2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

ya masallah çok güldüm yeni bir çığır acmis yatakta resmen

bizimki de ayak parmakları hep soyuldu surekli yuz ustu uzanip ayagini yere vuruyo pat pat galiba dedigin gibi ses hosuna gidiyo

ben iki cay kasigi ya da tatli kasigi aliyorum biri onun elinde biri benim elimde oyle yiyo, bebekler için olan kasik tabak bardak hic birini sevmiyo maalesef

hatta kasiga azcik yemek aliyorum eline veriyorum kendi yemeye calisiyo o arada diğer kasikla yediriyorum ben de

doğru diyosun canım bizimki korkak bi yere gitmez karistirmak icin tek basina, o yuzden rahatim galiba, zaten tedbir alarak en iyisini yapiyosun,
kışın gercekten çok rahatti ya pijamayi giydir yatir şimdi giydirsen bi turlu giydirmesen bı türlü

actim canim kapaliymis dedigin gibi ben acik saniyodum, ama mesaj atmayi beceremedim
iki gundur benimki de araliksiz agliyo emiyo uyumaya calisiyo uyuyamiyo bütün gece uykusuz kaliyoruz napcagimi bilmiyorum, distir diye düşünmüştüm ama insallah gecer bir an önce

Bebeği ayağa kalkanlar beşik için nasıl önlem aldınız. Yatağı korkuluklu olanlardan ordan düşme ihtimali çok yüksek.aynı durumda olanlar napiyosunuz?

Bebeği ayağa kalkanlar beşik için nasıl önlem aldınız. Yatağı korkuluklu olanlardan ordan düşme ihtimali çok yüksek.aynı durumda olanlar napiyosunuz?

bizim besik uc kademeliydi alti aylik olunca ikinci kademeye indirdik yaşına girerken de ucuncu kademeye indiricez simdilik bi tehlike yasamadik

İlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa

ben alti aylikken yapilan kan testi vardi onu gosterdim not aldilar, onceden yapilmis varsa bi sor istersen kabul ederler belki

kana bakmadan demir damlasi veriyo aile hekimligi ama ozelde doktor kan testine bakmadan vermeyelim cogu bebekte sikayete neden oluyo demişti, cok sukur normal cikmisti hic kullanmadik o yuzden demir damlasi

İlk defa sağlık ocağından aradılar.Kan değerlerine baktırıp 9. Ay kontrolüne gelir misiniz diye.Şimdi kan mı verecek bi de yaa
Parmaktan alıyorlar azıcık
Bizimki sınırda çıktı doktora gittim kan aldılar 2tüp Demir sınırda çıktı ferrumzinc diye bi şurup verdi. Çocuk içer içmez kusuyo napacağımı bilemiyorum tadı kokusu hiç hoş görünmüyor zaten

T tulperde masaAllah cesaretine ben 4 aydir adet oluyorum her aykorkuyla gunumu bekliyorum bide duzensiz iyice korkutuyo gecikince
Istanbul cok sicak tek zibin bazende atletle yatiriyorum ustunude ortmuyorrum cam da acik oluyo cok şükür bisey olmadi boyle bile cok terliyo bide park besikde yatıyor yanlari delikli acik kapamadim ferah ferah yatiyo

Ferrum cok iyi bir ilac gercekten oglum dogdugundan beri kullaniyordum 2 ay once test yapıldı degerleri cok güzel cikti ilaci biraktik artik suan sadece monovit kullaniyoruz

yemeklerine et veya kıyma koysan, bide ek olarak mercimek çorbası mercimek koftesi gibi kuru baklagil yemegi yapsan toparlar belki canim, ben haftada üç gun kirmizi mercimek veriyorum en az, iki uc gundur de yarma nohut ve yesil mercimekli corba verdim, yemeklerini de bazen kemik suyuyla yapiyorum

Aynen,aşırı terliyor,kaç kere zıbın değiştiriyoruz.2 kere,bazen de 3 kere banyoya sokuyorum.Anında yine yapış yapış.Kucaktan inmiyor ki...
Gece uykusuna geçince bi ohhh diyorum,sonrada başını beklemekten uyuyamıyorum terledimi,teri mi soğudu,üşüdü mü,pencere açık,kapıyıda açsam üşür mü...

Yüzüstü yatıyor bizimki,uyanınca kafayı kaldırıp söyleniyor biraz,bakan olmazsa dönüyor oynuyor.Tabii ağlarsa da.Park yatak,yüksek geliyor artık,kafasını vuruyor :)
Bugünde babamlarda kaldık,saniyeler içinde arkamı dönmemle sen yataktan yere düş...

Biz alerjiden dolayı baktırmıştık 4. Aydaydı sanıyorum.Özeldeki doktorumuzada gösterdik,değeri iyi,kan ilacına gerek yok demişti.Zaten hiç başlatmamıştı o da tahlil yapmadan vermiyorum diye.Sonra tekrar bakıldı başka bir bölümde,kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum,sağlık ocağıda tarih verdi üstüne,kan değerlerine bakılsın,sisteme gireyim diye.O zaman söyledim yaptırdık biz diye,kabul etmedi,o zaman yapılması gerekiyormuş.Temmuzdaydı,yaptırmamıştım...

Demir derken biz sadece hemogram verdik.Ayrıca demir dememiz gerekmiyordu değil mi yaa...

Parmaktanda almadılar...

Genelde kemik suyuyla yapıyorum çorbasını. Daha kıyma vermeye başlamadım.şuruplara karşı böyle ağzına girdiği anda kusuyo

Kızlar kızım prematüre olduğu için kilosu baya düşük diye doktorumuz rapor çıkarıp bunu yazdı kilo almasi içim kullanan yada bilen var mı aramız da ?

Eklentiler

• 2018-08-03 18.10.01.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…