2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben dün hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım. Mide bulantısı ve karın ağrısı ile doktora gittim serum verdi 6 saat emzirme dedi.neyse tamam dedim idare ederim bi şekilde sagdigim sütler vardı. Gelin görün ki bizim kız biberon almadığı gibi bi de ağlama krizine girdi emmeden uyumuyor.3 saat geçti saat oldu 12 baktım olucak gibi değil tek göğsümü idareten uyuyana kadar verdim. Ben nasıl alistirmisim bunu resmen bağımlı olmuş hayır daha küçük ilerde ben nasıl memeden kesim bunu sizin bebeler de emerek mi uyuyor ya nasıl yanlış alıştırdım ben bunu acilen başka bişey bulmam lazım uyuması için

yalancı emzik almıyor mu? bence çok faydalı bişey

Çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi daha iyisindir. Bazı bebekler memeye çok düşkün oluyor. Belki dediğin gibi alıştırmadan kaynaklanıyordur. Benim bebeğim gece uykusuna emerken dalıyor fakat illa memede uyuma gibi alışkanlığı yok. Kucakta pışpışlayarak uyutuyorum. Bebeğini gözlemleyerek başka yollar deneyebilirsin.. en güzeli kendi kendine uyumaya alıştırmak aslında...
Teşekkür ederim canım daha iyiyim ama nasıl uyku eğitimi vericem onu dusunuyorum

Teşekkür ederim canım daha iyiyim ama nasıl uyku eğitimi vericem onu dusunuyorum
Ben basindan beri uyku egitimine karsiyim 3. Aya kadar birlikte yattik sonra yataginda yatmaya basladi 4. Ayda emzirdikten sonra yatagina koydugumda uyuyordu memede uyumadan koyuyordum. Ama 6. Ayda dis cikarma donemine girdiginden beri artik eskisi gibi uyumuyor memede uyutup koyuyorum yerine ve gece cok sık uyaniyor sıkıntısı ve ihtiyaci olmasa kalkmaz diye dusundugumden ihtiyacina karsilik veriyorum. Tabi senin yasadigin gibi zorunlu hallerde kucakta sallayarakta uyuyan bir bebek

Merhaba hanımlar,

Bebeğimin hiçbir gıdayı kabul etmediğini, eline verdiğimde kendi kendine birkaç lokma yiyip yere attığından bahsetmiştim. Cumartesi 7 ay kontrolüne gittik. Bebeğim bu ay hiç kilo almamış:KK43: bir aydan fazladır emekliyor sürünür şekilde. Hiç durmuyor ayağa kalkmaya çalışıyor. Ben nereye gitsem arkamdan geliyor. Doktor bu şekilde kilo alması çok zor dedi videolarını izlettiğimde. 6 ay kontrolünde de 8700 gr dı, bu ay da aynı çıktı. Boyu uzamış , 72 cm. Zayıf değil ama bu gidişle zayıflayacak çünkü ek gıdayı kabul etmiyor 2 ay oldu ya:KK43: Şimdilik aç kaldığını düşünmüyorum, bezleri çok dolu oluyor. Gün içinde genelde huzurlu, gece uykuları da düzenli.

Ne yapacağımı şaşırdım ya 2 ayda en azından biraz yol katetmemiz gerekmiyor muydu?:KK43: çocuk daha mama sandalyesine oturur oturmaz huzursuzlanmaya başlıyor ya resmen ek gıdaya tepkili:KK43: öyle zorla da yedirmiyorum hani. :KK43:

kızlar merhaba joie litetrax3 bebek arabası kullanan varmı aranızda eğer varsa memnunmusunuz almayı düşünüyorumda karar vermeden size sormak istedim
Canım verdiğin markayı bilmiyorum ama kraft cabin aldım kullanımı hafifliği muhteşem 5.katta oturuyorum asansör yok kucağına da bebeğim elim de araba inip çıkıyorum bi bak ona da istersen

Merhaba hanımlar,

Bebeğimin hiçbir gıdayı kabul etmediğini, eline verdiğimde kendi kendine birkaç lokma yiyip yere attığından bahsetmiştim. Cumartesi 7 ay kontrolüne gittik. Bebeğim bu ay hiç kilo almamış:KK43: bir aydan fazladır emekliyor sürünür şekilde. Hiç durmuyor ayağa kalkmaya çalışıyor. Ben nereye gitsem arkamdan geliyor. Doktor bu şekilde kilo alması çok zor dedi videolarını izlettiğimde. 6 ay kontrolünde de 8700 gr dı, bu ay da aynı çıktı. Boyu uzamış , 72 cm. Zayıf değil ama bu gidişle zayıflayacak çünkü ek gıdayı kabul etmiyor 2 ay oldu ya:KK43: Şimdilik aç kaldığını düşünmüyorum, bezleri çok dolu oluyor. Gün içinde genelde huzurlu, gece uykuları da düzenli.

