-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.541
9 da yatıyor canım....Akşam uykusuna kaçta yatıyor
Cig findik ya da cevizi tavada yanmayacak sekilde kavurdum isinmasi yeterli amac kavurmak degil yani. (Findik kabuksuz olmali.) (Ayri bir kasede 5 adet hurmayi islattim yumusasin diye.) Findik ya da cevizin ilk sicakligi gectikten sonra rondoda iyice yagi cikana kadar cektirdim. Ara vere vere yapmalisin rondoyu baya zorluyor cunku. Iyice yagi ciktiktan sonra baska bir kaba koyup ayni rondoda yumusamis ve kabujlari soyulmus hurmalarida guzelce cekiyoraun sonra findik ya da ceviz ezmesiyle karistiriyorsun ben kucuk kavankzlara koyup buzdolabinda sakliyorumSüper tarif yazarmısın
Dişler göründüyse ateş yapacağını sanmıyorum. Ya başka diş geliyor yada boğazından dolayı ateş yapıyordur...Kızlar dişlerimiz görültü iki tane ama üç gündür ateş yüksek iki gün üstüste doktora gittik. Boğazı burnu da kötü. Bir de alerji oldu. Yarın doktora gidip kan tahlili yaptırdakmı. Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemedim. İlk dişler ya ateş olayını da ilk kez yaşıyorum. Çok üzüldüm ya bu hallerine hiç hali yok gözler yorgun.
Dişler göründüyse ateş yapacağını sanmıyorum. Ya başka diş geliyor yada boğazından dolayı ateş yapıyordur...
Yediği birşey mi alerji yaptı acaba...
Dişler göründüyse ateş yapacağını sanmıyorum. Ya başka diş geliyor yada boğazından dolayı ateş yapıyordur...
Yediği birşey mi alerji yaptı acaba...
oglumda birkac haftadir ayni durumda mama sandalyesinde yerde oturtamiyorum onceden severek yediklerini yemiyor firlatiyor yere sabrimi deniyor sanki.bir de sinirleniyor kipkirmizi oluyor.artik zorlamiyorum gecici durum diyip icimden sabir sabir diyorum.arkadaşlar kızım 12 aylık yemek yemek istemiyor dişle alakalı değil sürekli beni emmek istiyor bu da tokluk yaratıyor gece sürekli uyanmaya basladı eskiden öğünlerde yemek isteyen cocuk simdi 1-2 kasık zorla yiyor ve sonrasında yemiyor ne önerirsiniz
12. Ayda yaptirdigimiza baktim 6.35 cikmis normal degerler arasinda. Neyi gosteriyor ki bu deger?Kızlar merhaba aranızda kan sonuçlarında bebeğinin WBC Değeri yüksek çıkan var mı
1-10 arasında Çıkması gerekioken 27 çıktıBeyaz kan hucrelerini temsil eder. Kanda enfeksiyon oldugunda,kansizliktan bazende alerjik bi durum oldugunda yuksek cikar tabiki cok cok yuksek cikmasi onemli bir sorunun oldugunu gosterebilir
sizinki normal çıkmış cnm . Bnm ki 1-10 arasında Çıkması gerekioken 27 çıktı12. Ayda yaptirdigimiza baktim 6.35 cikmis normal degerler arasinda. Neyi gosteriyor ki bu deger?
Alerji mi bi olup bi kayboluyor böcek ısırığı gibi ortası beyaz çevresi kırmızı kırmızı mı oluyor döküntüler sonra bir yerde geçip diğer yerde mi çıkıyorçıkıyor. .. Şu an biz öyleyiz deÇünkü oluşuyor geçiyor yeniden oluşuyor böcek ısırıpına benzıypr.
Cnm kan testi verin bence doktorunuzla konuşupAlerji mi bi olup bi kayboluyor böcek ısırığı gibi ortası beyaz çevresi kırmızı kırmızı mı oluyor döküntüler sonra bir yerde geçip diğer yerde mi çıkıyorçıkıyor. .. Şu an biz öyleyiz de
Benim bebeğimin karnı 6 aylık olduktan sonra düzeldi. Gazdan dolayı öyleydi.Bu arada bebeğinin karnı doğduğundan beri size şiş görünen var mı ,özellikle yemekten sonra sert gergin..Kurbağa karın gibi kollar bacaklar zayıf karna göre
Cnm bize de hep gaz dediler bu ay ben tekrar sorunca ultrason istedi doktor serbest sıvı gözlemlendi ama tam net birsey demiyorlarBenim bebeğimin karnı 6 aylık olduktan sonra düzeldi. Gazdan dolayı öyleydi.
Bir ara karnı şiş gibi geldi banada. Kontrolde doktora sordum. Bir sorun yok, karnı normal dedi.
Doktora gostermedinizmi canim enfrksiyon vardir belki.1-10 arasında Çıkması gerekioken 27 çıktı
Anladım canım. İnşallah önemli bişey değildir...Cnm bize de hep gaz dediler bu ay ben tekrar sorunca ultrason istedi doktor serbest sıvı gözlemlendi ama tam net birsey demiyorlar
Alerji mi bi olup bi kayboluyor böcek ısırığı gibi ortası beyaz çevresi kırmızı kırmızı mı oluyor döküntüler sonra bir yerde geçip diğer yerde mi çıkıyorçıkıyor. .. Şu an biz öyleyiz de