- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.881
Eki Görüntüle 2175398
Aynı dönemin aynı sorunları benimki de kafasını beşiğin pervazlarına vuruyor küt küt diye o ses çok hoşuna gidiyo. Ya da bacaklarını pervazdan çıkarıyor uyku sersemliğiyle çekemeyip ağlıyo
Özellikle bir şey yapmadım birden iştahı açıldı güzel güzel yemeye başladı maşallah. Demek ki bir zamanı varmış o zamanı beklemiş. Ya da alışması uzun sürdü bilmiyorum. Bir de dişleri hep ard arda çıktı onun sıkıntısı da olabilir. Yalnız hala kaşık kullandırmıyor onu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Çorbayı, yoğurdu, sebze yemeklerini hep alıştırma bardağının kapağıyla yiyor :dd hatta bazen kaseyle içiriyorum. çok baktım ebebekte falan plastik bebek bardaklarından bulamadım. Kullanan var mı?
Park yatağından başka bir yere güvenip de yatıramam. Misafirlikte falan uyursa asla yanından ayrılamıyorum uyanıncaya kadar yanında bekliyorum mesela. Yatak, kanepe vs.ne kadar korumalık yapsam da aşar benimki. Yerde yatırsam haberim olmaz gece uyanır emekler bir yerleri karıştırayım derken başına bir şey gelir Allah korusun.
Gece nasıl yatıracağımı ben de çözemedim. Kısa kol ve şort giydiriyorum, cam açık üstünü de açıyor üşüyor mu, camı kapatsam terler mi derdi. Kış gelse uyku tulumuna koyarım mis gibi uyur.
kk birinci noteri özel mesajın kapalı sanırım.Yaptığın tarifleri soracaktım sana :)
Bizimki bezliyken eli gidiyo gibi geliyor ama bezini açıp, (bizim pipimizde yapışıklık var,ameliyat olması gerekecek) kenarları temizlemek için dokunduğumda sinirleniyor bizimki.Bezliykende demekki rahatsız oluyor sıcakta,ondan öyle yapıyor diye düşünüyorum artık...
Bizim oğlan 2 gündür gece uykusu öncesi yıkıyor ortalığı.Burnu tıkanıyor ondan mı,diş mi geliyor yine ondan mı,yoksa iyice alıştı emerek uyumaya ondan mı bilmiyorum.Ne yerse yesin,ne kadar yerse yesin,illa emecek.Bensizde hiç bir şekilde durmuyor
Müdahale etmiyorum ben. Çok sert çekmiyor çünkü...Evet bi de gülüyor peki müdahale ediyor musun hemen. Sert çekmese karışmayacağım bildiğin tutup çekiyo :)))korkuyorum bişey olacak diye.
Bizi 8. Ayda çağırmışlardı. Kan değerleri normal çıktı çok şükür...İlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa
Benim oğlum ayağa kalkıyor ama beşik derin bayağı.. şuan tehlike oluşturmuyor yani...Bebeği ayağa kalkanlar beşik için nasıl önlem aldınız. Yatağı korkuluklu olanlardan ordan düşme ihtimali çok yüksek.aynı durumda olanlar napiyosunuz?
Bebeği ayağa kalkanlar beşik için nasıl önlem aldınız. Yatağı korkuluklu olanlardan ordan düşme ihtimali çok yüksek.aynı durumda olanlar napiyosunuz?
İlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa
Parmaktan alıyorlar azıcıkİlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa
Ferrum cok iyi bir ilac gercekten oglum dogdugundan beri kullaniyordum 2 ay once test yapıldı degerleri cok güzel cikti ilaci biraktik artik suan sadece monovit kullaniyoruzParmaktan alıyorlar azıcık
Bizimki sınırda çıktı doktora gittim kan aldılar 2tüp Demir sınırda çıktı ferrumzinc diye bi şurup verdi. Çocuk içer içmez kusuyo napacağımı bilemiyorum tadı kokusu hiç hoş görünmüyor zaten
Parmaktan alıyorlar azıcık
Bizimki sınırda çıktı doktora gittim kan aldılar 2tüp Demir sınırda çıktı ferrumzinc diye bi şurup verdi. Çocuk içer içmez kusuyo napacağımı bilemiyorum tadı kokusu hiç hoş görünmüyor zaten
Park yatağından başka bir yere güvenip de yatıramam. Misafirlikte falan uyursa asla yanından ayrılamıyorum uyanıncaya kadar yanında bekliyorum mesela. Yatak, kanepe vs.ne kadar korumalık yapsam da aşar benimki. Yerde yatırsam haberim olmaz gece uyanır emekler bir yerleri karıştırayım derken başına bir şey gelir Allah korusun.
Gece nasıl yatıracağımı ben de çözemedim. Kısa kol ve şort giydiriyorum, cam açık üstünü de açıyor üşüyor mu, camı kapatsam terler mi derdi. Kış gelse uyku tulumuna koyarım mis gibi uyur.
Bize 6.ayda asi icin gittigimizde dokuzuncu ayda gelmeden hastanede kan degerlerine baktirin oyle gelin dedilerİlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa
ben alti aylikken yapilan kan testi vardi onu gosterdim not aldilar, onceden yapilmis varsa bi sor istersen kabul ederler belki
kana bakmadan demir damlasi veriyo aile hekimligi ama ozelde doktor kan testine bakmadan vermeyelim cogu bebekte sikayete neden oluyo demişti, cok sukur normal cikmisti hic kullanmadik o yuzden demir damlasi
Parmaktan alıyorlar azıcık
Seninki de şurup mu?Ferrum cok iyi bir ilac gercekten oglum dogdugundan beri kullaniyordum 2 ay once test yapıldı degerleri cok güzel cikti ilaci biraktik artik suan sadece monovit kullaniyoruz
Genelde kemik suyuyla yapıyorum çorbasını. Daha kıyma vermeye başlamadım.şuruplara karşı böyle ağzına girdiği anda kusuyoyemeklerine et veya kıyma koysan, bide ek olarak mercimek çorbası mercimek koftesi gibi kuru baklagil yemegi yapsan toparlar belki canim, ben haftada üç gun kirmizi mercimek veriyorum en az, iki uc gundur de yarma nohut ve yesil mercimekli corba verdim, yemeklerini de bazen kemik suyuyla yapiyorum