk doktoruna götürdüm ürtiker dedi .Damla verdi baya azalmıştı iki gündür yeniden çoğaldı dün tekrar doktorumuza gittik ilaç alerjisi olsa ilacı kesince geçerdi yediği şeyler dokunuyor ya da stres yapıyor dedi ve şurup verdi ama neden olduğunu net olarak anlamadık hala .şurup başladık bakalım ne olacak .Sizin alerjiniz neyden kaynaklı belli mi ? Hangi şurubu kullandınız
Hastanede yatarken rutin olarak bakıldı ama alerji için ayrı olarak bakılmadı.Geçmiş olsun.doktorunuz kan tahlili istemedi mi
Cok gecmis olsun canim umarim iyidirEvet yapışıklık vardı.Ayrıca hipospadias,yani peygamber sünneti diyorlar.İdrar deliği pipinin altındaydı...
Canim konusmasi derken belli basli seyleri soyluyorsa bir sey yapmana gerek yok baba dede bunlarin basinda geliyor. Anneyi nadir soyluyor cogu bebek oglum kendi isterse soyluyor ben bir sey soylersem tekrar etmez ogretmeye calisiyorum ama yuzume bakip guluyorkızlar merhaba oğlum 13. ayını bitirdi ama konuşmuyor neler yapabilirim acaba konuşması için ? çok hareketli çokta zeki bi çocuk ama
bu söylediklerinin hepsini yapıyoruz yatarken baybayda yapıyoruz aslında benim oğlum komut alıyor şunu getir bunu götür al bunu babaya ver hepsini yapıyorda ne bileyim konuşma konusuna takıldım bendeCanim konusmasi derken belli basli seyleri soyluyorsa bir sey yapmana gerek yok baba dede bunlarin basinda geliyor. Anneyi nadir soyluyor cogu bebek oglum kendi isterse soyluyor ben bir sey soylersem tekrar etmez ogretmeye calisiyorum ama yuzume bakip guluyor
Ben surekli konusuyorum her seyi ama her seyi anlatiyorum cok hosuna gidiyor ve cani istediginde herhangi bir anda soyluyor. Alistim bu duruma kuzenimin kizi annesi ne derse aninda yapiyor bende bu durumdan sikayetciydim ama alistim benimkisi akli eserse yapar ya da soyler. Mesela aksam yatagimiza giderken babasina bay bay yapiyor birini ugurlarken yap deriz imkani yok yapmaz ama yatagina giderken ben soylemeden yapiyor
Canım biraz gec yazıyorum belki ama meme anne ile bebek arasında en güzel bağ kurma şekli ve güvenli bağlanmış bebeği emme alışkanlığı ve rutini bu olan bebeği 1 dk emzir memeyi çek bence çok doğru değil. Aranızdaki bağlanmaya bile zarar verebilir uyku korkusu uyku terörü başlayabilir. Benim bebegimde memeye çok düşkün çok da uyaniyorum ama huzurlu olsun diyorum ben. Yalnız değilsin :)@iamgroot bir garip oblomov dün gecemizi anlatmak istedim size.
Kızımı emzirip 8.40 gibi yatağa koydum biraz ağladı mızmızlandı tam yarım saat sonra uykuya daldı. Tamam dedim oldu bu iş kolay alışacak. Saat 12de kalktı meme istıyor beşikte 5 dakika kadar şiddetli ağlayınca en azından biraz emzireyım dedim bir dakika kadar emdikten sonra tam uykuya dalmadan tekrar beşiğe koydum. Aman allahım daha önce kızımı o şekilde hiç görmedim tam 15 dakika boyunca hiç susmadan çığlıklarla ağladı. Sonra babası gelince odadan çıktım belki onda uyur dıye, bir 5 dakika kadar eşim sakinleştirmeye çalıştı artık öğürmeye başlayınca aldım tekrar memeye. Kızım düşse çok canı yansa bile en fazla 2-3 dakika ağlayan bir bebek doğduğundan beri ilk defa böyle ağlamasına şahit olduk. Memeye alınca bile 15-20 dakika boyunca hıçkırdı. Eşimde bende çok üzüldük. Beni yine uykusuz geceler bekliyor anlıcağınız 1 sene daha.
Oglum da 13 aylik. Evde yuruyor ama dışarıda yuruyecek kadar aktif yürüyemiyor. O konuda birsey diyemeyeceğim.kızlar oğlum 14 aylık aşırı hareketli bir çocuk. aklıma takılan şeyler var mesela herşeye ağlıyor istediğini alana kadar asla kandıramıyoruz birde mesela dışarı çıkarıyorum parka falan kafasına göre gidiyor sesleniyorum hiç oralı olmuyor bunlar normal mi bi pedagoğa götürmeyi düşünüyorum açıkçası