-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.861
Hadi ya.. ben daha regl olmadım ama olur olmaz 2.yi düşünüyoruz inşallah :ddTek çocuklu tatlı anneler keyfini çıkarın, ne kadar mızmız olsalarda sadece onunla ilgilenmek güzel, 2 çocuk olunca inanın hayat çooooook farklı...
O ilk günlerdeki kokusunu o kadar çok özlüyorum ki.. hayatımda kokladığım en güzel kokuydu. Annemle kayınvalidem de koklayıp duruyordu bebeğimi gül gibi kokuyor diye. : )hayir bide kendileri diyo biz böyle cocuk gormedik bizimkiler şöyle sakindi boyle akilliydi koydugumuz yerde dururdu bla bla bla... ama sonra çocuğu yine sıkıştırıyolar yine burunlarının dikine gidiyolar, benim kaynanamin huyudur zaten gelip birinin farkedecegi sekilde gizlice aglar tansiyonunu cikaracak seyler yapar mutlaka cikarir tansiyonunu da maksat gelip noldu niye agliyosun desinler samdan niye uzuyosun diye bana höykürsünler, basarir da mutlaka
bakalim ne maceralar yasicam bu kez sevgili ortalık karıştırıcı kaynanacimla
en son doguma geldiginde iki gunluk bebege simdi pis banyo yapinca güzel kokar demisti koklamamisti degmemisti bebege
Gerçekten ilginç Allah yardımcın olsun. Allahtan aynı şehirde değilsiniz kaynananlahayir bide kendileri diyo biz böyle cocuk gormedik bizimkiler şöyle sakindi boyle akilliydi koydugumuz yerde dururdu bla bla bla... ama sonra çocuğu yine sıkıştırıyolar yine burunlarının dikine gidiyolar, benim kaynanamin huyudur zaten gelip birinin farkedecegi sekilde gizlice aglar tansiyonunu cikaracak seyler yapar mutlaka cikarir tansiyonunu da maksat gelip noldu niye agliyosun desinler samdan niye uzuyosun diye bana höykürsünler, basarir da mutlaka
bakalim ne maceralar yasicam bu kez sevgili ortalık karıştırıcı kaynanacimla
en son doguma geldiginde iki gunluk bebege simdi pis banyo yapinca güzel kokar demisti koklamamisti degmemisti bebege
Hey maşallahHadi ya.. ben daha regl olmadım ama olur olmaz 2.yi düşünüyoruz inşallah :dd
Yatak konusunda benim kızımda da aynısını yaşadık, önceki anneyanı yatagiydi, büyük beşiğe aldık döne done uyudu, havalar da sıcak ne yapsın yavrularsagolun kizlar insallah geldiklerinde sorun yasamam, kadinin derdi benle de, o da oglundan bi can yani kendi kani cani anlasa keske
bisey diyemiyorum artik dogar dogmaz yikaniyo bebekler zaten, yikanmasa ne olur o senin torunun ayip, ne zaman bebegi silsem o zaman kucagina alip severdi simdi pis yikaninca temiz kokcak diye diye
zeynepleyya canım Allah yüzüme bakti da baska sehire atandim, yoksa evimiz falan ayni sehirdeydi iki üç sene baya cektirdi
bebek konusunda da hic pipisi oldugunu bildigini sanmiyorum ama altini acar acmaz prima reklamindaki bebeklee gibi kaciyo gidiyo, tekrar bagalayana kadar aglama kacma yakalama sarmali uzunca bi sure dev ediyo, eliyle degince bisey oldugunu farkettiyse surekli cekistiriyodur, bizimki sacimi surekli yolar ceker, nerde kapi gorse kolunu indirip acmaya calisir farkettigi seyi tekrar tekrar yapmayi seviyolar galiba