Ne yapacağımı şaşırdım ya 2 ayda en azından biraz yol katetmemiz gerekmiyor muydu?:KK43: çocuk daha mama sandalyesine oturur oturmaz huzursuzlanmaya başlıyor ya resmen ek gıdaya tepkili:KK43: öyle zorla da yedirmiyorum hani. :KK43:
Benim bebeğim de 7.5 aylık. 6 haftadir hic kilo almamis. Boyu da uzamamis. 8100 hala kilosu. Ustelik ek gida severek yiyor. Doktor normal dedi. 6.aydan sonra gelişim yavaslar, 2 3 ayda bir bir kac yuz gram alir, veya hic almaz biraz boyu uzar, bu tarz devam edecek dedi. Yani yemiyor diye uzulme, benimki yiyor ona ragmen 6 haftadir 1 gram bile almamis

Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum
Bir kaç sayfa öncesine baktım ama göremedim güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz
Ben gecici olarak benri marka aldim ama trukids siparis verdim 30 faktor. Doktorumuz 50 faktor zararli her gun kullanmalik 30 faktor yeterli dedi. Bir kac yerde daha okumustum 50 faktor koruma saglamak icin kimyasallari arttiriyorlarmis.arastirmalarim.sonucu su an en dogali trukids geldi bana ve 30 faktor sanirim sadece onda var

Ben gecici olarak benri marka aldim ama trukids siparis verdim 30 faktor. Doktorumuz 50 faktor zararli her gun kullanmalik 30 faktor yeterli dedi. Bir kac yerde daha okumustum 50 faktor koruma saglamak icin kimyasallari arttiriyorlarmis.arastirmalarim.sonucu su an en dogali trukids geldi bana ve 30 faktor sanirim sadece onda var
Çok teşekkür ederim ilk isim eczaneye gidip almak olacak

Merhaba kızlar ben 2 ocakta doğum yaptım. 6 aylık bir oğlum var. Tatile gitmeyi düşünüyoruz ancak çocukla zor olurmu huysuzlanirmi kısaca tatilden keyif alabilirmiyiz diye de düşünmüyor değilim. Tatile gidenler nasıldı tatiliniz bebeginiz keyif aldı mı

kızlar merhaba joie litetrax3 bebek arabası kullanan varmı aranızda eğer varsa memnunmusunuz almayı düşünüyorumda karar vermeden size sormak istedim
Merhaba, ben joie litetrax 4 travel sistem aldım. Henüz bebek doğmadı ancak arabayı tercih nedenim hafif, tek elle katlanır olması, valiz gibi kolay taşınması ve alt aparatı çıkmadan ana kucağının üste takılarak kolay kullanılabilmesiydi. Yani iki iş çıkarmıyor. Litetrax 3 ün ön tekerleri bitişik o nedenle denge problemi olabilir gibi geldi ve 4 ü aldım. Sonuçta 3-3.5 yaşına kadar kullanacak devrilme problemi olmasın istedim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.

Merhaba, ben joie litetrax 4 travel sistem aldım. Henüz bebek doğmadı ancak arabayı tercih nedenim hafif, tek elle katlanır olması, valiz gibi kolay taşınması ve alt aparatı çıkmadan ana kucağının üste takılarak kolay kullanılabilmesiydi. Yani iki iş çıkarmıyor. Litetrax 3 ün ön tekerleri bitişik o nedenle denge problemi olabilir gibi geldi ve 4 ü aldım. Sonuçta 3-3.5 yaşına kadar kullanacak devrilme problemi olmasın istedim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay gelsin.
Hatirladigim kadariyla cift yonlu degil araba. Ama yeni doganda cift yon onemli bir ozellik bence. Yanlisim varsa duzeltin bende baya arastirmistim. Yanlis hatirliyor olabilirim

Malesef doğduğu günden beri almıyor uyku saatinde biberon bile almiyor
Benim kızım da doğduğundan beri biberon emzik almıyordu hatta evde 4 5 çeşit biberon ve emzik
Vardı kızım su an tam 8 ayı doldurdu 15 gündür emzik alıyor biberon alıyor pes etmeyin ara ara deneyin kızımda hiç almıyordu

X