2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Pipetle denedinmi bi arkadasim suyu pipete cekip öyle iciriyodu
Bide eger emiyosa ihtiyacini karsiliyodur oyuzden icmiyodur oglum da emdikten sonra kesinlikle icmiyo ek gida alinca iciyo

alıştırma bardağı su bardağı çay bardağı pet sise pet sise kapağı
özellikle iciremedigimde pet sise kapagiyla veriyorum. onla icmeyi cok seviyo

karsisina oturuyorum bardaktan iciyorum sonra ona veriyorum bazen heves edip iki yudum da o iciyo bardaktan, bazen de once suya vuuu yapıp oynuyo oynuyo en son iciyo

Abartısız onlarca suluk aldım denemedıgım yontem kalmadı benım kızımda içmiyor bardakla deniyorum baya dısarı akıtıyor ama hıc degılse bir ıkı yudum gidiyordur

Merhabalar, yazilanlari takip etmeye calisiyoru.Benimde sorum olacak sizlere.Yumurtayi hergun mu veriyorsunuz yoksa gun asirimi? Hergun yogurt ve meyve yediyriyir musunuz. Benim bebegim puturlu yiyecek yemiyor kiyma yediremiyorum sizlee kiymayi nasil yediriyorsunuz

Pet şişe kapağını deneyim ben de tek o kaldı çünkü denemediğim. Hele bardakla verdiğim zaman içecek gibi ağzını uzatıyor sonra vuuuu yapıyor baloncuklar cıktıkca da çok mutlu oluyor. Bu gün çorbayı da aynı şekilde yaptı. Hadi hayırlısı

Bu arada hangi bezi kullanıyorsunuz?? Sleepy kullanıyorum ama bu sefer alışveriş yaptığımız mağazada çalışanı sleepy şikayet gelmeye başladı diyerek evy baby vermiş eşime ama ben sleepyden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aslında ama aklıma da takıldı sleepy kullanıp memnun olmayan var mı

Şikayet mi gelmiş gerçekten...
Çünkü bende sleepy kullanıyordum ama son aldığım bezde garip bir koku vardı,kimyasal kokusu.Her kucağına alan kaka yaptı sanıyordu.Evy baby de kullandık,iyi gibiydi ama ondanda vazgeçtim sonra,bel kısmı kızarıyordu onda...
Bu sıcaklarda da bez kullanası gelmiyor insanın.En incesi yine prima.A101 inkinden almış birde babam bez bulamayınca,4 paket.Onuda arada kullanıyorum...

Yoğurt ve meyve hergün veriyorum. Yumurta sarısını pek sevmiyor maalesef ne haşlama nede omlet olarak çok az yiyor. Yinede gün aşırı veriyorum. Kıymayı ilk benim bebeğimde yemedi sonra miktarını azalttım o zaman yedi...

Bizde de durum ayniydi cok yorulup terlediginde vermeyi dene ben oyle bir gunde verdim ve suyun ne ise yaradigini anlayinca icmeye basladi. Ben fincanla ya da aliatirma bardagiyla veriyorum

Hergun mutlaka veriyorum yumurta. Her sekilde yiyor bazen omlet yapiyorum bazen pankek bazen sebzeli mucver. Kiymayi kofte yapip veriyorum cok seviyor. Yediremiyorsan sevdigi bir sebzeyle iyice yogurup verebilirsin gidalari illa saf halleriyle yemeleri gerekmiyor. Misal kimi cocuklara sevmedikleri sebzeleride sebze koftesi yapip veren anneler var.

Dogdugundan beri sleepy kullaniyorum cok memnunum. Satici kiz evy baby satmak icin esine bahane uydurmus olmasin? Arada prima kulot bez de kullaniyorum

Ben ikea nin alistirma bardagiyla iciriyorum daha dogrusu o kendi cok severek iciyor, ben ellemiyorum hic. Silikon uçlu akıtmaz bardak degil digerleri gibi. Bildigin akiyor ters cevirince 3 deligi var :) gün içinde sık sık emdiği için pek içmiyor ama yemek zamanlarında daha suluğu görür görmez heyecanlanıyor :)

Ben her gün bir tam yumurta sarısını mutlaka yediriyorum. Zaten bebeğim süte çok düşkün olduğu için pek ek gıda almıyor. En azından her gün yumurta yiyince içim biraz rahatlıyor. Meyve de yedirmeye çalışıyorum eline veriyorum işte yediği kadar, aralarda ben atıyorum ağzına. Yoğurt sevmiyor 2 kaşıktan başka yemiyor. Başka bebekler püre yoğurt sever, benimki ise asla ama asla pütürsüz şeyleri sevmiyor. Hatta bir kere o kadar öğürdü ki yediklerini de kustu. Katı ve ağzında geveleyip yutacağı şeyleri seviyor.

Tesekkur ederim. ben bebegime sabah bir yumurta sarisi biraz lor peyniri bazen avokado ile karistirip veriyorum. Oglen bir cesit sebzeyi yogurtla karistiriyorum aksamustude bazen meyveli yogurt bazende sadece meyve veriyorum. Uc ogun yapiyoruz bazen yiyor bazen yemiyor ama tabagini bitirse bile arkasindan mutlaka emmek istiyor. Hic doymuyor mu acaba. Benim bebegimde puturlu birsey gelince ögürüyor cignemeyi beceremiyor daha insalah bende blw ye gecebilirim. Kiyma yemiyor diye cok uzuluyorum

Kıymayı nasıl yapıp veriyorsunuz bebeklerinize bildiğimiz kavurma şeklinde mi

bide yazmayi unutmusum

yemek yedirirken sonunda verirsem genelde icmiyo doyuyo suya yer kalmiho olabilir
biraz yiyip yemegin ortalarinda verirsem cok güzel iciyo suyu
bende oturup onla oynuyorum vuu yapinca ben daha cok gülüp gaza getiriyorum sanırım

sleepy de bebegim ilk dogdugunda esime is yerinden arkadaşı cok guzel bi bez ama son zamanlarda bozdu demis biz de premium care le baslamistik onla devam ediyoruz

hergun meyve mutlaka veriyorum, yumurta gun aşırı veriyodum bu ara her gun vermeye çalışıyorum, yogurtta hemen hergun yiyo
kiyma degilde minik minik dogranmis et seviyodur belki, benimki de pek sevmedi kiymayi

Ben kıymayı suyla iyice eziyorum sonra pirinç kabak havuç gibi sebzeler koyup pilav yapıyorum. Ya da dün köfte yaptım çok sevdi bi avuç kıyma koydum. Yeşil mercimek ve bulgur haşlayıp soğuttum soğan sarımsak rendeledim biraz kimyon ekmekle içi yoğurup köfte yaptım çok sevdi. Benimkide çorba hiç sevmiyor hep katı şeyler istiyor sürekli ksbız bu yüzdem de

Yumurtayı benim kızım da bi türlü sevemedi, bazen eline muz veriyorum ağzını dolduruyo geveleye geveleye yiyor, çorba seviyor çok şükür, hiç köfte yapıp vermedim deneyeyim bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…