T tulperde canim cok sevindim insallah istahi iyice artar uykusu da düzene girer, benimki de gece agliyo dogdu dogali once alerji sonra dis arada usutuyo gaz oluyo, uzerini ortsem aciyo agliyo acamazsa, acik kalsa bu kez de usuyo galiba gazdan agliyo kisa kol badi giydirip yatirsam isilik oluyo, ben hic birinden tam kurtulamadim, kesin oluyo yani birinden biri,
bu arada bizimki de tam oyleydi gece ciglik cigliga agliyodu yatagi yetmiyodu rahat rahat donmeye ondan agliyomus, odasinda bi kanepe bi baza vardi bazadaki yatagi kanepeyle baza arasina koyduk kalan yerlere yorgan yastik, simdi done done yatiyo eskiye göre daha iyi, seninkide fildir fildir donemedigi icin agliyo olabilir, yataga alsak sigmiyodu velet koca yataga
Ay hiç pis olur mu ya cennet yansıması günahsiz tertemizler. İlginç buldum. İnşallah sorunsuz bir ziyaret olur senin için
Hey maşallahcok cesaretlisiniz. Benim de aklım çıkıyor malesef bi kaza oldu, doktor da emzirirken ertesi gun hapı kullanamayacağımı söyledi. Kullanırsan 3 gün emzirme, sağ ve dök dedi. Ben de kullanmadım. 3 aydır gün sekmeden düzenli oluyorum. Insallah bir surprizle karşılaşmayız
Allah isteyenlere versin tabii :)
Yatak konusunda benim kızımda da aynısını yaşadık, önceki anneyanı yatagiydi, büyük beşiğe aldık döne done uyudu, havalar da sıcak ne yapsın yavrular
Biz :))) yaklaşık 1 haftadır altını açtığımda pipisini elliyor. Oturur pozisyondaysa eğer hem eğilip bakıyor hem elliyor hemde gülüyor :))Erkek bebeği olan anneler ben bebeğimin altını açtığımda şu sıralar pipisi elliyo direk ve çekip duruyo yakalama refleksi kuvvetli olduğu için acıtıyor kesinlikle altını kapatmamı istiyo ben altını temizler temizlemez altını bağlıyorum tekrar.aşışkanlık yapmasın diye çünkü çok hoşuna gidiyo.
Böyle bi durum yaşayan var mı
Özellikle bir şey yapmadım birden iştahı açıldı güzel güzel yemeye başladı maşallah. Demek ki bir zamanı varmış o zamanı beklemiş. Ya da alışması uzun sürdü bilmiyorum. Bir de dişleri hep ard arda çıktı onun sıkıntısı da olabilir. Yalnız hala kaşık kullandırmıyor onu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Çorbayı, yoğurdu, sebze yemeklerini hep alıştırma bardağının kapağıyla yiyor :dd hatta bazen kaseyle içiriyorum. çok baktım ebebekte falan plastik bebek bardaklarından bulamadım. Kullanan var mı?Yengem hep der, 1 çocuk 1 çocuk, 2 çocuk çok çocuk diye, çok şükür ki kızlarım sakin biri 3.5 yaşında biri 8 aylık büyük kızım bazen bana yardımcı bile olur ama yine de tek ile çift arasında bayağı fark var...
T tulperde ben de regl olmadım daha ama böyleyken de hamile kalan Çok kişi duydum... Maşallah ek gıda olayını nasıl hallettin..
