- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #39.561
Blw marketim ya da makarnavitma sitelerinden organik tahıl ve unları alabilirsiniz. Tadımlar bitince ben de oradan alacağım.Selam kızlar.. valla biz de tam anlamıyla geçemedik ek gıdalara kahvaltıda azcik yumurta sarısı hergun degil azcik suda bekletilmiş beyaz peynir azcik ekmek içi bazen ıhlamur veriyorum. Tabi bunlar az. Doyurmuyor fazlasını da yemiyor. Gün içinde meyve ve birde kabaklı irmikli corba veriyorum ama bu da baya az..bazen de pirinç ünlü muhallebi..tam pirinç ününü nereden bulabilirim fikri olan var mi?
Bir konuyu daha sormak istiyorum size.. 7. 5 aylık kızım oturuyor ama geriye devrilebiluyor kendini geriye de atabiliyor..ama oturuken çok dik oturmuyor hafif belini bukuyor beline yükleniyor. Ilk zamanlardaki one dogru egilmeyi kastetmiyorum. Dün dikkatimi çekti..bi oyuncak uzattım mi havadan almak için sirtini diklestiriyor. Sonra gene yumusuyor :) acaba yorulduğu için mi.. normal midir..sizlerde böyle birşey var mi..aklıma takıldı..
Bebekler önündekilerle ilgilendiklerinden illa ki eğiliyorlar biz de desteksiz otururken tam dik oturmuyoruz hafif eğiliyorux. Normaldir bence ama tabii siz kontrolde doktorunuza sorun :)