-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.821
Pipetle denedinmi bi arkadasim suyu pipete cekip öyle iciriyoduBebeklerinize su nasıl içiriyorsunuz??? İçmiyor oğlum kaşıkla, bardakla, biberon ile her şekilde deniyorum yok içmiyor püskürtüyor oyun yapıyor salatalık rendeleyip veriyordum vişne suyu falan onları da püskürtüyor hatta d3 ve Demir Damla’yı bile püskürtüp oyun yapıyor. Su içermek hakkında önerisi olan var mı ?
Bebeklerinize su nasıl içiriyorsunuz??? İçmiyor oğlum kaşıkla, bardakla, biberon ile her şekilde deniyorum yok içmiyor püskürtüyor oyun yapıyor salatalık rendeleyip veriyordum vişne suyu falan onları da püskürtüyor hatta d3 ve Demir Damla’yı bile püskürtüp oyun yapıyor. Su içermek hakkında önerisi olan var mı ?
Abartısız onlarca suluk aldım denemedıgım yontem kalmadı benım kızımda içmiyor bardakla deniyorum baya dısarı akıtıyor ama hıc degılse bir ıkı yudum gidiyordurBebeklerinize su nasıl içiriyorsunuz??? İçmiyor oğlum kaşıkla, bardakla, biberon ile her şekilde deniyorum yok içmiyor püskürtüyor oyun yapıyor salatalık rendeleyip veriyordum vişne suyu falan onları da püskürtüyor hatta d3 ve Demir Damla’yı bile püskürtüp oyun yapıyor. Su içermek hakkında önerisi olan var mı ?
Pet şişe kapağını deneyim ben dealıştırma bardağı su bardağı çay bardağı pet sise pet sise kapağı
özellikle iciremedigimde pet sise kapagiyla veriyorum. onla icmeyi cok seviyo
karsisina oturuyorum bardaktan iciyorum sonra ona veriyorum bazen heves edip iki yudum da o iciyo bardaktan, bazen de once suya vuuu yapıp oynuyo oynuyo en son iciyo
Bu arada hangi bezi kullanıyorsunuz?? Sleepy kullanıyorum ama bu sefer alışveriş yaptığımız mağazada çalışanı sleepy şikayet gelmeye başladı diyerek evy baby vermiş eşime ama ben sleepyden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aslında ama aklıma da takıldı sleepy kullanıp memnun olmayan var mı
Yoğurt ve meyve hergün veriyorum. Yumurta sarısını pek sevmiyor maalesef ne haşlama nede omlet olarak çok az yiyor. Yinede gün aşırı veriyorum. Kıymayı ilk benim bebeğimde yemedi sonra miktarını azalttım o zaman yedi...Merhabalar, yazilanlari takip etmeye calisiyoru.Benimde sorum olacak sizlere.Yumurtayi hergun mu veriyorsunuz yoksa gun asirimi? Hergun yogurt ve meyve yediyriyir musunuz. Benim bebegim puturlu yiyecek yemiyor kiyma yediremiyorum sizlee kiymayi nasil yediriyorsunuz
Bebeklerinize su nasıl içiriyorsunuz??? İçmiyor oğlum kaşıkla, bardakla, biberon ile her şekilde deniyorum yok içmiyor püskürtüyor oyun yapıyor salatalık rendeleyip veriyordum vişne suyu falan onları da püskürtüyor hatta d3 ve Demir Damla’yı bile püskürtüp oyun yapıyor. Su içermek hakkında önerisi olan var mı ?
Merhabalar, yazilanlari takip etmeye calisiyoru.Benimde sorum olacak sizlere.Yumurtayi hergun mu veriyorsunuz yoksa gun asirimi? Hergun yogurt ve meyve yediyriyir musunuz. Benim bebegim puturlu yiyecek yemiyor kiyma yediremiyorum sizlee kiymayi nasil yediriyorsunuz
Bu arada hangi bezi kullanıyorsunuz?? Sleepy kullanıyorum ama bu sefer alışveriş yaptığımız mağazada çalışanı sleepy şikayet gelmeye başladı diyerek evy baby vermiş eşime ama ben sleepyden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aslında ama aklıma da takıldı sleepy kullanıp memnun olmayan var mı
Merhabalar, yazilanlari takip etmeye calisiyoru.Benimde sorum olacak sizlere.Yumurtayi hergun mu veriyorsunuz yoksa gun asirimi? Hergun yogurt ve meyve yediyriyir musunuz. Benim bebegim puturlu yiyecek yemiyor kiyma yediremiyorum sizlee kiymayi nasil yediriyorsunuz
Kıymayı nasıl yapıp veriyorsunuz bebeklerinize bildiğimiz kavurma şeklinde miYoğurt ve meyve hergün veriyorum. Yumurta sarısını pek sevmiyor maalesef ne haşlama nede omlet olarak çok az yiyor. Yinede gün aşırı veriyorum. Kıymayı ilk benim bebeğimde yemedi sonra miktarını azalttım o zaman yedi...
Pet şişe kapağını deneyim ben detek o kaldı çünkü denemediğim. Hele bardakla verdiğim zaman içecek gibi ağzını uzatıyor sonra vuuuu yapıyor baloncuklar cıktıkca da çok mutlu oluyor. Bu gün çorbayı da aynı şekilde yaptı. Hadi hayırlısı
Ben kuzu kiymanin içine kısırlık bulgur veya irmik koyuyorum. Misketten küçük toplar yapiyorum o sekilde. Küp doğranmış patatesle beraber suyla pişiriyorum. Bu şekilde severek yiyor. Başka türlü denemedimArkadaşlar köfte yapan varsa tarif verebilirmi biraz detayli:)