- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.581
Şimdiden bir gurme yetişiyor belli ki :) maşallah diyeyim yemek yemesi çok güzel. Bazen bebekler kendileri için neyin doğru olduğunu daha iyi bilirler o yüzden çok da ısrarcı olmamak lazımEn başında böyle başlamadı tabii ama tadımlarda bile mesela bi havucun hepsini bitirirdi.Gözü açıldığından beri hep sofraya ve yiyeceklere ilgisi vardı.Biz alışsın diye yemek yerken hep yanımızda ana kucağına koyardık o da yerken bizi izlerdi 3 aylıtan beri.4.ayda da vermediğimiz için ağlamaya başladı ve mecbur tadımlara başladık.6.aya kadar sadece tadım yaptık ama yemeğe ilgisi giderek hep arttı.
Artık öyle bebek yemeklerini sevmiyor boş püredir falan sadece tadımlarda yedi.Neyse ki sevmediği hiçbişey olmadı hatta karnıbahar ve brokoliyi bile bitirdi :).Son 2-3 haftadır da beslenme düzeni böyle süte ağırlık vermek istedim ama hazırladığımda hep yarısı çöpe gidiyo şimdi bi haftadır da mama demeyi öğrendi süt içerken yarıda bırakıp mam mam diye ağlıyo ( ben süt istemiyorum yemek ver demek istiyo) gerçekten de aç olduğu halde o sütü bitirmeyip yemeğin gelmesini bekliyo.
Benim ilk regli de hafif ağrım oldu. 2. de daha çok ağrı yaptı.Kızlar selam herkes iyidir umarım. Bişey sorucam ben hala regli olmadım ama 3 gündür kasıklarım fena ağrıyor. Acaba regli ağrısı mı? İlk regli ağrılı mı oluyor böyle?
Allah yardımcın olsun canım. Ben jel aldım onu sürüyorum. Geçici bir çözüm fakat rahatlatıyor biraz...kızlar çıldırıcam az kaldı yardım edin nolur oğlum 8 aylık oldu üst damakları bembeyaz sanırım diş çıkarıcak 1 haftadır çocuk canavara dönüştü 24saat ağlıyor uyumuyor yemiyor içmiyor kimsem yok tek bakmaya çalışıyorum ama doğduğundan beri zaten sorunlu bi çocuktu geçenlerde bayıldım artık açlıktan yemek bile yiemiyorum diş için ne yapayım ne edeyim bi yol gösterin bana
caljel var propolisi bi jel aldım gengijel var ama oğlum deli gibi ya diş döneminde böylemi bebekler hepAllah yardımcın olsun canım. Ben jel aldım onu sürüyorum. Geçici bir çözüm fakat rahatlatıyor biraz...
Benim bebeğim geceleri sık uyanıyor diş çıkarırken. Bizimde üst dişler çıkacak sanırım.caljel var propolisi bi jel aldım gengijel var ama oğlum deli gibi ya diş döneminde böylemi bebekler hep
Teşekkür ederimBenim ilk regli de hafif ağrım oldu. 2. de daha çok ağrı yaptı.
Canım işe yarar mı bilmiyorum ama zeytinyağının içine karanfil koy bi kaç tane dolapta beklet damaklarına sür karanfilin ağrıkesici etkisi var ben oğluma öyle yapıyorum 2 gün de bir tazelemek gerek karışımıkızlar çıldırıcam az kaldı yardım edin nolur oğlum 8 aylık oldu üst damakları bembeyaz sanırım diş çıkarıcak 1 haftadır çocuk canavara dönüştü 24saat ağlıyor uyumuyor yemiyor içmiyor kimsem yok tek bakmaya çalışıyorum ama doğduğundan beri zaten sorunlu bi çocuktu geçenlerde bayıldım artık açlıktan yemek bile yiemiyorum diş için ne yapayım ne edeyim bi yol gösterin bana
Merhaba ben baby&plus çiftli elektrikli aldım ebebekten fiyatı uygundu ve çok memnunumMerhabalar, size bir şey danışmak isterim. Süt sağma makinası Lansinoh tekli-elektrikli almayı düşünüyorum kullanan var mıdır? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Avent çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum.
