Sicaklardan bizim bile canımız birsey yemek istemiyor
Sabah uyanınca emziriyorum. 1 saat sonra falan kahvalti veriyorum. Kendi yaptığım peynir ve bir yumurta sarısı. Bazen omlet gibi, bazen pancake gibi ama genelde direk haşlanmış yumurta ve peyniri karistirip veriyorum. 2-2.5 saat uyanik kaldıktan sonra uyuyor. Ama malesef en uzun 40 dk uyuyor.
Ilk uykudan uyaninca yine emziriyorum. 1-1 bucuk saat sonra meyve veriyorum. Evde ne meyve varsa, biraz pekmezle, bazen kendi yaptığım bebe biskuvisinden katıyorum biraz.
3-3 bucuk saat kadar uyanık kalıp ikinci uykusunu uyuyor. O da malesef en uzun 40 dk. Ikinci uykudan uyaninca emziriyorum. Babasi gelince hep beraber yemek yiyoruz. Evde ne sebze varsa kuzu kiymayla yemek yapiyorum, mutlaka sogan ve sarimsak koyuyorum her yemeğine, yoğurtla birlikte veriyorum.
3- 3 bucuk saat kadar uyanik kalıyor yine. Emzirip, uyutuyorum.
Gece de genelde 2 kez bazen 1 kez emziriyorum.
Bizim beslenmemiz bu şekilde. 8 ayı doldurdu. 1 aydan uzun zamandır komando şeklinde sürünüyor. Evde kaybediyorum bazen
o kadar hizli ki, basimi bi ceviriyorum yok. Ama hala desteksiz oturdugu zaman 5 dk sonra devriliyor. Tutunduğu yerden guc alip ayağa kalkmaya çalışıyor ama beceremiyor.
Uyku egitimi verdiğimden beri hersey cok guzel. Meger ben anneligin tadini hic alamamisim
simdi anliyorum. Bebegimle cok daha iyi vakit geçiriyorum artık. O da uykusunu aldığı icin cok mutlu. Benim de tahammulum, sabrim cok cok daha yüksek. Bebegimi odasi a geçirince, babasi da odasina geldi
herkes yerinde yatiyor cok şükür 8 ay sonra.
Agustos basında da tatile çıkacağız. Bir kac kere hafta sonu kadar bir yerlere gittik, otomobili hic sevmiyor malesef
burnumdan getiriyor. O yüzden tatil nasil olacak merakla bekliyorum