-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.641
5,5 aylıkken 3 gece 4 günlük Kudüs turuna gittik. Keyif aldık, güzel geçti çok şükür. 1-2 haftalık deniz tatili olsa nasıl olur bilemiyorum ama kısa bir tur bizi yormadı. Kanguruda sürekli gezindik, onun en sevdiği şey kanguru zaten. Otobüs gezilerinde de anakucağına koyuyorduk. Uçakta kucağımda özel bebek kemeriyle bağlı şekilde taşıdım. Uçak kalkarken inerken hep emzirdim, erken vakitler olduğu için uykuluydu zaten. Bir ara biraz uyandı kendi kendine oyalandı ama yine rahatsız edici bir durum söz konusu olmadı. İnsanlar anlayışlı olmalılar, küçük bir bebek sonuçta.Merhaba kızlar ben 2 ocakta doğum yaptım. 6 aylık bir oğlum var. Tatile gitmeyi düşünüyoruz ancak çocukla zor olurmu huysuzlanirmi kısaca tatilden keyif alabilirmiyiz diye de düşünmüyor değilim. Tatile gidenler nasıldı tatiliniz bebeginiz keyif aldı mı
Çok sevindim adınıza şimdi bi cesaret geldi bana da tsk ederim ☺5
5,5 aylıkken 3 gece 4 günlük Kudüs turuna gittik. Keyif aldık, güzel geçti çok şükür. 1-2 haftalık deniz tatili olsa nasıl olur bilemiyorum ama kısa bir tur bizi yormadı. Kanguruda sürekli gezindik, onun en sevdiği şey kanguru zaten. Otobüs gezilerinde de anakucağına koyuyorduk. Uçakta kucağımda özel bebek kemeriyle bağlı şekilde taşıdım. Uçak kalkarken inerken hep emzirdim, erken vakitler olduğu için uykuluydu zaten. Bir ara biraz uyandı kendi kendine oyalandı ama yine rahatsız edici bir durum söz konusu olmadı. İnsanlar anlayışlı olmalılar, küçük bir bebek sonuçta.
Bizim doktorda aynısından önerdi canım ben haftaya gidicem tatile aldım ama daha kullanmadimKızlar selam hepinize bayadır okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyodu bebişler de siz de iyisinizdir umarım
Kızım baya ayaklandı benim ya çok tehlikeli durumlar sürekli peşinde olmak zorundayım zaten 5,5 aylık emeklemişti 7 aylık gibi koltuk kenarınatutunup kalkmaya başladı şuanda ayın17 sinde 8 ayı doldurcak sıralıyo resmen böyle durumda olan var mı acaba erken mi yürücek acaba büyük kızım13 aylık yürümüştüek gıda durumunuz da iyi gidiyo tabi süt alerjisinden dolayı yedikleri sınırlı ama iyi gidiyo şükür sadece bir çok anne gibi yeni tarifler bulmakta zorlanıyorum
Dün de denize gittik ilk defa ben de havuza sokma taraftarı olmayan annelerdenim
Bir de doktorumuz bizimde 50 faktör güneş kremi kullanmamızı istemedi 30 faktör solante diye bir marka önerdi onu aldım iyi gibi şimdilik
Hangi marka aldin canim ben baya arastirdim swimava almayi dusunuyordum ama biraz pahaliBi de ben deniz için boyun simidi aldım yuzebilsin vücudu ile diye umarım işe yarar.
Evet çift yön değil ancak yenidoğanda kullanacağımız ana kucağı bize bakacak şekilde takılıyor üst kısma. O nedenle endişe edilecek bir durum yok.Hatirladigim kadariyla cift yonlu degil araba. Ama yeni doganda cift yon onemli bir ozellik bence. Yanlisim varsa duzeltin bende baya arastirmistim. Yanlis hatirliyor olabilirim
Boyun olunca cesaret edemedim başka marka swimava aldım evet ya malesef çok pahaliHangi marka aldin canim ben baya arastirdim swimava almayi dusunuyordum ama biraz pahali
Yemek tarifleri için gurmebebek.com öneririm. Youtube'da da 2anne1mutfak kanalını öneririm.Kızlar selam hepinize bayadır okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyodu bebişler de siz de iyisinizdir umarım
Kızım baya ayaklandı benim ya çok tehlikeli durumlar sürekli peşinde olmak zorundayım zaten 5,5 aylık emeklemişti 7 aylık gibi koltuk kenarınatutunup kalkmaya başladı şuanda ayın17 sinde 8 ayı doldurcak sıralıyo resmen böyle durumda olan var mı acaba erken mi yürücek acaba büyük kızım13 aylık yürümüştüek gıda durumunuz da iyi gidiyo tabi süt alerjisinden dolayı yedikleri sınırlı ama iyi gidiyo şükür sadece bir çok anne gibi yeni tarifler bulmakta zorlanıyorum
Dün de denize gittik ilk defa ben de havuza sokma taraftarı olmayan annelerdenim
Bir de doktorumuz bizimde 50 faktör güneş kremi kullanmamızı istemedi 30 faktör solante diye bir marka önerdi onu aldım iyi gibi şimdilik
Ben oglumda 4 aydan fazla kullanamadim anakucagini 4 aylikken de disa donuk olmamasi avantajdi her anini gorebilmek kontrol edebilmek iyi oluyor cunku ne kadar arabada da olsa merakli amcalar teyzeler cocugu minciklamak icin Siraya dizilmis gibilerEvet çift yön değil ancak yenidoğanda kullanacağımız ana kucağı bize bakacak şekilde takılıyor üst kısma. O nedenle endişe edilecek bir durum yok.