Park yatağından başka bir yere güvenip de yatıramam. Misafirlikte falan uyursa asla yanından ayrılamıyorum uyanıncaya kadar yanında bekliyorum mesela. Yatak, kanepe vs.ne kadar korumalık yapsam da aşar benimki. Yerde yatırsam haberim olmaz gece uyanır emekler bir yerleri karıştırayım derken başına bir şey gelir Allah korusun.sagolun kizlar insallah geldiklerinde sorun yasamam, kadinin derdi benle de, o da oglundan bi can yani kendi kani cani anlasa keske
bisey diyemiyorum artik dogar dogmaz yikaniyo bebekler zaten, yikanmasa ne olur o senin torunun ayip, ne zaman bebegi silsem o zaman kucagina alip severdi simdi pis yikaninca temiz kokcak diye diye
zeynepleyya canım Allah yüzüme bakti da baska sehire atandim, yoksa evimiz falan ayni sehirdeydi iki üç sene baya cektirdi
bebek konusunda da hic pipisi oldugunu bildigini sanmiyorum ama altini acar acmaz prima reklamindaki bebeklee gibi kaciyo gidiyo, tekrar bagalayana kadar aglama kacma yakalama sarmali uzunca bi sure dev ediyo, eliyle degince bisey oldugunu farkettiyse surekli cekistiriyodur, bizimki sacimi surekli yolar ceker, nerde kapi gorse kolunu indirip acmaya calisir farkettigi seyi tekrar tekrar yapmayi seviyolar galiba
T tulperde canim cok sevindim insallah istahi iyice artar uykusu da düzene girer, benimki de gece agliyo dogdu dogali once alerji sonra dis arada usutuyo gaz oluyo, uzerini ortsem aciyo agliyo acamazsa, acik kalsa bu kez de usuyo galiba gazdan agliyo kisa kol badi giydirip yatirsam isilik oluyo, ben hic birinden tam kurtulamadim, kesin oluyo yani birinden biri,
bu arada bizimki de tam oyleydi gece ciglik cigliga agliyodu yatagi yetmiyodu rahat rahat donmeye ondan agliyomus, odasinda bi kanepe bi baza vardi bazadaki yatagi kanepeyle baza arasina koyduk kalan yerlere yorgan yastik, simdi done done yatiyo eskiye göre daha iyi, seninkide fildir fildir donemedigi icin agliyo olabilir, yataga alsak sigmiyodu velet koca yataga
Erkek bebeği olan anneler ben bebeğimin altını açtığımda şu sıralar pipisi elliyo direk ve çekip duruyo yakalama refleksi kuvvetli olduğu için acıtıyor kesinlikle altını kapatmamı istiyo ben altını temizler temizlemez altını bağlıyorum tekrar.aşışkanlık yapmasın diye çünkü çok hoşuna gidiyo.
Böyle bi durum yaşayan var mı
Evet bi de gülüyor peki müdahale ediyor musun hemen. Sert çekmese karışmayacağım bildiğin tutup çekiyo :)))korkuyorum bişey olacak diye.Biz :))) yaklaşık 1 haftadır altını açtığımda pipisini elliyor. Oturur pozisyondaysa eğer hem eğilip bakıyor hem elliyor hemde gülüyor :))
Aynı dönemin aynı sorunları benimki de kafasını beşiğin pervazlarına vuruyor küt küt diye o ses çok hoşuna gidiyo. Ya da bacaklarını pervazdan çıkarıyor uyku sersemliğiyle çekemeyip ağlıyosagolun kizlar insallah geldiklerinde sorun yasamam, kadinin derdi benle de, o da oglundan bi can yani kendi kani cani anlasa keske
Özellikle bir şey yapmadım birden iştahı açıldı güzel güzel yemeye başladı maşallah. Demek ki bir zamanı varmış o zamanı beklemiş. Ya da alışması uzun sürdü bilmiyorum. Bir de dişleri hep ard arda çıktı onun sıkıntısı da olabilir. Yalnız hala kaşık kullandırmıyor onu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Çorbayı, yoğurdu, sebze yemeklerini hep alıştırma bardağının kapağıyla yiyor :dd hatta bazen kaseyle içiriyorum. çok baktım ebebekte falan plastik bebek bardaklarından bulamadım. Kullanan var mı?
Yatak konusunda benim kızımda da aynısını yaşadık, önceki anneyanı yatagiydi, büyük beşiğe aldık döne done uyudu, havalar da sıcak ne yapsın yavrular