sagolun kizlar insallah geldiklerinde sorun yasamam, kadinin derdi benle de, o da oglundan bi can yani kendi kani cani anlasa keske
bisey diyemiyorum artik dogar dogmaz yikaniyo bebekler zaten, yikanmasa ne olur o senin torunun ayip, ne zaman bebegi silsem o zaman kucagina alip severdi simdi pis yikaninca temiz kokcak diye diye
zeynepleyya canım Allah yüzüme bakti da baska sehire atandim, yoksa evimiz falan ayni sehirdeydi iki üç sene baya cektirdi
bebek konusunda da hic pipisi oldugunu bildigini sanmiyorum ama altini acar acmaz prima reklamindaki bebeklee gibi kaciyo gidiyo, tekrar bagalayana kadar aglama kacma yakalama sarmali uzunca bi sure dev ediyo, eliyle degince bisey oldugunu farkettiyse surekli cekistiriyodur, bizimki sacimi surekli yolar ceker, nerde kapi gorse kolunu indirip acmaya calisir farkettigi seyi tekrar tekrar yapmayi seviyolar galiba
T tulperde canim cok sevindim insallah istahi iyice artar uykusu da düzene girer, benimki de gece agliyo dogdu dogali once alerji sonra dis arada usutuyo gaz oluyo, uzerini ortsem aciyo agliyo acamazsa, acik kalsa bu kez de usuyo galiba gazdan agliyo kisa kol badi giydirip yatirsam isilik oluyo, ben hic birinden tam kurtulamadim, kesin oluyo yani birinden biri,
bu arada bizimki de tam oyleydi gece ciglik cigliga agliyodu yatagi yetmiyodu rahat rahat donmeye ondan agliyomus, odasinda bi kanepe bi baza vardi bazadaki yatagi kanepeyle baza arasina koyduk kalan yerlere yorgan yastik, simdi done done yatiyo eskiye göre daha iyi, seninkide fildir fildir donemedigi icin agliyo olabilir, yataga alsak sigmiyodu velet koca yataga