2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar oğlum 3 kasımda doğdu boyu 67 cm geldi. Eşimde 1.79 boyunda bende 1.68 im. Oğlum normal sınırın altında çok kafaya takiyorum. Emziriyorum da. Ek olarak yapabileceğim birsey var mı yardimci olur musunuz

benim oğlum da iki aydir 70 cm ama hemsire üçüncü üç ayda toplam dort cm uzamış olmasi yeterli dedi

erkek kardeşim de yasitlarindan hep ufakti iki yas hatta uc yaş küçük duruyodu şimdi maşallah 1.80 ustelik annem 1.60 babam 1.70 bence çok takma saglikli olduktan sonra önemli değil pek

kızlar biz bugün kan vermeye gittik sağlık ocağına rutin kontroller için 75cm olmuşuz 11 kiloyuz 8 aylık oğlum ama dişten dolayı sadece emiyor ek gıda almıyor geçici bir durum mu bu ne yapmalıyım yaşayan anneler varsa yardımcı olabilirmisiniz

kızlar biz bugün kan vermeye gittik sağlık ocağına rutin kontroller için 75cm olmuşuz 11 kiloyuz 8 aylık oğlum ama dişten dolayı sadece emiyor ek gıda almıyor geçici bir durum mu bu ne yapmalıyım yaşayan anneler varsa yardımcı olabilirmisiniz
Sen mi yediriyorsun oglunu? Kasik reddi yasiyor olabilirsiniz. Eline vermeyi dene ilk oyun oynar sonra yerse buyuk ihtimal kasik reddi yasiyorsunuzdur. Patates kabak haslayip ince uzun kesip eline verebilirsin ciğ gida verme ama

Kızlar merhaba hava artık çok sıcak oğlum gece çok terliyor sırtı ıpıslak oluyor Sık sık uyanıyor sizler nasıl başa çıkıyorsunuz gece klima kullanan var mı aranızda hasta etmekten de çok korkuyorum

Kızlar merhaba hava artık çok sıcak oğlum gece çok terliyor sırtı ıpıslak oluyor Sık sık uyanıyor sizler nasıl başa çıkıyorsunuz gece klima kullanan var mı aranızda hasta etmekten de çok korkuyorum
Klima değil de vantilatör acik oluyo sabaha kadar yatağına gelmicek tarafa ceviriyorum sıkıntı olmadi simdiye kadar

Sen mi yediriyorsun oglunu? Kasik reddi yasiyor olabilirsiniz. Eline vermeyi dene ilk oyun oynar sonra yerse buyuk ihtimal kasik reddi yasiyorsunuzdur. Patates kabak haslayip ince uzun kesip eline verebilirsin ciğ gida verme ama
yok tatlım zaten önüne koyuyoruö blw hep yiordu hatta şuan çubuk kraker veriyorum mesela kemiriyor ama yemek yemiyor herşeyi atıyor

Merhaba uzun zamandır giremedim bir hareketlendi kızım fırsat bulamıyprum. Aynı şey bizde de oluyor ince pamuk tulum giydiriyorum yazlık terlemesini kesti biraz sabaha kadar üstü açık uyuyor ve bu aralar sıcaktanmı bilmen her gece uyanıyor önceden hiç uyanmazdı

Bu aralar iştahı da azaldı sıcaktan sanırım zaten ek gıdayı az veriyorum gibi geliyor sizin ek gıda planınız nasıl oluyor.paylaşırsanız sevinirim

Bu aralar iştahı da azaldı sıcaktan sanırım zaten ek gıdayı az veriyorum gibi geliyor sizin ek gıda planınız nasıl oluyor.paylaşırsanız sevinirim
Adi ustunde ek gida az olucak zaten bol bol anne sutu 1 yasina kadar tabi yoklugunda formul mama. Ben yesede yemesede disiplin kazanmasi icin hazirlayip onune koyuyorum bazen bolca yiyor bazen bolca oyun oynayip etrafi kirletiyor. Bu aralar hem sicaklar hemde dislerden baya istahsiz geciyor yeme saatlerimiz. Uyku duzenimiz bile bozuldu dislerin ustune birde bu sicaklar iyice mafediyor cocuklari

İyi geceler herkese.... oğluşum galiba grip oluyor sürekli burnunun etrafını ovalıyor kırmızı Kırmızı oldu yazık yavruma ya. Tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum ne yapabilirim.

Dun peynir yaptim, tek yiyimlik paketleyip buzluga kaldirdim. Her kahvaltıda vereceğim. Ama cokca peynir alti suyu çıktı. Besin degeri cok yuksek olduğu icin atmadim ama nasil degerlendirebilirim bilmiyorum

Dun peynir yaptim, tek yiyimlik paketleyip buzluga kaldirdim. Her kahvaltıda vereceğim. Ama cokca peynir alti suyu çıktı. Besin degeri cok yuksek olduğu icin atmadim ama nasil degerlendirebilirim bilmiyorum
Canım ben de kendim peyniri yapıyorum her sabah yediriyorum. Peynir altı suyunu da corbalarinin içine ekliyorum ayrıca bebek bisküvisi yaparsam onun içine de ekliyorum, o şekilde değerlendiriyorum

Ay canım ben de az yedirdigimi hatta bebegimin diş ve sıcaktan yemedigini düşünüyorum Nitekim bu ay sadece 250 gr almis. Ben bir öğün daha ekledim zaten sürekli mememde gece de sık uyandığı için anne sütü yeterince alıyor diye düşünüyorum sabah kahvaltıda yumurta peynir cam rende den geçmiş salatalık tuzu çıkarılmiş 1 tane zeytin ve sıvı olsun site hipp 5 tahillı yapıyorum. Sonunda da 1 çay kaşığı keçiboynuzu özü veriyorum. Öğle çorba yapıyorum daha 7.5 aylık olduğu için bu öğünde çok bir alternatif yapamıyorum akşam üstü yoğurt yediriyorum uyumadan öncede meyveli muhallebi yapıyorum yediği kadar veriyorum

Merhaba herkese. Benim kızım da pek yemiyor ek gıdayı. Annem de memenin tadını aldı tabi yemez diyor. 6.aya kadar hiçbir şey vermediğim içinmiş. Erken başlasaydım bak nasıl yermiş görürmüşüm. Ondan et bağlamıyormuş. Kendileri bizim 40 ımız çıkınca vermeye başlamışlar bize bi şey mi olmuş vs. vs. :dd çok tatlı bu söylemler.. artık kim ne derse desin kızmıyorum. Hatta öyle bi alışmışım ki her görene direk sütüm yaramıyor evet diyorum :d. Bebeğim 7.ay kontrolünde 6700 gr 72 cmdi. Doktor uzun ince bir kız olacak diyor. İnancım var 8.ay kontrolü haftaya, 7 kiloyu göreceğiz bence. :d
Kahvaltıda peyniraltı suyuyla ezdiğim haşlanmış yumurta sarısı, lor ve pekmezli avokado veriyorum.
Öğlen yoğurt ya da meyve ya da meyveli yoğurt veriyorum.
Akşam da sebze püresi.
Başka neler ekleyebilirim? Haftaya 8 aylık olacak neler vermeliyim başka?
Bu arada 6 dişi var, emerken ısırmıyor ama sürtüyor dişleri fena canım acıyor. bunun için yapabileceğim bir şey var mıdır?

X