Bende ayni seyi dusundum boyun oldugu icin digerleri tahris edebilir yirtabilir cildini. Ama simdilik bizim kontrolumuzde girsin diye dusundum esim alalim diye tutturdu ama o paraya bir suru sey alirim dedimBoyun olunca cesaret edemedim başka marka swimava aldım evet ya malesef çok pahali
Pure veriyorsan zeytinyagi koy. Ben pure vermedigim icin kayisi hurma armut vs yediriyorum ya da suyuna zeytinyagi koyuyorum onu iciriyorum aninda goruntu hemen cikiyor tuvalete. 2 gunden fazla kabiz olmasina musade etmeden bu sekilde mudahele ediyorumBu arada kızım sürekli kabız oluyor korkumdan herşeyden yetiremiyorum. Çok dikkat ediyorum. Onu verme bunu verme.. Bi de çok sulu kıvamda mi vermem gerekiyor. Köyü kıvamlı püreler vermeye başladım. Ama hepsinde kabak var
Havuç ve patates iyi gelmiyor. Sürüp kullanıyoruz buna rağmen. Tekir damlası bile vermiyorum kabız yapıyor diye
Zeytinyağı da koyuyorum sebze pürelerine...bugün gunkurusu haşladım ona bile artık z.yagi kattım. Tabi sevmedi yemedi. Armut ve olgun kayısı bulabilirsem bunları veriyorum. MuZ şeftali elma bile vermiyorum. Bi de diş çıkacak sanırım. Dis döneminde de ekstra kabız olabilirmiş. Inş. Ge cer ya..Pure veriyorsan zeytinyagi koy. Ben pure vermedigim icin kayisi hurma armut vs yediriyorum ya da suyuna zeytinyagi koyuyorum onu iciriyorum aninda goruntu hemen cikiyor tuvalete. 2 gunden fazla kabiz olmasina musade etmeden bu sekilde mudahele ediyorum
Evden çıkmadan emziriyorum öğlene kadar ek gıda alıyor öğle arası eve gidip tekrar emziriyorum ilk başlarda emzirdikten üç saat sonra iş yerinde sağıyordum mama taşımak için çantalar var onlardan alıp buz kalıpları ile saklıyordum ancak oğlum sağılmış sütü içmiyorÇalışmaya başlayan arkadaşlar süt sağma işini nasıl yapıyorsunuz gitmeden hemen önce emziriyor musunuz kac saatte bir sağıyorsunuz eşyaları nasıl bir çantayla götürüyorsunuz pompaj yıkıyor musunuz? Yardımcı olur musunuz
ne yediriyirsun obloPure veriyorsan zeytinyagi koy. Ben pure vermedigim icin kayisi hurma armut vs yediriyorum ya da suyuna zeytinyagi koyuyorum onu iciriyorum aninda goruntu hemen cikiyor tuvalete. 2 gunden fazla kabiz olmasina musade etmeden bu sekilde mudahele ediyorum
Ben 5 aylık ek gıdaya başladım çok güzel yiyordu 1 kaşe çorba bile yediği oluyordu. Bir dış çıkarma evresine girdik tak diye kesildi ağzını actiramiyorum 4 gündür yapıp döküyorum sinirlerim laçka oldu anne sütü artık onun için yeterli değil ek gıda almak zorunda et peynir yumurta yemesi şart ama yemiyor. En son bugün yoğurt çorbası yaptım yine yemiycek ama neyse yapım dedim ve yedi istersen bir dene yoğurt çorbasını çok sıcak verme dişlerinden dolayı yemek istemiyorlar biraz da labne verdim arada onu da yedi.ben fazla ek gida veremiyorum. dis doneminde . daha hic disi cikmadi su ara cikacak galiba yemiyor bisi. oncesinde de ben fazla bisi vermemistim anne sutu daha cok alsin diye. simdi napcami bilemez vaziyetteyim. kahvalti da ne veriyorsinuz en cok onu merak ediyorum