Ben de daha olmadim canim ama ilk olanlar agrili ve duzensiz olduklarini soylediler hep yani 1 ayda 2 kere ya da diger ay olmama gibi yani olursan ve duzensizlikle karsilasirsan korkma.Kızlar selam herkes iyidir umarım. Bişey sorucam ben hala regli olmadım ama 3 gündür kasıklarım fena ağrıyor. Acaba regli ağrısı mı? İlk regli ağrılı mı oluyor böyle?
Canim calgel kullaniyorum ben ama gecici cozum. Bende tek basimayim ve cozumu memede titarak buluyorum cok agladiginda. Eline taze aogan verenler var ama ben hic denemedim o yontemi istersen deneyebilirsin. Bizim 3 dis ayni anda cikti iki ustte 1 altta simdi 4. Disimizde cikti sira kopek dislere geldi ve ilk 4 dis kolaymis diyorumkızlar çıldırıcam az kaldı yardım edin nolur oğlum 8 aylık oldu üst damakları bembeyaz sanırım diş çıkarıcak 1 haftadır çocuk canavara dönüştü 24saat ağlıyor uyumuyor yemiyor içmiyor kimsem yok tek bakmaya çalışıyorum ama doğduğundan beri zaten sorunlu bi çocuktu geçenlerde bayıldım artık açlıktan yemek bile yiemiyorum diş için ne yapayım ne edeyim bi yol gösterin bana
Ben yaptim temmuzda yine cikicaz tatile ve denize soktum havuzlarin hijyenine guvenemem cunkuKızlar aramızda bebekle tatil yapanlar vardır mutlaka genelde havuza mı denize mı soktunuz bebişleri
sağol canım soğanıda deneyim bakalım belki az da olsa işe yararBen de daha olmadim canim ama ilk olanlar agrili ve duzensiz olduklarini soylediler hep yani 1 ayda 2 kere ya da diger ay olmama gibi yani olursan ve duzensizlikle karsilasirsan korkma.
Canim calgel kullaniyorum ben ama gecici cozum. Bende tek basimayim ve cozumu memede titarak buluyorum cok agladiginda. Eline taze aogan verenler var ama ben hic denemedim o yontemi istersen deneyebilirsin. Bizim 3 dis ayni anda cikti iki ustte 1 altta simdi 4. Disimizde cikti sira kopek dislere geldi ve ilk 4 dis kolaymis diyorumo kadar zorlaniyor yani Allah onlarinda bizimde yardimcimiz olsun.bu arada kendini unutma hemen aparatif bisiler yemeye bak bu biskuvi ve bitki cayi bile olsa bisiler yemeden durma
Ay evet canım ya öyle diyorlar ama galiba üşüttüm onun ağrısını çektim sanırım ama geçmezse ve olmazsam regli gidicem Dr. ABen de daha olmadim canim ama ilk olanlar agrili ve duzensiz olduklarini soylediler hep yani 1 ayda 2 kere ya da diger ay olmama gibi yani olursan ve duzensizlikle karsilasirsan korkma.
Canim calgel kullaniyorum ben ama gecici cozum. Bende tek basimayim ve cozumu memede titarak buluyorum cok agladiginda. Eline taze aogan verenler var ama ben hic denemedim o yontemi istersen deneyebilirsin. Bizim 3 dis ayni anda cikti iki ustte 1 altta simdi 4. Disimizde cikti sira kopek dislere geldi ve ilk 4 dis kolaymis diyorumo kadar zorlaniyor yani Allah onlarinda bizimde yardimcimiz olsun.bu arada kendini unutma hemen aparatif bisiler yemeye bak bu biskuvi ve bitki cayi bile olsa bisiler yemeden durma
1.5 seneye kadar normalmis regl.olmamak ben 1.5 sene beklicem bakalim keske olsak bir an once valla ben her ay galiba olmam gereken gunlerde asiri agri cekiyorum her ay hah oluyorum diyorum ama gelen giden yok siskinlikte cabasiAy evet canım ya öyle diyorlar ama galiba üşüttüm onun ağrısını çektim sanırım ama geçmezse ve olmazsam regli gidicem Dr. A