- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.381
Her cocugun gelisimi farkli. Oglum her seyle ayni anda ilgileniyor bana hic odaklanmaz en buyuk sorunumuz bu cok hareketli kipir kipir onceki oturup dinleyen cocuk gitti yerine hiperaktif cocuk geldi. Anne baba dede babaanne hadi gel bay bay mama meme pisi pisi bebe bunlari bilincli soyluyor. Kendi dilinde de cok konusur hic susmaz. Biz neye nasil tepki veriyorsak oyle tepki verir biz bagirarak sevdigimizden o da cocuk ya da bebek gorsun hemen ayyy diye bagirmaya sevmeye baslar. Yuruyoruz emekliyoruz ortaya karisik ilerliyor.
Kuzenimin kiziyla arasinda 47 gun var (benim.oglan buyuk)onun yapabildigi cogu seyi yapmiyor. Kuzenimin kizi sekilleri renkleri biliyor. Sari arabayi ver diyor getiriyor kare seklini veriyor kare bosluga atiyor isik nerde diyoruz tavani isigi gosterir bizimki yuzume bakarcok cok goze batacak gerilik gozlemlemedikten sonra ( bu aylarda hala oturamama tam olarak yere basamama gibi) cok kafaya takmamak.lazim bazilari gec bazilari cok cok erken ogreniyor. Saglikli olsunlarda hepsinin zamani var
Kuzenimin kiziyla arasinda 47 gun var (benim.oglan buyuk)onun yapabildigi cogu seyi yapmiyor. Kuzenimin kizi sekilleri renkleri biliyor. Sari arabayi ver diyor getiriyor kare seklini veriyor kare bosluga atiyor isik nerde diyoruz tavani isigi gosterir bizimki yuzume bakarcok cok goze batacak gerilik gozlemlemedikten sonra ( bu aylarda hala oturamama tam olarak yere basamama gibi) cok kafaya takmamak.lazim bazilari gec bazilari cok cok erken ogreniyor. Saglikli olsunlarda hepsinin zamani var