2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Yeni okuyabildim. Malum yürüyünce bir de gündüx uykusu azalınca fırsat bulamıyorum. Dişini ilk dün patlattı iki dişi patlamış aylardır beklerken sonunda oldu

Ah o evde yemeyip başkasının evinde yemeleri yokmu

1 yaştan sonra yavaş yavaş azaltılıyor diye biliyorum. Doktora gittik kontrole yavaş yavaş azaltırsın dedi yerine süt yavaş yavaş başlamamı söyledi. Ama hala başlamadım mamaya devam çünkü dişlerimiz yoktu daha dün gördüm patladığını iki dişin

Uyku düzeni bir yaşa girince değişiyor gibi.daha doğrusu her anlamda bir evrim geçirdik sanki. Bir yaşına girdiği günlerde yürüdü gündüz daha az uyumaya başladı. Gece daha geç uyumak istiyor ağlıyor uyımamak için. Söylenenleri tekrarlamaya çalışıyor. Birşeulerin daha farkında gibi.

Bizimde gündüz uykuları azaldı. 2,5 -3 saat uyuyan oğlum şimdi bazen sadece 1 saat uyuyor. Fakat uyandığında uykulu gibi oluyor. Uykusunu alamıyor sanki...

Acaba benim yerime birisi mi yazdı dedim bu kadar iyi anlatılamazdı

Kızlar bebeklerinize ceviz yediriyor musunuz?

Ben her sabah yediriyorum ama ne ölçüde yedirmem gerektiğini kestiremiyorum. Doktoru da ölçüsü ile ilgili bir şey söylemedi, ben de sormayı unuttum en son kontrolde.

Kendi kabuklu cevizimizden sabahları 1,5-2 taneyi ezip kreplerine katıyorum ben. Fazla mı gelir her gün 2 ceviz?

Ilk yarim ceviz demisti doktorumuz artik buyuduler 1 tam ya da 1.5 verilir. Ben surekli havanda dovmekten sıkılıp findik ve ceviz ezmesi yaptim cok sivi degil yogun kivamli oldu bir gun ceviz bir gun findik ezmesini 1 tatli kasigi olacak sekilde tabagina koyuyorum hem tatli ihtiyacini karsilamis oluyorum cok severek yiyor tavsiye ederim.

arkadaşlar kızım 12 aylık yemek yemek istemiyor dişle alakalı değil sürekli beni emmek istiyor bu da tokluk yaratıyor gece sürekli uyanmaya basladı eskiden öğünlerde yemek isteyen cocuk simdi 1-2 kasık zorla yiyor ve sonrasında yemiyor ne önerirsiniz

Kızlar dişlerimiz görültü iki tane ama üç gündür ateş yüksek iki gün üstüste doktora gittik. Boğazı burnu da kötü. Bir de alerji oldu. Yarın doktora gidip kan tahlili yaptırdakmı. Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemedim. İlk dişler ya ateş olayını da ilk kez yaşıyorum. Çok üzüldüm ya bu hallerine hiç hali yok gözler yorgun.

Süper tarif yazarmısın

Ben hergün 1 adet ceviz yediriyorum

1 yas ataginin en buyuk belirtisi istahsizlik ne yazik ki huysuzluguyla aglamasiyla ugrasiliyorda istahsizlik cok zor oglumun 11. Ayinda baslamisti 13. Ayda sukur son buldu sabretmek gerekiyor kiminin 14. Ayda kimisi 15. Aya kadar suruyormus tek yapacagin zorlama ne kadar zorlarsan geri tepiyir emiyorsa sabirla emzirmeye devam et ama kahvaltisini yemegini hazirla onune koy isterse yesin istemezse yemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…