2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya benim gittiğim çocuk dr. Da kullanmalısın dedi, sağlık ocagi da mutlaka kullan diyor ben de vermedim bilmiyorum nasıl olacak...büyük kızıma 2 yaşında kan şurubu içirmiştim zorlanarak...

4. Ayda aile hekimliği verdi başladık. 7. Ay da alerji doktorumuz bize bıraktırdı denemek amaçlı 1 ay kadar kullanmadık bu arada grip atlattık ve kan değerlerine bakılacaktı enfeksiyon falan var mı diye doktorumuz da 8. Ayda kan bakılacaktı Zaten diyerek tüm kan değerlerine bakıldı ve Demir çok çok çok düşük çıktı şöyle söyleyim referans değer 70 bizim 28 falandı. Hemen Demir başladık bir hafta sonra 35 oluştu şimdi yarın tekrar kontrolü var inşallah yükselmiştir. Bundan sonra bırakmam kesinlikle. Şu an 6 damla kullanıyoruz.

Bu arada biz hiç kilo almadık 6. Ay 7.300 ve 8. 7.350 boyumuz uzamış 4 cm kadar ama gram kilo almamışız iki ayda yumurta ve süt alerjimiz var onun etkisi galiba

Hiç demir testi yaptırmadık.Hemogram yapıldı,ayrıca istenmedi yani demir testi bizden.Yapıomalı diye düşünüyorum ama hemogramda Hgb ye göre veriyor yada vermiyor doktor.O da düşük çıkmış,moralim bozuldu.Sağlık ocağı kullan diyecek vegaferonu.Başka kullanacağız artık mecbur,doktor ne önerirse...

Yalnız çok pahalı dediği gibi çabuk bitiyor düzenli kullanınca. Bi de tatile gidenler d vitamin günlük veriyormusunuz güneşe çıktıkları için ben günlük vermiyorum 2 günde bir veriyorum

Ya ben sinirlerime hakim olamıyorum artık.Sinirden elim ayağım titriyor,oturdum ağlıyorum.
Banyo yaptırırken durmadı bi türlü,günde 2-3 kere sokuyorum küvette yıkıyorum.Ne olduysa durmadı eli ayağı,oturduğu yarde kaydı düştü arkaya.Elim ayağıma dolaştı,sabunlu,durulamaya çalışıyorum bi yandan,bi yandan sakin olmaya çalışıyorum ama yok ağladıkça dahada çırpınıyor,iyice sinirlendim...
Çıkardım zar zor altını bağladım,çay suyu taşıyor,aldım mutfağa götürdüm halıya oturttum,katıla katıla ağlamaya başladı yine.Onu oraya aldım çarptım bunu buraya,vallahi dyanamıyorum.Bağırmak istemiyorum ama dayanamıyorum.Sonrada oturup ağlıyorum böyle

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım birebir aynı durumu ben de yaşıyorum. 1 dk dahi bensiz durmuyor. Ne kahvaltı yapmama ne de ona bir şey hazırlamama izin veriyor. Ne üstümü başımı değişebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Anında koparıyor yaygarayı. Bazen çıldıracak gibi oluyorum bağırıp çağırıyorum sırf sinirlerim boşalsın diye. Yoksa saçımı başımı yolacak hale geliyorum inan ki çok zor. Sonra da vicdan azabından ölüyorum neden bağırdım diye. Babasında bile durmuyor o derece yapışık ikiz olduk, gören halime acıyor. Ancak odada çok insan varsa ve onla ilgilenen çok kişi olursa güzel güzel oynuyor, bir de yeni emdiyse. Sürekli ama sürekli hareket halinde düz duvara bile tutunup kalkıyor ve bunları yaparken de illa yanında olayım istiyor. 2 dk koltukta oturup izlesem uzaktan, hemen emekleyerek gelip bacaklarıma tırmanıyor. Mutfakta iş yaparken bacaklarıma dolanıp ayağa kalkıyor, tuvalete gitsem kapıya gelip vuruyor. Ben de inanılmaz zorlanıyorum, ne temizlik ne bir iş yapabiliyorum neredeeee. Bu bir süreç Allah hepimize sabır versin. Onlar iyi olsun da öyle böyle geçecek arkadaşım bu günler de.

Kızlar oğlumun vücudunda 1 haftadır böyle kızarıklıklar var. Doktoruna fotoğraf gönderdim sıcaktan dedi hergün duş serin tut ve advantan m losyon kullan dedi. Ama hiçbiri çare etmiyor. İyice yayıldı. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?

Eklentiler

• 209A0AAA-7B9E-4C3C-8A18-1C503935927F.png
    217,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 24161640-41D6-4CD2-87D7-2B9639080B67.png
    203 KB · Görüntüleme: 95
  • 6ED0952B-977A-4865-9EAB-5CA2BFEA0BCC.png
    217,5 KB · Görüntüleme: 91
kizlar gun gun ne yediriyorusnuz yemek ismi verir misiniz..oglum secici hemde ise basladim..ne yedirecegimi sasisiriyorum

Kiyamam ya insAllah duzelir biran once oglumdada vardi ozlellikle kollarda hamazinc kullandim ertesi gune soldurdu bize eczacimiz tavsiye etti istersen doktoruna sorup kullan canim

Alerjik bir reaksiyona benziyor doktorunuzun verdiği kremde alerjide lezyonları azaltmak için kullanılıyor hamazincte oluşan yaralara iyi gelebilir duş artı krem yeterli gelmezse zaten bu durumda yapılabilecek ekstra şey bir de şurup kullanmak onu da gerekli gördüğünde doktorunuz tedaviye ekler zaten döküntülü başka bir hastalık olsa dahi yine benzer tedaviler yapılıyor bu yüzden içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…